- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
-
válasz
spyduck #24412 üzenetére
Svéd eredetű 2530p-hez kértem lemezeket, magyart ígértek, majd beszámolok róla, hogy magyar vagy svéd jött, minden esetre kaptam egy referencia számot a kérésről, és jött is a címemre egy visszaigazoló mail, de az svéd nyelven íródott....
De nem csak garancia időben küldenek, hanem amíg van suppport a készülékre. 2510p-s gépünk garija már lejárt, de ahhoz is küldenek.
-
-
Thusor
őstag
válasz
spyduck #24388 üzenetére
Nagyon jó összefoglaló, de sajnos itt sem találtam meg a kérdéseimre a válaszokat. Lehet, hogy te tudsz rá válaszolni.
1. Notebookstore-tól vettem a 2540p notebookom, ez akciós termék volt de nem renew vagy asis. Van rajta care pack (következő munkanapi helyszíni szerviz), mely a HP garancia ellenőrzője szerint 2014 januárjában fog lejárni, de én csak 2011 novemberében vettem a gépet, így 2014 novemberében kellene lejárnia. HP számla alapján átírhatja ezt a care pack szolgáltatás lejárati dátumát?
2. Akciós 2540p-re (nem renew és nem asis) mennyi garancia-kiterjesztés vásárolható, és körülbelül ezek mennyibe kerülhetnek, valamint a vásárlástól mennyi időn belül kell ezt megtenni?
Remélem tudsz majd válaszolni a kérdéseimre.
-
válasz
spyduck #24388 üzenetére
Köszönjük.
A support nagyon fontos saját bőrömön tapasztaltam.
2 hónapja kínlódok egy garanciás Apple Macbook javíttatásával. Még mindig nivcs gépem, azért is vettem egy használt 2530p-t.
Egy biztos addig jó egy Apple amíg nincs vele baj, szép, jól működik, de ha elromlik.....jobb ha kidobod..-csak ahhoz iszonyatosan drága.Ha valakit érdekel itt leírtam vesszőfutásomat az MediaMarkt-Apple párossal.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
spyduck #24161 üzenetére
35 fokot nekem alapjáratban életben nem érte el még olyat sem láttam hogy 40 fok alá ment volna még akkor sem mikor alul feszeltem és hűtőpadon volt
Az akku idő meg merő vicc már megbocsáss
Most konkrétan 40 perce csak netezek meg töltök a géppel aksiról alul feszelve és 56 fokos a gép -
-
SzaboZE
addikt
válasz
spyduck #23333 üzenetére
Elég csúnya dolog. A Dell nem várat, 1-2 napon belül megjönnek a HDD-k is. Bár a HP-nél érdekes az 1 hét, azért 1-3 nap alatt meg szoktak jönni a garanciális alkatrészek a legtöbb esetben. Szerintem csak gyártói akarás kérdése, hogy legyen alkatrész a szervizeléshez. Az eladást megértem, hogy kevesebb prioritást élvez most, de a garanciális feltételeket muszáj teljesíteni.
-
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
spyduck #22155 üzenetére
Kinek mit jelent a minimális. Ahogy elnézem, ha 30 ezret rádobtam volna a G62 árára, akkor lenne egy fele annyi memóriával felszerelt (2 GB vs. 4 GB) oprendszer nélküli (Linux vs. Win7 HP64) gépem. Valóban megéri.
A laptopot otthon, asztalon használom, nem hordom magammal szinte soha (az irodában van asztali gépem), rákötöttem egy 23"-os IPS monitort, nekem tökéletesen megfelel.Azért mert másnak nincs igénye (vagy nincs pénze) drága, strapabíró gépre, azért még nem kell lenézni, lehulladékozni
-
-
-
válasz
spyduck #22110 üzenetére
Már megtettem, a legújabb is rákerült, de semmi változás.
pumukli23:
Értem, akkor ez a baj. (Am erre gondoltam én is.) Congratulations HP!
Hát.. issza meg.. vehetek másik gépet.
Még szerencse, h nem került sokba.Thinkpadokat P8600-al egész egyszerűen megúsznám, csak a hozzájuk tartozó Intel GMA X4500 teljesítménye kevés, de extra VGA-val meg nem akarok/akartam venni.
Az E-350/E-450 Brazos IGP fronton jó lenne, de CPU terén már nem.
Asszem kipróbálok egy 300-as Samsungot.
Na most akkor mit tegyek..
-
apuc
őstag
válasz
spyduck #21797 üzenetére
Ez OK, de ha jövőre lesz csak pénz rá- de karácsony még az idén
- akkor amit én vettem az nekem így igen jó, mert teljesen piaci áron (129900 Win7-el a cuccos), ennél oprendszerrel sehol nem olcsóbb- max 10 ezerrel, annyit meg megér hitelre.
Én személy szerint inkább hitelre / ha az tényleg 0%-os!/,január végétől havonta 21600 ft -ot fizetek- mint MOST a 129 ezret.
De ízlések és pofonok.Amúgy is megmondta a Maya naptár hogy jön jövőre a világ vége, nem?)
A noti annyit tud ami egy 10 éves gyereknek kell, így neki ajándéknak kiváló.
Saját célha ha kéne egy harmadik, most az Ideapad Y-os szériájából választanék, de szerencsére most World, Excell és P.Point kell rá neki.
Ja és alacsony legyen a fogyasztása, az pedíg a 18 Wattal alacsony
Jobb is ha nem gamer, legalább a tanulásra fókuszál a gyerek vele
-
Speeedfire
félisten
válasz
spyduck #21715 üzenetére
Miért nem ezt csinálta vele?
KDOG: Mint írtam, nem egy T61-es, de közel olyan jó. Meg ugye az üzleti modellekkel nagyon nem lehet félrenyúlni. hp, toshiba, lenovo, dell....Dobd a medencébe a lenovot, hidd el nem lesz vízálló.
A működését nem ismerem, de ha mozog a lapos, akkor leáll a hdd, írás/olvasás.
-
Speeedfire
félisten
válasz
spyduck #21706 üzenetére
Ez volt az első lapos szerelésem. 3. nekifutásra sikerült csak szétkapni.
1. körben a bill. szalagkábeleket nem bírtam kiszedni.
2. körben a bill. feletti ledes sávot nem bírtam kipattintani.
3. körben sikerült mindent megoldani csak, de most polír a kicsike.Amíg nem csökkennek a 2540p árai, addig maradi is fog.
-
-
Peter Kiss
őstag
válasz
spyduck #21610 üzenetére
Ez okés, de a kolléga az asztalán tartja szerintem a gépet, mikor elaltatja.
Ha viszem valahová a gépet, akkor mindig kikapcsolom, de otthon az asztalomon este én is csak elaltatom, vagy még azt se teszem meg.
Altatáskor egyébként az eSATA portra csatlakoztatott HDD megáll, bár ez szerintem nem nagy meglepetés.
-
Thusor
őstag
válasz
spyduck #21429 üzenetére
Köszönöm a választ.
Még valami. Tapasztalt valaki olyat, hogy a tapipad felső rétege (az a fekete) kicsit a jobb felső sarokban feláll, mintha rosszul lenne odaragasztva, amikor lenyomom kézzel, akkor egy darabig tartja, de utána újra elengedi. Nem annyira zavaró mert nem áll el annyira, na de akkor is ez egy elitebook
.
-
Coyot
őstag
válasz
spyduck #21336 üzenetére
100%os terhelésen sem megy a proci 70fok fölé. Engem nem érdekel hogy pörög a venti ha használom, de ha egy helyben áll, és fut rajta egy e-mail kliens, ne tekerjen már a venti, mintha muszáj lenne, miközben 35fokos a proci.
Lehet rosszul fogalmaztam, nem akarom a mindenkori fordulatot csökkenteni. Jó lenne finomabban belőni a fordulatot a hőfokokhoz. Nem érdekel ha 60fokos és pörög, ott kell hűteni. Egyedül az zavar hogy viszonylag nagy fordulaton pörög üresjáratban is.
-
-
-
válasz
spyduck #21324 üzenetére
Hát igények alapján: i3-2xxx, vagy i5-2xxx, egy masszív VGA, mert leginkább Photoshopra használom.
illetve ehhez kapcsolódóan megfelelő kijelző. Kérdés az új procik mennyit hoznak a konyhára a régebbiekhez képest. Nézelődtem már a neten, most egy G62-es van, erről szeretnék továbblépni -
ro_bert17
őstag
-
tuctuc
aktív tag
válasz
spyduck #21261 üzenetére
Hadd ne soroljam fel, csak HP-ből volt vagy 5-6 (dv2000, 615, 6510b, dv5, nw8440, 8510p).
Most 8510p-m van, ahhoz képest is halkabb és hűvösebb. Mondjuk a G6-ban p6200 van és intel vga, lehet, hogy erősebb hardverrel 100%-on pörgetve hangos, de így leszólni azért nem kéne. -
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21203 üzenetére
Nah jah, most látom pár HP géppel a hátam mögött és még több TP-vel hogy mi hiányzik a HP-ból. Hááát a thinkpad feeling
Én az utolsó csavarig eredeti alkatrészt akarok benne látni...
Mondjuk akunál meg pláne, nem szeretném ha egy bóvli belerobbanna.
Pár embert biztos megnevettet, de most a hp-t azért vettem mert benne van a kategória legnagyobb procija amit átrakok a T60-baHolnap belinkelem azt a scrrent, lássanak hát csudát a kicsik és a nagyok, a hp battery check én magam vagyok
-
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21201 üzenetére
Akkor simán menjek be biosba és ott a hdd teszt? Ez az aku kalibrálás?
Nálam teljesen úgy működött ahogy kell, biztos gyári. Ugy. vackot én nem vennék. A T60-amban olyan 9 cellás gyári aku van ez év elejéről 0 ciklussal hogy majd megszólal
szerk: Fillérekért ilyet mondjuk nem vesz senki, az elődöt ami 2009-es és kb 80 ciklussal 90%-os 9k-ért elég gyorsan elvitték. Kár hogy nem 10-ért mondtam
.
-
Chaser
legenda
válasz
spyduck #21197 üzenetére
Az van, oké is. De a felhívás nem a bios-ra vonatkozott, mert akkor nyomjak F10-et hogy biosba lépjek, de nem, esc-et mondott aztán F2-t. Le akartam screenelni de most nem megy, szétkaptam a gépet és tele volt ganajjal, nem raktam össze paszta híján, majd talán holnap.
Ami még érdekes, felraktam xp-t, megy is szépen, de pl hangerőnél van osd máshol meg semmi. Elvileg mindent leszedtem a hp-tól, de még 2 ismeretlen eszköz is van ami fogalmam nincs mi lehet.
Rászáradt pasztát mivel lehet leszedni? ilyet még nem is láttam, rendesen rá van kövesedve a cpu és vga magra.
Ez gyári aku, 100%-ot mond rá minden. Csak kalibráljam mert úgy lesz a tuti a sw szerint.szerk: Amúgy kategóriájában nagyon szép a kijelző
nem ips, de ilyen felbontással tn-t még csak dell fHD-t láttam spéci rgb led világítással ami szebb volt.
Milyen géped van most?
Itt nincs olyasmi mint lenovo-nál. hogy kiírja mikori az aku, mennyi ciklus van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest