- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvak
senior tag
válasz
SeniorTilla #44843 üzenetére
Köszönöm a választ
-
darvak
senior tag
Hello,
Szeretném megkérdezni, hogy Usa-ból magánszemélytől vásárolt elitebook 840 garanciáját kell honosítani? Vagy világgari érvényes?
-
darvak
senior tag
Sziasztok,
Hp 820 g2 WXGA HD kijelzője 30, az FHD kijelzője meg 40 pines? Magyarul nem cserélhető?
Vagy ilyen csodával lehet operálni?
Jár képminőség romlással? Fényerőállítás?
-
darvak
senior tag
Csőő!
Elitebook-ot vennék használtan. Ha jól tudom a külföldi garancia itthon is érvényesíthető.
Miért van az, hogy a garanciát itt ellenőrizve nem ad ki semmit, de itt nézve látszik az infó.
üdv
-
darvak
senior tag
NEMO1968 & germinator66, kösz szépen!
Ha rádugok hangfalat,akkor mükszik, szóval a hangszóró. Elég idegesítő, mert kb. 2 hetes a gép.
Melyik a leggyorsabb HP szervíz? Nemrégiben hallottam olyan szervíz"partneről",akiknél 2 hónapig dekkolt a javítandó gép.
-
darvak
senior tag
Hello!
Olyan gondom lenne, hogy sztereó laptopon, de csak monóban van hang.
SRS Premium Sound rendszer van beépítve Hp Probookba+win 7 prof 64 bit.
Eddig már 2féle SRS driverrel is próbálkoztam , bármit is állítok a balanszon, semmi hatása.
A hangszóró beállítás-konfiguráció is sztereóra van állítva, de persze tesztelés során nem is szól a másik hangszóró.Én már hardveres hibát gyanítok.
Vagy tapasztalt más is hasonlót?
üdv
-
darvak
senior tag
válasz
Pocok256 #24190 üzenetére
Pocok ilyet te még nem teszteltél-próbáltál (v valami hasonlót)?
multi-tasking
Engem mostanság a multi-tasking mozgat-érdekel a legjobban. Kár nem veszik ezt bele a bench"markoló" listákba.. -
darvak
senior tag
válasz
Sanyabá #24100 üzenetére
Tesztbe írták,h jah eléggé rezonál, amíg nem teszel alá valami puha dolgot csillapításra.
a 4530-4535s notik is elég hangosnak vannak titulálva, mert folytonosan megy a venti, idle állapotban se áll le.
De az 53 DB az brutál.
MOD: Ennek az i5-ös procis változatnak az idle zaja akkora, amekkorának teljes terhelés mellett illene lennie a gépnek (nagyjából).
-
darvak
senior tag
válasz
Sanyabá #24094 üzenetére
Nm!
Azt láttad, h elég hangos 1 darab??A max terhelésnél iszonyú.
Meg kicsit vibrál is a vinyó, a kijelző meg olyan középszerű.
Persze a ház,összeszerelés, anyagminőség helyén van.
MOD: (#24093) AMD Power
A6-3400M
A te géped hasonlóan teljesít proci téren, mint az A6-3400M,ha nem tuningolod az A6-ot.
Elvileg lehet alulfeszelve 1.9 GHz-ig járatni, akkor már a cpu R11.5 =2,19DE pl. a z575am grafikai egysége: 6720G2
Open GL tesz R11.5=20 pont, jóval jobb a te gépednél.
amúgy a kommentek között láthatsz még benchmarkot itt:
kommentek között -
darvak
senior tag
válasz
AMD Power #24083 üzenetére
A szintetikus tesztek nem adnak releváns infót a gyakorlati gyorsaságról a mindennapi használatban.
Pl. A6-3400m így nézve lassabb i3-2310m-nél, de a mindennapi használatban ez nem tűnik nagyon fel ( más a kérdés ha igen proci igényes dolgokat művelsz).
Esetleg érdemes(ebb) proci téren már a renderelési benchmarkokat figyelgetni, ha már a teljesítményre keresünk valami infót. Legalábbis én ezt szoktam Cinebench R11.5 mondjuk.Igazi gyorsulást az SSD beszerzése jelent.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged