- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
HP 250 G5-nek világít a billentyűzete?
Lehet bele tenni M.2-es ssd-t? -
akela91
addikt
válasz
Speedy7 #44198 üzenetére
Már elolvastam a manualt, a laptopszalon pont arra csavarra tett egy garis matricát, ergo vihetem vissza gariztatni, pedig lehet csak meg kéne igazítani az ssd-t.
AMúgy a panelje egész jó egyébként a régebbi probookokhoz képest. Betekintési szögek tényleg jók, viszont bal alul van egy otromba bevilágítás.
-
Speedy7
tag
válasz
akela91 #44196 üzenetére
Én is a héten vettem egy 430 G4-et, csak az ssd-s verziót. Az ssd, a wlan és a memória a nagyobb alsó ajtó mögött van, csak egy csavar tartja. Óvatosan ki lehet pattintani, elég vékony a takarólemez. A memóriát már felbővítettem 16GB-ra, egy HDD-t is bele szeretnék dobni, csak szerezni kell hozzá egy beépítő keretet. A service manual-ban megvan a part number-e, de csak lengyel és cseh oldalakon találtam eddig.
-
milanmylo
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Sziasztok,
Főként HP garanciával kapcsolatos dolog érdekelne. Lenne most lehetőségem egy HP Pavilion X2 12 gépet vennem az egyesült államokban nagyon jó áron, de nem hp-től, hanem magáncégtől. Az a kérdésem, hogy ehhez tudok worldwide warranty-t vásárolni? Egyáltalán hogyan működik a kiterjesztett garancia a HP-nál? Milyen az ügyintézésük?
Nagyon köszönöm!
Milán -
akela91
addikt
Nah, én is SSD hibára gyanakszom. Nem hagyott nyugodni, a Diskparttal mindent megpróbáltam de egyszerűen nem bírtam mit kezdeni vele. Felettem a HDD-re egy windwost, és itt próbáltam a Lemezkezelőben életet lehelni bele. Annyit ír ki, hogy Nem inicializált, valamint ha megpróbálom akkor azt mondja (A Megadott lemez nem konvertálható, mert kisebb a mérete mint a GPT-lemezek létrehozásához szükséges legkisebb méret. (128GB -os az SSD).
Probook G4 -nél az SSD m.2 foglalat szerintem nem a hdd körül van, hanem ahhoz meg kéne bontani a házat, így ugrana a gari. Vagy tévedek?
-
Pano
addikt
válasz
akela91 #44193 üzenetére
Próbálj meg egy BIOS update-et, ha eddig nem volt.
Ha úgy is csinálja, akkor nagy a valószínűsége, hogy az SSD-vel van baj. Le kéne szedned az alját, megnézni, hogy rendesen illeszkedik-e a foglalatba, a másik vége meg le van-e csavarozva. Olyat is láttam, hogy csak betették de nem csavarozták le és az okozott érzékelési problémákat, értelem szerűen.A foglalat problémát csak egy új m2 ssd-ve lehet kizárni, miután a fenti pontok teljesülnek.
-
-
akela91
addikt
válasz
Graphics #44191 üzenetére
Próbáltam UEFI mód-ban Legacy-ban, de ugyanaz az eredmény. Illetve ahogy írtam, BIOS-ban mikor választom a boot sorrendet, egyszer ott van az ssd, máskor meg nincs...
Pontosítok, egy 0MB-os meghajtót jelez mikor választhatnék mire pakoljam, de se formázni nem engedi se semmi.
-
-
akela91
addikt
Sziasztok. Vettem egy HP Probook 430 G4 -et a múlt héten. Alapból egy 500GB-os HDD-vel adták, amihez én kértem egy Adata Premier Pro SP900 - 128GB M.2 SSD -t.
Bele is tették még az átvétel előtt. És most kéne egy kis segítség mert elakadtam.
Van egy pendrive amire tettem egy win10 x64 telepítőt (bootolható). A problémám az hogy a telepítő közben mikor ki kéne választani hogy melyik lemezre tegyem a windowst, nem látszik az SSD.
Áttúrtam a BIOS-t nincs-e valami lerejtve etc, de nincs. Aztán észrevettem hogy biosban hol jelzi az ssd-t hol nem. (kilépek biosból újraindítom, belépek biosba és hol-ott van hol-nincs) Amikor épp jelezte hogy látja, csináltam a HP-nek a tesztprogramjával(valami Hard drive check), egy tesztet, és tökéletesen átment rajta.
Oké mondom, megnézem cmd-ből a DISKPART-al. (pendriveon ugye ott a win10 és annak a hibaelháritás menüpontjában ott a cmd). És itt soha nem jelzi ki hogy ott lenne az SSD. Maga a pendrive látszik, illetve a HDD-nek a 2 partíciója (a HP előtelepített dolgai - manual, driverek? etc).
A HDD-re sem tudok windowst telepíteni mert más típusú a partíciós tábla(MBR azt hiszem), de ez most nem is lényeg annyira, mert a cél hogy az SSD-n legyen.
Szóval tudom gáz, de meg vagyok lőve, és nem tudom rárakni a windowst, hátha találkozott itt valaki ezzel a problémával. (bocsi ha topicidegen a kérdésem, de úgy érzem valami speckó HP-s biosos dolog van e-mögött) Előre is köszi.
-
-
2570P ventijén lehet valahogy halkítani? Alapból nagyon teker a venti ,igaz elég kis hőcső van benne.
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44183 üzenetére
Próbáltam a kettőt egymás mellett. Nem sok különbséget éreztem. 450 kicsit halkabb talán, de alátámasztás, leütési visszajelzés nagyon hasonló.
-
-
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Ezzel ( HP Pavilion Gaming V4M22EA) kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes beruházni rá? Előre is köszönöm!
-
DeathLordX
csendes tag
Sziasztok nemrégiben vetem egy Hp Pavilion 15 au007nh laptopot. Mikor felment rá a win 10 le töltöttem a wowot mint régi laptopomra ami egy lenovo ideapad n586 7540 volt és tökéletesen futott rajta min grafon a wow, a hp n is fut full hd ba közepes grafon 80 fps el, de nagyon hangos lesz a laptop ha elinditom a játékot szabályosan kerreg kattog. Az előző laptopommal nem volt ilyen gond, Tudtok rá esetleg valami megoldást vagy szerviz? Előre is köszi a válaszokat
-
Pano
addikt
válasz
animatrix11 #44171 üzenetére
Van valami közös a gépekben? Pl.: ugyan olyan programok vannak mindegyiket, ugyan az a kábel (ha kikötöd TV-re) stb?
HP hivatalos driverek vannak, vagy Windows Update-es, esetleg saját magad töltötted le gyártótól (pl intel, amd).
Linux? Mert ha linux akkor screen tearing van, ami orvosolható. -
-
válasz
animatrix11 #44168 üzenetére
Mármint több gépen is szétesik a kép?
-
animatrix11
őstag
üdv
Hp 8570W laptop Fullhd videó lejátszásnál, mindegy hogy ez gépről vagy youtube-ról vízszintesen néha szétesik a kép, ez mitől lehet? Kipróbáltam több gépen is ugyanazt csinálja mind
Köszi -
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Elitebook 8560p-hez létezik magyar világítós billentyűzet? Esetleg tud valaki valakit, aki meg tudná műteni a "kicsikét", hogy világítson?
-
-
válasz
Dhampir #44160 üzenetére
430 és 450 G4-es van nálunk, alap kiépítésben, 4Gb memóriával, 500GB-os HDD-vel / de már úton vannak a 2280-as m.2-es SSD-k
/
Hát a 455-ös G2-es van nálunk még, na ahhoz képest szerintem totál ultrabookosítás.
Amúgy masszív, meg kellemes kis gép, de érezhető az, hogy üzleti vonalon egyre gyengébbeket kínálnak a nagyok , talán a Fujitsu az, aki nem olcsósítja ennyire.
-
-
butler
újonc
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Minap vettem egy HP 250 G5 laptopot WIN10-el(eredeti) amivel nem vagyok kibékülve ezért likvidálni szeretném és WIN 7 rátenni és itt jön a probléma, megcsináltam a USB pendrive bootolhatóságát (RUFUS-al és Win7 USB/DVD tools) de sehogy sem szeretné elfogadni, BIOS-ban átállítottam, hogy honnan bootoljon de egyszerűen semmibe veszi és folytatja a hagyományos bejelentkezést. Valamilyen OS boot meneger dolgozik benne. Valaki tapasztalt már hasonlót? Ha igen és rájött a dolgokra megosztaná velem? Sehogy nem tudok rájönni és nem annyira tetszik ez a WIN10.
Válaszokat köszönöm.
-
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott egy hp6910-es laptop, frissítve lett anno win10-re. A probléma, sehol nem találni hozzá ati drivert. Egyáltalán összehozható ez a típus, a win10-el? -
-
Más is futott már össze olyan új HP laptoppal, ahol gyenge volt a WIFI jel? Mert persze rossz csatira volt dugva a wifi antenna. Hát ez nem az első nekem.
-
-
szotadi
tag
Szia,
szerintem nem fog menni, HP spec alapján két fajta wifi-vel szerelik:
Intel Centrino Ultimate-N
6300 (3x3)
Integrated support for 802.11a, b, g, and n*
3 transmit, 3 receive antennas
Up to 450 mbps data rateIntel Centrino AdvancedN
6200 (2x2)
Integrated support for 802.11a, b, g, and n*
2 transmit, 2 receive antennas
Up to 300 mbps data rate -
polo5
tag
A notebook : Elitebook 8540P
A wifi kártya : Intel Centrino Advanced-N 6200 AGN 2x2 HMC ( hwinfo szerint )
A kérdésem az lenne , hogy lehet ebbe cserélni a wifi kártyát? Úgy értem hogy elfogad másikat vagy a bios miatt nem fog menni másik kártyával !
Mert memória bővítésnél nem volt hajlandó elfogadni a Kingston ramot csak a samsungot !!Amúgy ezt néztem ki : Intel 7260 ez AC-s
Köszi a segítséget !
Üdv: polo5
-
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #44144 üzenetére
Lenne még egy kérdésem.
Jelenleg a 470-G2-ben a DVD helyén beépítőkerettel egy merevlemez csücsül. Ugyanez a beépítőkeret belemegy a 470-G4-be? Méretileg stimmel a 2 DVD foglalat? -
-
_Dumber_
őstag
válasz
SeniorTilla #44134 üzenetére
Köszönöm.
Az a gond, hogy a szerviz már visszadobta, hogy ez biz ilyen.
Úgy képzeld el, hogy nálam a bal CTRL és a jobbra nyíl a macerás. PL ha a nyilat az alján nyomom (nekem valahogy ott esik kézre) akkor nem érzékel. Ha a CTRL+C egy kézzel nyomom akkor teljesen OK, ha utána CTRL+V -t az már 10ből 4x false lesz.
A cégnél van egy ilyen gép CZ billentyűvel, és van egy 450 G2 szintén ilyennel. annál is fennáll a gond, csak ott más betűkkel. Szóval a billcsere is lutri. én meg nem igazán tudom nélkülözni a gépet, mert munkaeszközöm.dec 31-ig ráérek agyalni rajta.. majd meggondolom.
-
válasz
SeniorTilla #44135 üzenetére
Akkor közel hasonló
egysegesites felé halad a dolog már
-
dugo_
veterán
válasz
SeniorTilla #44136 üzenetére
Igen-igen, azt fontos elkerülni.
Köszönöm a választ!
indigo:
Köszi. Patentok bontására nekem is vannak kipróbált műanyagdarabjaim. Bár elég utálatos művelet.
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Az normális egy ENVY 13-nál, hogy terhelés nélkül is folyamatosan fütyül? (Nem vészes, de folyamatos)
Mert van a családban egy UX305 szintén 6200U procival és az néma amíg nem indítasz rajta hd videót vagy hasonló terhelést és valamiért azt vártam, hogy ez is elketyeg hűtés nélkül amíg nem bolygatod. -
huan
őstag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék vásárolni és több helyen ajánlották ezt: HP 250 G5
Meg szeretném kérdezni, aki ismeri, hogy:
- a memória DDR3 vagy DDR4?
- Wi-Di technológia van benne?
- Az SSD M.2-es? Fér bele másik meghajtó?
- Mennyi garancia van a HP-k ra?
- Fém borítás van a G5-nek?
- Matt a kijelző?
Ez egy jó ár-érték ajánlatú gép? -
indigo
aktív tag
Nekem is Pavilion 15 van és bővítettem a memóriáját és a HDD helyére SSD került, caddybe pedig a vele kapott HDD az ODD helyére. Bár a 3D DriveGuard miatt lehet, hogy a HDD maradjon a helyén, és az ODD helyére kerüljön az SSD. Nekem ki kellett szednem az összes csavart, amelyek fogják a hátlapot, de nem láttam, hogy bármelyik is leplombált lett volna.
A kijelző alatti hátlap-rész volt a legkényesebb az eltávolításnál. Egy Tesco-kártyát (műanyag kis lapocska) használtam hozzá, amelyet belehelyeztem a hátlap/előlap találkozásánál a résbe és végigtoltam. Mondjuk, a kanyarokban így sem volt könnyű. -
válasz
ProbaPapesz #44133 üzenetére
OEM verziót telepíts, az aktiválni fogja magát.
-
-
-
válasz
_Dumber_ #44129 üzenetére
Ne cseréld el. A te probookodnak hibás a billentyűzete, ne hagyd magad a szerviznél. Az összes 470-esnek hibátlanul működik a billentyűzete, vannak itt néhányan, akik boldog tulajdonosai akár tőlem vették akár mástól. Soha nem hallottam mée, hogy ilyen gondja lenne a billentyűzetnek.
-
ProbaPapesz
újonc
Sziasztok! . Vásároltam egy HP 250 G5-ös laptopot jogtiszta Win 10-el. A telepítő egy image rejtett file-ben van. A problémám az, hogy telepítésnél egy csomó olyan programot is feltesz, amire nekem nincs szükségem. A felesleget leszedni egyszerűen képtelenség. Szeretném a segítséget kérni abban, ha telepítek egy másik win 10-et azt hogyan tudom aktiválni?
-
dugo_
veterán
Sziasztok,
Pavilion 15 bontható otthon RAM és SSD bővítés céljából?
Youtube-on látom, hogy neccesebb a patentos hátlap miatt szervizablak nélkül, de megoldható leplombált csavar elkerülésével? Illetve ha nem, akkor hogyan viselkedik caddybe rakott SSD-vel? Van legalább SATA2-es sebessége azon a porton, bootol egyáltalán?
-
-
Pano
addikt
válasz
_Dumber_ #44129 üzenetére
Kérdésem,, hogy mi a különbség a két széria körött. Belűről érdekel. Azt tudom hogy az egyik probook, másik talán pavilion.. de lehet hogy attól jobb??
A pavilion consumer széria, a probook üzleti.
A probookokat hosszabb távra és nagyobb igénybevételhez tervezik (tehát strapabíróbbak és jobb a várható élettartamuk), mint a pavilion szériákat.
Az, hogy G2-ben milyen a bill nem tudok nyilatkozni, G3 esetében -ami nekem van-, a konkurenseknél sokkal jobb a billentyűzete (nagyon-nagyon sokat gépelek). Tapogattam párat, de ez jött be a legjobban. -
_Dumber_
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy szakértőtől segítséget kérni.
Jelenleg egy HP probook 470 G2 félig boldog tulajdonosa vagyok.
Amit a gépben nem szeretek az a billentyűzet. Lehet, hogy csak nekem, de egyes billentyűk nem 100%-os hatásfokkal működnek, lenyomásuk után nem mindig érzékelnek, illetve nem mindegy , hogy hol nyomom őket. Megszokható, de bosszant.
Szervízben volt a gép, ott azt mondták, hogy ez ilyen. A G1 és a G3 széria is kellemesebb (szerintem a G2-t elbatták)Most lenne lehetőségen egy az egyben cserélni egy 17-x008nh-ra.
Nagy vonalakban a különbség:
Proci: 5200-6200 nem érdekel
Kijelző: a 17-x008nh IPS. nyilván jobb, (piszkálja is a kíváncsiságom)
Billentyű: más, de nem volt lehetőségem próbálni. (ezt még vadászom valahol)Kérdésem,, hogy mi a különbség a két széria körött. Belűről érdekel. Azt tudom hogy az egyik probook, másik talán pavilion.. de lehet hogy attól jobb??
Megérné a csere, vagy ne is gondolkodjak rajta?
-
Én még estére is tokba rakom a saját gépemet és soha nem ejtettem le sem ezt sem pedig másik elődjét. A motorbaleset ahol megsemmisült a 60p az egy másik dolog.
-
gebro
aktív tag
válasz
SeniorTilla #44123 üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Igen, jól gondoltad nem a gyári beépítő keretet gondoltam beszerezni.
Akkor a hdd szépen marad a helyén.
Köszi még egyszer.
-
-
-
Ez azt jelenti, hogy ha a gyorsulásmérő szenzor leesést érzékel, akkor lekapcsolja a HDD-t ugyanúgy, mint ha belül lenne a helyén. Ettől függetlenül a külső keretben a mechanikai védelem sokkal gyengébb, mintha bent lenne. A zajról nem is beszélve. Ráadásul a HP oldalán nem a kínai utángyártott szarokról írnak, hanem a gyáriról, aminek a minősége sokkal jobb. Gondolom nem ezt tervezted beépíteni a gépbe
-
gebro
aktív tag
válasz
Khelben #44113 üzenetére
Khelben és SeniorTilla: Köszi a válaszokat.
Mindenhol azt írják, hogy a hdd helyére kell tenni az ssd-t, ezért is kérdeztem rá erre a dologra.A HP oldalán találtam egy használati útmutatót az elitebook-hoz , és ott a 3D DriveGuard használata oldalon van egy megjegyzés: "Amennyiben van merevlemez a bővítőrekeszben, azt a HP 3D DriveGuard védi. A HP 3D DriveGuard nem védi az opcionális dokkolóeszközökben lévő, illetve az USB-portokra csatlakozó merevlemezeket."
Én a bővítőrekesznek az optikai helyét értem, de ha továbbra is megerősítitek a véleményeteket, hogy a hdd biztonságosabb ha a helyén marad akkor azt elfogadom, és az optikai helyére megy az ssd.
-
szp1
addikt
Üdv mindenkinek
Lehet régebben volt már szó róla, de nem találtam a keresővel semmit.
Beszereztem egy 8570p HD+ kijelzős laptopot és szeretném valamelyest a színeket beállítani. Tudom, hogy hardveres kalibrálás kellene, de a környéken senki sem vállal ilyesmit.
Ha valakinek esetleg lenne egy kalibrálás utáni beállítási sémája, nagyon megköszönném, meg egy kis segítség is kellene a beállításhoz. Mivel ( teljesen hobbiszinten ) fotókat is szerkesztenék a gépen, a viszonylagos színhűség fontos lenne.
A segítséget előre is köszönöm! -
-
-
Lokarson
tag
Sziasztok!
HP 450 G4-be HDD mellé milyen M.2 SSD-t lehet betenni?
Ez jó lehet (2280)?
[link]Üdv,
Lokarson -
Valaki ismer olyan appot amivel a CPU TDP értékét tudom befolyásolni? Mert a win10 gyárija 100-ról 99-re állítva túl sokat vesz le, se turbo semmi nem lesz, az nekem kevés.
-
rappit4
őstag
Sziasztok!
Barátnőm gépe a következőt produkálja:
[link]
ha ennél a pontnál feljebb van nyitva a képernyő akkor fehéren vibrál. Lett benne egy szervíz által szalagkábel cserélve és egy másik szerviz megesküdött, hogy ez gpu melegedés és újrapasztázták 9ezer forintért és persze, hogy nem történt semmi. Szerintetek mi lehet? -
-
gebro
aktív tag
Üdv.
Van egy HP 8440p-m, amibe egy ssd-t szeretnék tenni. A kérdésem az lenne, hogy ha a hdd bekerül az optikai meghajtó helyére, akkor a 3D DriveGuard driver ott is védi a hdd-t?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #44108 üzenetére
Na Uraim!
Az angol forumok csodája, meg van a megoldás boncolgatás nélkül:
Típus: Illesztőprogram - Hálózat
Verziószám: 7.35.317.0 Rev.A(17 dec. 2015)
Operációs rendszer(ek): Microsoft Windows 10 (64-bit)
Fájlnév: sp74241.exe (45 MB)link: EZT kell feltenni a legfrissebb helyett és egyből perfekt a WIFI jel.
Kicsit kapja be a HP support, hogy létező problémát ennyire lekakálnak, amire ráadásul ilyen egyszerű a megoldás.Remélem másnak is segít!
Szépnapot! -
Nundee K.
tag
Üdv!
A segítő szándékot azért értékeled, ugye?
Saját tapasztalatból írom, hogy az általad is belinkelt weboldalon hiába írom be a saját HP-m teljes PN-jét, mégis ugyan azon drivereket listázza, mintha csak típusszámra keresek (HP 250 G4 T6P88EA-n "tesztelve").
Így ment fel hálózati driverként elsőre a Realtek, ami - mint telepítés után kiderült - nem kompatibilis a gépemmel. A Broadcom volt a nyerő.
Ez az én személyes tapasztalatom.
"fpatrik17"
Nézz szét az eszközkezelőben, mielőtt szétkapnád a gépet.
Feltehetően fogsz látni ott sárga felkiáltó jeleket --> driver hiba szvsz. -
válasz
SeniorTilla #44107 üzenetére
Pedig tipikus jelenség, vagy halott a kártya.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
SeniorTilla #44107 üzenetére
Komolyan szét kellene szedni egy 1 napos notebookot, hogy miként van bekötve az antenna?
Mert ha igen, akkor ez k*rva röhejes... Agyon ajánlják ez a notebookot, nem hiszem el, hogy ehhez bontani kell. Óriási csalódás lenne -
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
HP 250 G4 típusú laptopot vettem édesapukámnak és rettentően gyenge a wifi jele, pedig weboldalról minden fellelhető win10-es telepítőt felraktam (másik laptopról full maxos a wifi ezen meg semmi...). Mi lehet a probléma, tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
ló úr
őstag
válasz
summersam #44104 üzenetére
Mivel alapbol 4GB Ddr3-al adjak vilag legnagyobb hulyeje kene, h legyel amikor 32 bites oprendszert raksz ala. Lassan 2017van. Uj gepekre 64bit kivetel az ilyen szutyok yoga 300 2gb ddr3 rammal es tarsainal 90 ezerert. Amugy ha neha koca jatekokra is akarod hasznalni nekem +4GB ram mass effect sorozatban es black ops 1 ben hozott atlag 10-15 FPS plusszt
i35005u-rol beszelek, immar 2*4GB ddr3 es egy 240 gb-os SSD. Enyemben az van. Igy jo gyors a gep. Neha megy rajta photoshop meg sony vegas. Vegzi a dolgat. Nyilvan nem i7 szinten de nem is ebbol eleg meg jelenleg (majd 1-2 ev mulva remelem h mar igen) szoval nem kell mindennek 10 perc alatt elkeszulnie
-
Pano
addikt
válasz
Nundee K. #44102 üzenetére
Inkább széria szám vagy HP típusjelzés alapján (PN szám) keressetek/ajánljatok drivereket a HP támogatás honlapján, mert 250 G5-ből van pár variáció, így könnyű az esélye, hogy valaki rossz drivereket pakol fel!
Ez az én személyes javaslatom.
-
Nundee K.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest