- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malwoon
csendes tag
válasz
csabiks
üzenetére
8540W-hez én felraktam a support assistantot HP oldaláról, és az automatikusan lekapott minden drivert ami kell. Mások korábban ajánlották még a SoftPaqManagert is, ezt is HP oldaláról tudod leszedni, és az is leszed elvileg minden szükséges drivert. Nekem ez leszedett mindent amit említettél, a webcam dolgait, az ambient sensor driverét, a gyorsgombok driverét, és még végtelen mást is.
-
deathtania
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
viszont a küldső racket még mindig nem vágom. most letakarítottam az egészet, újraformáztam exFAT-ra usb 2.0 alatt. annyit sikerült elérni, hogy nem egyből választja le, hanem amikor másolni akarok rá kb fél-1 perc után...
pedig még a rack driverét is újraraktam...
ez olyan fura nekem
-
deathtania
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
oksi, egy próbát megér. azért reméltem hogy ilyesmi nélkül esetleg meg lehet oldani a dolgot, főleg mert nincs kedvem audio drivert vadászni...

szerk: besz*rok.

átváltottam energiatakrékos sémára, és most jó. nem értem.
visszaváltottam hp által ajánlottra, és jó maradt... nem értem... -
deathtania
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
fullosan minden driver fent van rajta, mivel előtelepített win7-el kaptam.
felraktam a reneseas vezérlőt is, de azzal sem lett más a helyzet. azért érdekes ez, mert 2.0-val működik hibátlanul, de 3.0-val nem akar a rack.
lehet, hogy a rack a hibás? azért gondolok már erre, mivel haverom gépén, ami Sony VAIO (i7es proccal) is ugyanezt csinálta a 3.0-s portban. 2.0-n ott is működött rendesen...
-
-
spyduck
nagyúr
-
Pocok256
veterán
válasz
csabiks
üzenetére
Szia én is pont most vettem egy ilyen gépet viszont driver problémával szenvedek sehogy ssem tudok felrakni frisebb amd drivert legújabbat meg egyáltalán lehetetlen vagy kékhalállal meghal telepítés közben vagy ha felteszem akkor játéknál hal meg kékhalállal :/ Nálad milyen vidkari driver van fent ?
-
Yuden.Yari
csendes tag
válasz
csabiks
üzenetére
Szóval nem egy nagy hókuszpókusz, nem kell hegeszteni a rendszert, hogy ez a trükk működjön..ez biztató. Az APU-val ugye nincsenek olyan driver bugok, hogy régebbi játékok nem futnak, ugye? (A régebbi játékoknak talán elég is az APU GPU ereje.)
Még két-három kérdés: ha a rendszervinyót vásárláskor SSD-re cserélem, a garancia nem veszik el, ugye? (Csere alatt a szakszerű szét és összeszerelést értem.) Esetleg ezen AMD chipset-ről lehet tudni, hogy van-e valami SSD inkompatibilitási gondja?
Létezik, hogy nem kapható legális forrásból magyar billentyűs op.rendszer nélküli változata? (Win7 árából kijönne az SSD java része..)Köszi a gyors választ!
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

GTA 4 pedig rosszul van optimalizálva ú, h számomra az nem mérvadó. Én mindig ezekkel tesztelek. Amúgy meg sok függ attól, hogy milyen körülmények között játszol.

Pyttawrx