- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabiks
senior tag
szia.
http://forums.mydigitallife.info/index.php
Ezen a weboldalon rengeteg laptophoz van "egyedi" bios.
-
BangoSkank
tag
Nem lebeszélni akarlak, de az a véleményem, hogy sokkal érezhetőbb gyorsulást lehet elérni egy ssd beépítéséevel, mint egy i3-i5 procicserével. Így a gari is megmarad és sztem még olcsóbb is, mint egy procicsere. Csak egy a DVD író helyére építhető "hard drive caddy" kell hozzá ami kb 10e Ft +1 SSD. A DVD írót meg bele lehet tenni egy külső usb-s rackbe is. Természetesen használati szokásoktól is függ végül mi mellett döntesz..
Ha nem használsz nagyon prociigényes tervező vagy grafikai programokat, akkor az i3 is bőven megteszi, natív felbontáson bármelyik játékban kihajtja a 6770M-et.
-
nazir.j
csendes tag
Hp siteról szedtem, felrakja a drivert az tuti, mert villog a kijelző, viszont a catalystot nem hajlandó telepiteni valamiért(naplófájlban csekkoltam hogy nem rakta fel)
próbáltam már azt is, amit Duliee kollega ajánlott, ugyanez a helyzet.
most felraktam valami bétás full csomagot az amd oldaláról, fel is telepiti a catalystot, meg is tudom nyitni, de azt irja hogy nem támogatott a hardverem, ezért csak a sugót tudom megnézni.. -
DigitalAngel
tag
gfefe: Az Fn gomb és funkciói gyárilag meg vannak cserélve az újabb Hp-kba.
BIOS->System Conf.->Action Keys Mode->Disable
A szoftveres vezérlő-része pedig ez:[link] de nem driver mert nem mint hardver van jelen.
Ha maradt valami az eszközkezelőbe az általába kártyaolvasó vagy az ujjlenyomat olvasó, de hardverID alapján ki lehet deriteni.
-
DigitalAngel
tag
Hali, SSD-t tehetsz bele (mem,hdd,wifi gar veszteség nélkül cserélhető) de SSD-nél nagyon körül kell nézni hogy fogja viselni a HP, általában egy SSD Firmware update után lesz csak jó.
Procit nem tudsz cserélni csak ha megbontod->garvesztés
Nagyon röviden-tömören, csak azokat a csavarokat szedheted ki amik nincsenek süllyesztve a burkolatba,máskülönben nem biztos hogy észreveszik de visszadobhatják egy esetleges szerviz során emiatt.
Minden drivert a hp.de-ről tudsz leszedni mivel eg-s(német) gép ott vannak fent a hozzá tartozó 64-bit-es driverek. (az Ati is)
Ha bármi kérdésed van írhatsz privátot is.
-
xcbiker
addikt
Nem tudsz vga-t cserélni.
Szerintem jó noti, jobb felépítésű, mint a mai "S"-es notik.
De ha játékra kell, mert már most vga cserén gondolkodsz akkor ne ezt vedd.
Mondjuk én sose vennk erős vga-s gépet, mert azt az eröltetéssel hamar lelehet amortizálni. Játékra venni kell egy erős asztalit aztán azt nyúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest