Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Remélem hasznomra lesznek. Hát én is szívesebben vennék olcsóban, de nekem egyetemhez kellene Auto-CAD meg azért az se árt ha lejátssza a Full HD-t. Hát meg a másik hátulütője az adott oldalnak hogy nem nagyon lehet megtekinteni a termékeket:S:S
-
zsolthee
senior tag
válasz
Styleboy
üzenetére
A billentyűzet kopása/kifényesedése elárulja, hogy mennyit használták.
Érdemes esetleg a töltő csatlakozóját ellenőrizni amikor be van dugva a gépbe, nincs e véletlenül kontakt hibája.(kábelnek, vagy rosszabb esetben az alaplapi csatinak) Nem típusjellemző, de néhány év alatt megfáradhat. USB portokra érdemes vetni néhány pillantást, nem recsegnek-e a hangszórók, minden gomb működik-e rendesen, LCD-n vannak e foltok, optikai meghajtó olvas stb.
Ahogy említettem nem a típusra jellemzők ezek a problémák, csak mivel ezeket használod/nézed sokat Te is, zavaró lehet ha később derül ki, hogy valami gond van velük. -
Styleboy
tag
Hy mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy a [link] -en szereplő gép/géptítusok mennyire megbízhatók. Mire érdemes oda figyelni? -
Kácsa
aktív tag
WMPlayer - beállítások - lejátszó - a lejátszó beállításainál engedélyezd a képernyőkímélőt lejátszás közben.Hátránya ,hogy filmnézés közben is átvált képernyőkímélőre,max. addig visszaállítod.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP G62-es laptopom és azt szeretném megcsinálni,hogy online rádiót tudjak rajta hallgatni úgy hogy közben ki legyen kapcsolva a kijelző,viszont nincs erre külön gomb a billentyűzeten,nem úgy mint a barátnőm samsungján. Windowsban beállítottam,hogy 1 perc múlva kapcsoljon ki a kijelző,de mivel media playeren megy a rádió ezért nem kapcsol ki,csak ha kilépek belőle. Tudnátok erre valami megoldást?
-
BangoSkank
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A pcidevice-nél kártyaolvasóra tippelek (Háttértáraknál van).
Az smbus drivert nekem hozzácsomagolták a VGA driverhez. A könyvtárban ahova kicsomagoltad a VGA drivert a Packages/Drivers/SBDrv/SMbus alatt van elvileg, innen manuálisan telepítheted az oprendszernek (32-64 bit) megfelelőt. -
Daniel Alves
őstag
válasz
BangoSkank
üzenetére
Sajnos nem lett meg

-
BangoSkank
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az SMbus és a PCIedevice is meglett?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
BangoSkank
üzenetére
Köszi megvan. Ki is kapcsoltam
már csak ez a fránya wifi kellene és kész is lenne minden 
-
BangoSkank
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
A kijelző valószínű a Vari-Bright funkció miatt változtatja a fényerőt alkalmazástól függően. Catalystban az Energiaellátás résznél kell a Powerplay-re kell kattintani, majd itt legalul lesz a Vari-Brigt, ez kell kilőni.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
pumukli23
üzenetére
Itt lesz a kép

device manager(#22679) Duliee :everest programmal semmit nem tudtam kezdeni... Mellesleg már lehet minden franc drivert feltettem de most már a kijelző sem 100% hol sötétebb hol világosabbra vált át.
-
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ja meg + 2 csavar egy gumitappancs alatt, hátul. Azt is szedjétek ki, mert könnyen törik ha nem veszed észre.
-
spyduck
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Bal oldali részen a billennyűzet közül szívja a levegőt. Szedje ki a bill-t és takarítsa meg, sztem teli van retekkel és nem tud friss levegőt szívni.
4 csavar, én 17 másodperc alatt szétszedem és összerakom. Az akku alatt vannak a csavarok. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A HP Probook 4525s szériában miféle hűtés van - ha egyáltalán van? Egy barátomnak van ilyen gépe, de brutálisan melegszik, állítsa szerint az alján nincs is szellőzőrács.
Mit lehet tenni vele? Hűtőpad segíthet?
Köszönöm.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tedd fel az AIDA64-et majd Hálózat menüben ki kéne írnia az eszköz típusát, legalábbis így tippelem. Utána pedig azt a drivert szedd le a hp oldaláról
-
pumukli23
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Az eszközkezelőről dobj fel egy képet kérlek.
-
Daniel Alves
őstag
Akkor senki nem tud segíteni HP G6 1201eh chipset driverben?
Hol vannak ilyenkor a guruk?
-
Auroras21
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy van egy egy éves HP Pavilion dv6-1240ep laptopom és melegszik. Nincs letakarva a ventilátor, nem poros mert sűrített levegővel ki van fújva , notebook hűtővel használom. Alapjáraton a processzorom hőfoka 47-55C, ami szerintem tökéletes neki, viszont ha elkezdek játszani (akár COD2, akár Modern Warfare 3) a processzor hőfoka felszökik 95-6Cra is ami szerintem nagyon nem jó. Gondoltam arra, hogy az újrapasztázás megoldaná a problémát, de az se vinne le 10-15C-ot, valamint arra hogy az alaplapja szenzorhibás, mert ha lehúzom a töltőről nem írja ki az akkumlátor időtartalmát. (lehet h rosszul tudom
) Találkozott valaki már ilyen jelenséggel? v valami megoldás?köszönöm
-
Peczek
aktív tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Szerintem polip [link] kollégának nem sok baja volt a renew cucokkal, mert a személyes adatlapja szerint ThinkPad-je van. Én több renew-t is vettem, és nem sok bajom volt velük. Ja bocs, a 6930p- billentyűzete idővel elkopott, ezt garanciában cserélték.
De hogy kb. 50%-al a listaár alatt lehetett megvenni, ez nálam döntő érv. -
justo00
tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni 130-140eft-ért szertnék laptop-ot.
Átlagos felhasználás+játék legalább cod4.
Ha lehet Asus, Lenovo, HpElőre is köszi mindenki segítségét.
-
n_stolz
tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Négy és fél éves gép

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki szintén HP (hasonlókorú) laptopjával történt ez az USB lehalás, majd rá egy hónapra az alaplap is tönkrement. Ez jellemző hiba, számíthatok én is erre?
Mert akkor nem biztos hogy érdemes költeni rá (arra gondoltam, ha a bios frissítés nem segít, akkor veszek pcma-s usb meghajtót) -
pumukli23
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szedj le egy aidát vagy everestet, az megmondja mi van a gépedben.
-
Daniel Alves
őstag
Van itt valakinek G6-os szériával megáldott notija.
Na akkor a guruknak..fent írtam hogy mivel van gondom. Egy mások fórumon kaptam egy olyan tippet hogy a win7 updatelje magát és elvileg minden drivert ami kell a rendszernek le fog szedni.
Win7 update megvolt. Mondjuk ez tuti nem segített a chipset driverben. -
Z86
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Főleg annyi, hogy nem ő, hanem a konkurencia adta adta el őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunter2
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Legközelebb vegyél oprendszerrel gépet és nem lesz ilyen problémád.
A chipset drivert a chipset gyártójának az oldaláról szedd le. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
..és a wifit hogyan lehet bekapcsolni? Mert semmire sem reagál

Kezdem elveszteni a türelmem
na jó elegem van

-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy HP g6 1201eh notit.
Viszont egy darab driver cd-t sem adtak hozzá viszont a gyári oldalról a lapkakészlet drivert nem lehet letölteni
Tudna valaki segíteni?Mellesleg nagy csalódás hogy még nekem kell a netről levadásznom a dolgokat....

[link] -
n_stolz
tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Szerintem ár/érték arányban megérte

-
-
n_stolz
tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem is renew programból való a gépem, egyedül az akksi ment tönkre, de egy éven belül garanciában cserélték..
-
zoli03
őstag
Vettem egy 6910p-t (T8300, integrált vga) használtan, de adtak hozzá 6 hónap papíros garanciát.
Lenne pár kérdésem:
Vannak az érintős gombok rajta. Mindegyik működik, kivéve a wifi. Azt csak a HP Wireless Assistant-ból tudom ki-be kapcsolni. Nem kéne annak a gombnak is működnie? Vagy csak visszajelző?
A hűtése kicsit furcsa. Annyira nem halk, mint számítottam rá, de ez van. Viszont a következő szerintem nem normális: néha pulzálva forog a ventilátor. Forog alapjáraton, aztán egy pillanatra megemeli a fordulatát, utána egyből vissza is csökken. Ahogy figyeltem, mintha akkor csinálná ezt, ha a hdd ír vagy olvas. Ez normális? Kivettem a billentyűzetet, por nem igazán volt a ventin. -
kutga
félisten
Elképzelhető hogy a gépemhez nincs Quicklaunch Buttons alkalmazás?
HP 6465b
[link] -
zsolthee
senior tag
Egészen pontosan:
"A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve előfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek."
Előnyök, hátrányok -
hp635
csendes tag
Nekem a HP635-ös laptop E-450-es Brazos procival bevált,igaz csak keveset használtam. Most vidéken van, nem is használom, másikat nyüstölök.
HD filmeket gond nélkül lejátszik, mást nem nagyon próbáltam.
Szerintetek a FullHD egy "kisebb",19-20"-os monitoron futna, akkor ha a HD jól fut rajtuk?
Igaz, amit próbáltam az egy sima HD monitor volt, 20-as-de ezen a FullHD film menne-e? -
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van 1 HP 550-es laptopom amiben Winyó lett cserélve azóta pedig 1 Power ON password-ot kér amit nem tudok! Hogy lehetne ezen túljutni? vagy megoldani?
-
Peczek
aktív tag
Sziasztok,
jól látom, hogy a HP-mál megszünt a Renew forgalmazás ?
-
Lokarson
tag
Sziasztok!
6510b-hez keresek DVD helyére caddy-t.
Valaki tud ajánlani elfogadható áron (10 E Ft alatt) ?A szakik közül valaki tudna abban segíteni, hogy mely típussal kompatibilis eszköz is jó lenne?
Az interneten nagy a kavarodás, hogy a 6510b 2nd caddy mely HP típusokkal kompatibilis.Előre is köszönöm.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
mrmegtette
üzenetére
AMD Catalyst 12.1 Preview driver
Szerintem az is fontos volt, hogy takarítás nélkül raktam fel a 55092 után. -
R1200GS
aktív tag
El se hiszem, már kezdtem feladni, de végre sikerült feltelepíteni a videokártya drivert.
Felraktam az 55092-t, de szokás szerint hibásan telepítette fel, a catalyst nem jelent meg. Órák óta görcsölök vele, leszedem, felrakom de semmi. Végül miután a gyári HP drivert telepítettem, utána felraktam a 12.1 drivert (amit az AMD oldaláról szedtem le), ezt követően már megnyílt a catalyst control center is. Kezdtem reménykedni, hogy most már a Crysis is jól fog menni, és igen 35-40 FPS-el hasít. Ennyit nem vacakoltam még telepítéssel. -
-
biega
aktív tag
válasz
pumukli23
üzenetére
Az a gondom, hogy kb. 2 hónapra 32bites Win7-et kell felraknom a gépre. Utána viszont szeretném a gyári állapotot visszaállítani (most 64bites van rajta), ezért szerettem volna a Recovery DVD-ket csinálni. Úgy tudom, ha ráteszek egy másik oprendszert, akkor a F11-re már nem jön fel a Recovery Manager.
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy HP Probook 4535s notit, és mielőtt befogom szeretnék csinálni egy mentést, de nem találom a HP Recovery progit. A mai gépekhez már nem jár?
-
R1200GS
aktív tag
válasz
mrmegtette
üzenetére
switchable graphics nem kapcsolható ki?
Egyébként fel megy a driver. Felbontást lehet nagyobbra állítani. El indulnak a játékok, valamelyik szépen is megy, csak a GTA 4, és a Crysis 2 nem fut rendesen. Nem érdekelne ha tudnám, hogy ezek a játékok nem is fognak rendesen menni ezen a gépen, de több helyen látom hogy simán játszhatónak kellene lennie egy ilyen konfigon.
A 11.12-es drivernél már létrehozta a Catalyst mappát, csak most az az üzenet jelenik meg, hogy "A catalyst control center alkalmazással jelenleg nem konfigurálhat beállítást."
-
mrmegtette
tag
válasz
BangoSkank
üzenetére
Szerintem meg ne szedje le onnan. Gondoltam az én problémám is orvosolná a kérdés és szépen végig is csináltam a lépéseket amik itt le voltak írva, mégis kudarc lett a vége, úgyhogy csinálhatok vissza mindent az eredetire. Amúgy ott van a hozzászólások végén, több ember is panaszkodok, hogy akinek intel switchable graphics + amd gpu kombós notija van, nem jár egyenlőre sikerrel.

Ok, so how i understand it (and I am by no means an expert), laptops with switchable graphics use a driver that is written for the power-saving gpu (located on the cpu, intel in my case), and the high performance gpu (amd, in my case). And although they are separate gpus, they are "connected" and both actually run through the intel chip on the cpu. So even when the amd high performance gpu is running, it is transferring it's graphical information through the intel integrated chip. So a driver from intel or amd won't work because they are not written for computers that use both gpu's in tandem. That is why these drivers are distributed through the computer manufacturer, and also why a lot of people with switchable graphics don't have any luck using drivers not designed for their systems.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Szia!
Nekem is néznek már de állítólag inverteres a kijelzőm
Mondjuk ennyire behatóan nem értek hozzá
Még várok pár napot és nejemmel megbeszéljük a dolgot. Köszi ismét a munkád. Mondjuk azt másnak elég nehéz elhinni hogy nem akarattal lett a dolog csinálva sőt mi is értetlenül állunk előtte. 2 évig durván semmi baj nem volt vele most meg valamiért ez lett
sajnálom. -
mrmegtette
tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Szerintem akkor valamit vagy rosszul csinálsz, vagy valami tényleg nem kerek. Nekem simán felment a gyári HP driver. Szerintem- az lehet a gond, hogy csak a drivert rakod fel. Van fenn egy olyan csomag is ami nem csak 80 mega, hanem egy közel 300 megás csomagot kellene keresned. sp54462.exe -ez van fenn nekem. Igaz nekem DV7 van de szerintem az nem jelent ebben az esetben semmit. Szedd le azt a drivert amit korábban belinkeltem (az pont ez) és csekkold le.
Most agyalok, hogy az aida meg a gpuz lehet azért ír alacsony órajelet mert windowsban alapból az intel vga dolgozik.

Field Value
Graphics Processor Properties
Video Adapter Radeon (TM) HD 6770M [1002-6740] [NoDB]
BIOS Date €
GPU Code Name Whistler XT
Part Number UŞxéôé000000000000Ř"éń!f@
PCI Device 1002-6740 / 103C-3389 (Rev 00)
Transistors 715 million
Process Technology 40 nm
Bus Type PCI Express 2.0 x16 @ x1
Memory Size 2 GB
RAMDAC Clock 400 MHz
Pixel Pipelines 4
Texture Mapping Units 24
Unified Shaders 480 (v5.0)
DirectX Hardware Support DirectX v11Memory Bus Properties
Bus Width 32-bit
Real Clock 54 MHz
Effective Clock 54 MHz
Bandwidth 216 MB/s -
zsolthee
senior tag
válasz
NÓPARA
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy egy véletlen baleset eredménye, de ez a szerviz szempontjából sajnos irreleváns.
Emiatt azért ne ítéld halálra, próbálj meg bontóban szétnézni, hátha olcsóbban találsz hozzá panelt.
Hohó, közben találtam Neked valamit!
Talán a kollégával érdemes lenne beszélned. -
NÓPARA
aktív tag
Helló zsolthee!
Meg érdeklődtem a HP-nél a töréses dolgot.
Azt mondták nem cserélik gariba. Mondtam hogy én semmit nem tettem ami fizikai behatásként érhette volna de nem hittek nekem. Így tárgytalan a dolog és ahogy néztem egy kijelző hozzá.... 40rugó lenne+melódíj
na ennyiért inkább megy majd a kukába a dolog és lehet új állja a helyét. Köszi az eddigi segítésget.

-
fcriss
tag
válasz
mrmegtette
üzenetére
Nekem ez a típus van.Egy hete néztem,nálam a novemberi intel driver mellett volt egy Amd driver is,nem tudom miért törölhették.sp55092,nálam ez működik...Innen is tudtok drivert leszedni
-
BangoSkank
tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Szia,
Ha nagyon nem akar életre kelni próbáld meg az itteni módszerrel a feltöltött driverrel.
Nekem működött, igaz driversveeper futtatása után újraindítás előtt még toltam egy Ccleaner registry pucolást is. Előfordult, hogy csak másodikra sikerült föltenni, de fölment.. -
R1200GS
aktív tag
Újra raktam a wint, és a gyári videokártya drivert, de gpu-z ben és Aidaban még mindig nem írja ki a rendes értékeket. Játékot még nem próbáltam. A Catalyst most sem rakta fel rendesen.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
mrmegtette
üzenetére
Erre gondoltam én is, hogy újra rakom a win-t. Úgy is tele van felesleges programokkal amiket nem használok.
Neked milyen géped van? -
mrmegtette
tag
válasz
R1200GS
üzenetére
Hasonló a problémám, pont azért látogattam el erre, hátha valaki tud segíteni, ezek szerint nem csak nekem. Szóval érdekes. Én is ezt a drivert használom ( [link] , sajnos úgy néz ki a HP nem frissíti valami hú de gyorsan ezeket a meghajtóprogramokat. Mondjuk friss win telepítéssel és csak a HP driver + egyéb keretrendszerek tökéletesen megy szinte minden. (RAGE-et leszámítva, ami 0 fps
) Viszont most megjelent a Kingdoms of Amalur: Reckoning demo, és ott valamiért full elmosódik az egész kép. Ingame videóknál sem látok lényegében semmit, csak hang van, ill a játék betöltődésénél is csak az interface-t látom, de egyéb 3D grafikát nem.Valahogy nem lehetne manuálisan integrálni a frissített összetevőket a gyári HP telepítő csomagba?
-
R1200GS
aktív tag
Van egy dv6 6150sl notebookom 6770m videokártyával. Az volna a problémám, hogy nem tudom a drivert feltelepíteni. Többfélével próbálkoztam, a hivatalos oldalról letöltve, de valószínű nem rakja fel rendesen. Nincs meg pl. a catalyst control center.
GPU-Z 0.5.7 nem írja ki pontosan a memória órajelét, sem az AIDA64. De gondolom ez a programok hibája is lehet. Van hogy 100, vagy 27 néha 212.
Néhány játékot próbáltam. Company of Heroes szépen megy, a Stalker is majdnem full grafikán játszható. Viszont a Crysis 2 10-12 fps, bármilyen beállításnál (ezt csak összehasonlítás miatt próbáltam, nem szeretem a játékot) dv7-6101eg-n megy 40 FPS-el. Az oldal vége fele megtaláljátok. (proci, GPU ugyan az mint az enyémben)
A GTA 4 is játszhatatlan még úgy is, hogy minden nullára van állítva. Elvileg ennek is mennie kéne. link A videón i7el nyomja, de nekem ilyen beállításokkal 8-10 fps, nem hiszem, hogy ekkora különbség lenne a két proci között.Az lehet, hogy szar a driver, és azért nem írja ki a memória pontos sebességét?
Milyen drivert kellene feltennem?
Egyébként a telepítést rendben végigcsinálja. -
pumukli23
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem rossz drivert tett fel hozzá a win7. A gyári hp driverrel tökéletes.
-
xcbiker
addikt
válasz
meszesgergo
üzenetére
A szerzel a windowsos matricádhoz való telepítő lemezt az is teljesen megfelelő, max a drivereket kell külön letöltened.
-
Bulitt
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Win7 esetében nekem is ez volt a bajom. Egészen addig míg rá nem jöttem, hogy ki kell venni az alapértelmezésből mind a kettőt (alapból úgy volt) és csak a hangszórót kiválasztani. utána megjavult

-
zsolthee
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Töltsd le és telepítsd fel a hangkártya driverét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már csak ez a fránya wifi kellene és kész is lenne minden 
) Találkozott valaki már ilyen jelenséggel? v valami megoldás?

)
Mert N A G Y
Nekem is régi vágyam egy 42" Olyan státusz szimbólum. Asszonnyal meg haverokkal jól lehetne rajta filmezni, meg játék konzolozni
) Viszont most megjelent a Kingdoms of Amalur: Reckoning demo, és ott valamiért full elmosódik az egész kép. Ingame videóknál sem látok lényegében semmit, csak hang van, ill a játék betöltődésénél is csak az interface-t látom, de egyéb 3D grafikát nem.
Pyttawrx