- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katicza
tag
válasz
pityesz1 #55792 üzenetére
Szia. Ajánlani tudom, ezt használom már több mint egy éve. 2023 karácsonyán vettem. Nekem AMD Ryzen 5 7640HS w/ Radeon 760M proci van benne, ugyanúgy 32Gb a memória és az RTX4050 videókártya van benne 6Gb-al. Napi használatra, film zene olvasás stb. plusz kép és videószerkesztésre használom, szépen viszi az adobe pro-t
-
Katicza
tag
válasz
pityesz1 #55759 üzenetére
Nagyon bejön, gyors és szuper a videószerkesztés. Adobe pro-t használok. A hiba megoldódott, jött egy komolyabb frissítés ma és ismét csendes szinte alapjáraton dolgozik a ventillátor. A processzor most 8% általában (8 oldal van megnyitva a böngészóben, excell is megy és youtube is ment az előbb). Drive is dolgozott, mert sok videót töltöttem ma fel, és megy vagy 8 órája a laptop. Memória 20%. Processzor hőmérséklete 49 fok. Ma 47-53 között volt, a frissítés előtt 52-57 között. Sokszor hangosan bekapcsolt a ventillátor, ma szinte alig. Csak a videószerkesztés alatt, amikor egyszer 5 másik alkalommal 11 percig dolgozott. Akkor a processzor felment 40-60%-ra (közben olvasgattam is), amd radeon 1%-on dolgozott az nvidia 95% és a hőfok felment 70-73%-ra. Ott párszor rákapcsolt a ventillátor és amikor végzett a szerkesztéssel, pillanatok alatt lent volt 50 fokon. Egy éve használom és nagyon meg vagyok elégedve vele
-
válasz
pityesz1 #55759 üzenetére
A Victussal? Én Oment használok, van még másik kettő is a fiaimnak. Jó gépek, szeretjük. Victus az olcsóbb verziója. Szomszédom fiának van, hibátlanul megy 3 éve, néha kifújom a ventiket sűrített levegővel és ennyi. Plusz a fiam gépét újrapasztáztuk, kicsit sokat játszik rajta a doom eternallal...
-
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
pityesz1 #48538 üzenetére
Telepítsd fel a HP Support Assistant-ot, az le tudja szedni a gépednek megfelelő drivert.
Próbáltad a géped termékszámát beírni a HP weboldalán és így rákeresni az illesztőprogramokra?Pyttawrx beelőzött.
-
Dhampir
félisten
válasz
pityesz1 #45499 üzenetére
Fent van a HP Hotkey Support?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest