- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
jorden06 #24519 üzenetére
2-4 csavar van a vinyó takarojánál, aztán a vinyót talán még fogja 1-2. Pikk pakk ki lehet szedni, ~2k fortinért veszel neki usb-s külső rekket, ráteszed asztali gépre/másik notira, átmásolsz mindent, visszateszed, lefuttatod a tesztet és ha midnen jó újrahúzod rá a rendszert. Spóroltál 8k forintot és van egy külső rekked.
(Kicsit visszaolvasva láttam, hogy kicsit félreértettem a problémád, de 200 gigát azért hátha találsz valamelyik ismerősnél) -
Graphics
Jómunkásember
válasz
jorden06 #24519 üzenetére
Nem, a recovery azt csinálja, amit leírtam, hát a te esetedben, én megpróbálnám először én.
A vinyó elhelyezkedését azért írtam, hogy kiszedésnél mennyire nehézkes, de szerintem ezzel nem lenne gond. Beletenni egy külső HDD házba, és megnézni, hogy egyáltalán látja-e a gép rendesen, amire rádugod.
Ha igen, átmásolod a cuccaid, majd ezt követően vissza a laptopodba, majd egy oprendszerrel megpróbálni telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest