Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pityesz1
üzenetére
Fent van a HP Hotkey Support?
-
pityesz1
csendes tag
Probook 650 G2-nél nem működik billentyűzetről a kijelző fény erejének az állítása

Hol lehet a gond? (A hangerő szabályzás működik billentyűzetről)
A Biosban nem találtam erre vonatkozóan állítási lehetőséget..... -
kecsetif
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De driverek csak win7-ig vannak. Egy napig volt nálam fent valamelyik újabb, de emlékeim szerint sokminden nem ment rendesen, úgyhogy gyorsan visszaraktam a hetest.
Itt van segítség, hogy mit rakj fel hozzá.
SSD-t vegyél, ha még nincs. Ég es föld. Kb. a legolcsóbb is jó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kecsetif
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Milyen proci van benne? (Nekem anno 520m-mel szerencsére nem csinált ilyet. Csak kikapcsolgatott 10 percenként, mikor nem dugtam vissza takarítás után a venti kanócát.)
Mondjuk én ebben a sorrendben indulnék el. De én csak laikus vagyok. Minden lépés után gyors teszt.
1. Windozban energia gazdálkodást maxra
2. Akku ki, csak tápról. Majd fordítva.
3. Bios reset/frissít
4. Hűtő tisztít/pasztáz/ventit ellenőriz
5. Win reinstall
6. Végül vissza a forumra sírni, ha még mindig nem jó.
Hátha valamelyik szervizes tudja fejből a helyes választ, mert már látott ilyet.(Amugy nekem egy toshiba l30 csinált egyszer hasonlót, amikor zárlatos volt az akksija)
-
MasterMark
titán
-
kecsetif
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez inkabb energiagazdalkodasnak tunik. Nem a szorzot es a feszt veszi vissza terheletlenul?
-
MasterMark
titán
Üdv,
HP EliteBook 8440p random időközönként gondol egyet, és elkezdi throttlingolni a procit nagyon durván. Kb. 30% körül-re korlátozza az órajelet.
Terhelésre nincs throttling, nem melegszik.
Valakinek van ötlete?

-
-
Sefter
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Annak a kijelzője is fos világosban..?
-
Kowax
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm, jó tudni ezeket.

-
kijelző és billentyűzet negatív
megjelenés negatív, túl egyszerű forma, egy ilyen gépen látszódnia kellene, hogy high-end
pozitív: sebesség, akku üzemidő, megbízhatóság, vékonyság és kis súly. Sok órás használat után is gyakorlatilag hangtalan a működése, nincs ventilátorzaj. Masszív ház.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod.
Szerinted milyen az összeszerelési minősége? -
Kowax
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak kíváncsiság: mi az, ami miatt nem vagy megelégedve vele?
-
-
Kowax
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem jó lenne az a 1040.

-
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez jó laptopnak számít?
-
őstag
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Újabb típus, 7200U procival. M2 SSD van benne a technikai adatok alapján, de ennél több nem derült ki róla.
Te tartasz ilyet? Nem találtam a listán.
-
-
HF77
őstag
válasz
Sefter
üzenetére
csak a hirdetés úgy szólt hogy : HP laptop vga 2GB rammal, a vevő meg azt állítja csak 512 van hozzá(igaz, semmit nem ért a gépekhez, ő mondja..)
de holnap állítólag elviszi vhova ahol megnézik neki!
még annyi: állítólag(én nem próbáltam) bal oldali portok nem használhatók(usb-k vga , hdmi és sd kártya olvasó nem működik ) ez mitől lehet??
köszi

-
Dhampir
félisten
Gyárilag az alábbi dVGA van mellette:
AMD Radeon R7 M340Processzor:
A8-7410Az alábbi integrált grafikus egység található a prociban:
AMD Radeon R5 -
Dhampir
félisten
Mi azt innen meg nem tudjuk mondani, hogy ugyan mi lehetett benne.
Tudomásom szerint kétféle konfigurációt árultak hazánkban,. A8 és A10 procival. Az A8 mellett volt csak dVGA, és ha az leledzett benne, akkor az most is benne lappang. A CPU és a VGA az alaplapra rá vannak forrasztva, azt csak úgy kiszedni nem lehet.
Többféle programmal ellenőrizhető, ha Windows alatt az eszközkezelő nem mutatná, akkor például a Hwinfo program is megmutatja a hardverösszetevőket.
-
HF77
őstag
üdv
segítsetek légyszi!!
eladtam egy HP ProBook 455 G3 Laptopot ami nem az enyém volt, így csak a forrásomra tudtam hagyatkozni....Ő egy Radeon R5 2GB-s vga-t mondott nekem ami a gépben van...viszont a vevő egy 512mb-os videókártyáról beszél, létezhet?
és most megy a hiszti
tehát, az érdekelne, milyen vga lehetett benne??
köszi
-
Csöves
őstag
Üdv.
Tapasztalat van erről?
[link] -
őstag
őstag
Szevasztok!
Valakinek van Pavilion x360 13" laptopja 256GB SSD -vel? Az SSD sebessége érdekelne, nem találok erre vonatkozó adatot sehol. -
dewill79
tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Szia!
Elég neki.
üdv -
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Az RAM hibára utalhat, hogyha (nem a 2560p-men
) AIDA64-ben bemegyek az Alaplap -> SPD fülre (ami ugye a RAM-ok adatainak lekérdezésére szolgál), akkor:
- touchpad nem működik tovább, pöcökegér igen, de a gombok nem működnek
vagy
- beépített hangszórón pattogások, sípolás hallatszik.
Illetve induláskor 1-2x volt olyan hogy a HP logó után 1-2mp-vel leállt a gép? Csak úgy vinyó megáll, gép le.Holnap kipróbálom másik RAM-mal. Küldjem vissza szerintetek?
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
HP ProBook 6465b-nek elég a 65W-os táp, vagy kell a 90W-os? Valahova elkeveredett a 90-es és ideiglenesen a 65-össel használnám, csak most nincs időm feldúrni a házat

-
kromatika
veterán
De komolyan pörög ez a topik.
-
kromatika
veterán
Sziasztok üdv a topikban.Csatlakoznék egy ProBook 470 G3-al.Dell latitude E 5550 ról váltottam a nagyobb kijelző miatt.Lenne pár kérdésem.
Adott 2x8 GB DDR3 18660MHZ Kit,ami a Dell ben minden gond nélkül ment 18660-on. 470 G3 ban azonban 1600 megy.És a biosban ami a leg frissebb sehol nem találom hol lehetne be állítani hogy 18660-on menjen. Második kérdésem:Az M2 ssd rendszernek,és mellé bent van még egy 1TB hdd adatnak..Jól tudom e ,mivel az ssd-t szeretném kímélni,hogy ha letöltéskor a mentés helyét a hhd re állítom be,akkor az kíméli az ssd-t,és arra nem íródik adat.Köszi előre is. 
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Amennyiben van tapasztalatotok HP "EliteBook" 850G 2-ről (Full HD TN kijelzővel), az érdekelne, hogy filmnézésre "alkalmas-e", mennyire kritikus?
Tudom, hogy nem multimédiás noti, de elsődlegesen irodai feladatokra, sok gépelésre lenne használva, viszont jó lenne néha egy-egy filmsorozatot is végigszenvedni rajta.

Büntetésképpen ritkán előfordul ilyesmi HP ProBook 6570b HD TN kijelzőjén is, de ha a 850 G2 valamivel jobbnak bizonyulna, az nem lenne rossz.
-
313313
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért az SD/HD filmek lejátszásával szép megbírkózik(megfelelő net eléréssel még youtubbal is), és egész élvezhető is, ha az ember összeköti egy nagyobb tvvel.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia!
Ez jó gépnek számít?
-
-
313313
addikt
Én Wotot próbáltam Intel 5005u + Intel HD 5500-as kombóval (SSD, 4gb ram) HD grafikai beállítás, nem minimális, talán alap (tehát nem a legkisebbre véve minden, hanem kicsit feljebb, bár én sose szerettem a csillogó-villogó játékmódokat...), hozott olyan 40-50 fps-t. Ráadásul akkutól próbáltam, 1 órát játszottam kb.
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Ide is bekérdeznék, hátha kicsit kielégitőbb választ kapok

-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik HP notebookot érdemes megvásárolni?
1) HP 15-AY038NH (1BW02EA) Turbo ezüst
2) HP 250 G5 (W4N08EA)Vagy tudtok jobbat hasonló árkategóriában?
-
-
terra052
őstag
Üdv mindenkinek,
4710s kijelző hol bekapcsol felnyitáskor, hol nem (főleg hol nem
), van ajánlott szervizetek erre?
-
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mondjuk én egy p-s Elitebook-ot használok erre kb. 4-5 éve, de hurcolom is minden nap otthon és az iroda között.
-
humax
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi
az x360 bán nincs HDMI kimenet?
2017 bén tudóm hogy nincs -
válasz
Sefter
üzenetére
A Workstation - mint a neve is mutatja - munkaállomás. Arra való, hogy az asztalon menjen napi sok-sok órát megállás nélkül. Nem fontos a mobilitás, súly, fogyasztás, stb. Csak a teljesítmény és a jó hűtés, megbízható működés számít. Aki ilyet használ, az vagy az irodában vagy otthon az asztalon teszi.
Ezek a gépek még 4-5 éves korukban is baromi jók, és sok évig menni fognak még.
Amúgy van a használt piacon szerintem, mindig szokott lenni. De az ára is más, mint a p-seknek.
-
-
Peczek
aktív tag
Bocs, lehet, hogy hülye kérdés:
mi a különbség a p-s és a w-s végű sorozat között ?
Eddig nekem csak p-s gépeim voltak (6930p, 2530p, 8460p). Illetve, hogy w-s gép van 14 collban ?
És az mennyivel jobb,(ha jobb) mint a p-s sorozat ?(Egyébként a 8430p külsőleg már jóval gagyibb kinézetű lett, mint a 6930p, nem szálcsiszolt, hanem mintha festett lenne.)
Bocs, lehet, hogy egyébként a w-s sorozat még szálcsiszolt alu, és nem festett ?
És mintha nem nagyon látnék eladó használt w-s gépeket, pl. 8470w-t.
-
humax
senior tag
sziasztok
billentyűzet világítás , jó hangszórókat, minél több akku üzemidővel minimum 6 óra
lég fontosabb ne legyen súlya több mint 1.5 kgnéztem egy HP Envy 13.
egyelőre tetszett,csak nincs benne LAN.
alternatíva ? HP markában.

-
-
Az normális (HP 250 G4), hogy az akksi egy hét kikapcsolt állás alatt 30%-t merül? 3 hét alatt csutkára merül. Garanciáztatott már valaki ilyen hibával gépet? Szerintem még kipróbálom, hogy leveszem a gépről az aksit, hogy úgy is merül-e.
-
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
A wifi mellett állva is ennyivel lassabb, ha erre gondolsz. Másik laptoppal nem tapasztaltam ezt, ezért gondolom, hogy a laptoppal lehet valami. Speedtest.net-en ellenőriztem a sebességet.
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP probook 450 G1-em. LAN kábelen keresztül 80 Mbps letöltési sebességet tudok elérni, viszont wifin keresztül csak 10 Mbps-t. Wifi drivert újratelepítettem, nem segített. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi lehet a probléma? -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Adott egy HP 250 g3 k3w90ea laptop 2GB ram van bent ezt szeretném bővíteni Elég sok leírást néztem a neten de eltérő adatokat találtam a max ram méretére .1 foglalat van így vagy 4 vagy 8GB kerülne bele persze ha csak támogatja . Aida64-ben 8GB-ot ír , jó helyen néztem ?

-
Igen gondolom, és még mielőtt megkérdeznéd, 1+1=2
-
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De pontosan? Mit kell figyelni? Van itt apron olyan?
-
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pl?
-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ilyen laptopom van:
HP 250 G5 I3 5005, 4gb ram,
128 gb ssd, hd 5500. Bővìteni szeretnèm +4GB rammal.Ezt az oldalt néztem:
-
313313
addikt
válasz
motown5l
üzenetére
Nekem egy mobil HD5470 512MB rammal volt a régi notiban, a mostaniban egy Intel HD 5500-ös van, proci gyengébb órajelű lett, csak 4 generációval jobb (I3). Egy játékot próbáltam ki (WoT) HD grafikán, az új gépen nagyobb FPS van.
Ha HD-ra állítod be a játékokat, szerintem jobban fognak futni, mint a régi kártyával. Hozzáértők szerint, a 620-as kb 40%-al jobb, mint az 5500-as.
Próbáld ki, vesztenivalód nincs. -
motown5l
senior tag
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Az Intel 620-as integralt vga kartyak nagyon gyengek?erdemes a laptopra jatekot feltenni?
Laptopom :
HP Pavilon 15au193sa
Intel I7-7500U proci
Samsung evo 850 ssd
16Gb ddr4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), van ajánlott szervizetek erre?

Pyttawrx