Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
Turbobacsi #22998 üzenetére
Szia!
Minden driver fel van telepítve? Eszközkezelőben nincs semmi sárga felkiáltójeles ismeretlen?
Nézz be win7es topikba is egyébként. -
mokus1
addikt
válasz
Rellind #22858 üzenetére
Nem tudom mennyire melegszik, gyanítom i7el igen i3-i5el nem jobban mint a többi.
A kártya FullHD-ban esélytelen a FULL-ra főleg a BF3. a mw3 még talán.Egyébként ez egy 6770m picit gyorsabb memóriával semmi más.Ja mw2öt szerintem el-el viszi FHD maxon. de élsimitok ilyesmik kikapcsolva.
-
mokus1
addikt
válasz
tantalkondi #22850 üzenetére
Nézd meg a csatlakozókat ha tudod.Ha CD-ről sem bootol az már gáz.Addig elkéne mennie amíg megtalálja a meghajtókat.
Én inkább a sata vezérlőt hibáztatnám. -
mokus1
addikt
válasz
Teodor52 #22819 üzenetére
Nem egészen.
Van az APU amiben a cpu és a vga integrálva van.
Az apu cpu-ja:A6-3400
az apu Gpu-ja:AMD HD 6520G
Itt fontos tudnod hogy az apunak nincsen saját dedikált memóriája hanem a rendszer memóriából csíp el.
Előbb egyébként hülyeséget írtam a "G2" jelzés jelenti azt hogy dual graphics, a sima "G" csak az APUban lévő VGA-t jelzi szóval jelen esetben egy integrált chip van.Igen jól értelmezed viszont 2 integrált grafikus kártya sose lesz egyszerre!
A G2 jelzést akkor kapja ha van egy dedikált VGA a APU-ban lévő mellé, és igen ilyenkor crossfire-ban dolgoznak együtt. -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz
fabian.bence #22752 üzenetére
Van rá garancia? Első körben nézd meg a memóriákat pattintsd ki pattintsd be rendesen ha több is van probáld ki egyesével.Ha van rá módod a cpu-t is meg kéne nézni de ettől nagyobb esély van az alaplap halálra.
-
mokus1
addikt
Nem tudom feltelepíteni a kamera szoftvert. Kell alá valami program? Mert elindul csomagolja és utánna semmi se történik.
-
mokus1
addikt
Hp Dv6 3104.
Egy kicsit bosszant ahogy a ventilátort használja.Ha pörög akkor csak teljesen csendbe pörög senkit nem zavar.Viszont ha bizonyos hőfok alá hűlik akkor kikapcsol teljesen, viszont néha szinte maximumra tekeri magát és megint leáll. Ez ellen nem lehet tenni valamit? -
mokus1
addikt
Na beszálltam én is a hp noteszok körébe dv6al
ez az i7 nagyon komoly.és a 7200as vinyó érezhetően gyorsabb mint a 5400as wdm -
mokus1
addikt
Egy két vélemény meghallgatnék egy dv6-os gépről.
i7 720qm
hd5650
Mennyire melegszik zajos? Összeszerelés milyen mínőségű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Dell XPS 9570 15''-es ultrabook
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Toshiba érintőképernyős laptop
- Notebook laptop slim kijelző, LCD Screen, 13.3" 14" 15.6" FHD, IPS, Dell HP Lenovo Asus
- Lenovo T430S kijelző
- Gyári notebook töltő, USB-C, Type C laptop táp, adapter Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, LG monitor
- ASUS Vivobook M712DA / Ryzen 5 3500U / 12GB RAM / 256 GB SSD / HU vill. bill. / jó akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest