- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohicop
tag
válasz
haiiro_o #38653 üzenetére
Annak idején a hp pavilion dv6 3070eh-vel is beszívtam ezt a driver dolgot. Win7-el jött ki. Megvettem a win8-at. És nem tudtam használni, mert a dupla videókártyához nem volt driver. Se a hp-nak, se az Ati-nak. Egyik support se tudott segíteni. A Microsoft se. Szóval ha az a gép win8.1-el jött ki akkor nagyon lehetséges, hogy nem lesz rá driver.
-
pohicop
tag
Azt mondják az egyik ic a hibás. Kicsit rámelegítettek így indult a gép. Sajna ugye hibrid, mert dupla vga-s....
-
pohicop
tag
válasz
SeniorTilla #38648 üzenetére
3 mp-enként villan egyet. Próbáltam számolni,mert olvastam, hogy valami hibakódot jelent. De akkor ez így egy villanásnak számít és akkor cpu hiba. Még talán az a legjobb az eshetőségek közül.
-
pohicop
tag
Hp pavilion dv6 3070eh notebokkom ma win7 frissítést követően 5 percig használtam. Ez után alvóba tettem. Na ő úgy elaludt, hogy azóta ha bekapcsolom akkor indul, venti felpörög, dvd meghajtó felpörög, de a képernyő sötét. A win nem indul. Dos-ba nem tudok kilépni. A caps lock 3 mp-enként villan egyet. A wifi hálózati kapcsolat kikapcsoltan marad és narancssárgán világít. Tehát nem indul el a rendszer. Mi lehet a hiba? Kiszedtem ramokat, dvd meghajtót, hdd-t is akkor se történt más. 4 éves. Asztali gépnek volt használva. Thermaltake hűtő volt alatta. 60 fokon ketyegett általában. Szétszedtem, belül pormentes. Szinte újnak néz ki teljesen. Szóval nem volt extrém módon használva és nincs lelakva. 4 év és behalt a proci vagy a vga? Mindkettő az alaplapon van természetesen. A proci amd turion II 2,3-as. A vga meg dupla.... Egy -Hd4250 és egy Hd5650 1 Gb-s., melyek közt lehet váltogatni. Rendszerint a kisebbik ment mert így hűvösebb volt a gép és filmnézéshez meg netezni tökéletesen elég volt. Próbáltam külső kijelzőre kötni nem sikerült. Nem a kijelzőnek van baja.
Help!
-
pohicop
tag
Sikerült nagy nehezen. Uninstall minden aztán újra az egész....
-
pohicop
tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv6 3070eh gépem.
Elkövettem azt a hibát, hogy frissíteni akartam a vga drivert.
Ez után megbolydult a gép.
Az új driver nem jó. Az eredeti támogatta mind a kettő vga-t ami benne van.
Az újjal nem tudok változtatni.
A gép magas hőfokon pörög 70 fok körüli a magok hőmérséklete, eddig csak 47-60 között mozgott használattól függően.
Honnan tudnám a normális drivert megszerezni ami alapból rajta volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest