- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
313313 #47535 üzenetére
Akkor végülis az egész háza mindenestül olyasmi lehet, hogy az alkatrészeket éppenhogy össze tarja valami bazári műanyag a látszat kedvéért, meghogy ne lehessen azt kijelenteni, hogy nem lehet használni.
Kicsit már unalmas az, hogy aránylag jó alakatrészeket egy eldobhatós műanyag pohárba teszik. Kb. már ott tartanak, hogy egy átlag motort belepakolnak egy kartonpapír karosszériába, aztán legyél boldog vele és ugyan annyiért...
Azért a hpnak régebben az alsó kategória sem volt ennyira alsó-olcsó szint, mint mostanság.
Miért kell 300-500ezret fizetni, hogy egy laptopnak normális touchpadja és gombjai, billentyűzete legyen?.... -
-
eddie17
addikt
válasz
313313 #45312 üzenetére
Én a mai napon érzékeny búcsút vettem a HP 250 G5-től.
Csavarodott gép test, csapàgyas hangú venti, furán működő vinyó.
És ez a jobbik konzumer.
Megpróbáltam volna ebből is egy másik példányt de találtam ezért a pénzért egy Dell Vostro 3568-at fiatalabb hardverrel, SSD-vel. Igaz az nem full HD. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest