- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Van a dv6-osomon egy Q partíció amit nem érek el mert azt mondja hozzáférés megtagadva. Recovery nem lehet mert azt töröltem, ez lenne a hp_tools vagy a sysmtem partíció?
Lemezkezelő-ben egyik-nek sincs betűjele.
Közben, ahogy olvasom ezt az office hozta létre.
-
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
HP DV6000 kérdésem lenne. A probléma egyszerű, nincsen hang, hardware-esen sem működik a dolog, Device Manager-ben sincs Sound között semmi.
Jelenleg egy hulladékot most hoztam helyre, viszont az létezik, hogy a power switch és a quickplay szalagkábelek közül ha csak a power van csatlakoztatva, akkor nincs és nem is lesz hang? Mind2 szalagkábelnek (quickplay és power) működni kellene, hogy legyen normálisan hang?
-
Sanyabá
senior tag
Erről a gépről mi a véleményetek:
HP PROBOOK 4720sIntel Core i3 380M 2,53 GHz 3 MB L3,
6 GB DDR3 1333 MHz,
750 GB HDD SATA II, 5400 f/p,
DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe,
17,3 " 1600x900 WXGA HD+ Matt, LED-es háttérvilágítású, Anti-Glare kijelző,
Radeon HD 6370, dedikált memória 1024 MB
8 cellás (73 Wh) lítiumion-akkumulátor legfeljebb 6 óra
Billentyűzet magyar
High Definition hang
Bluetooth® 2.1+EDR, 3 USB 2.0, 1 kombinált eSATA/USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA-bemenet
1 Express Card/34, 1 médiakártya-olvasó
2 MP webkamera
WLAN Broadcom 802.11b/g/n 1x1, Realtek Ethernet (10/100/1000 hálózati vezérlő)
WIN7PROFF op. rendszer, garancia még 23 hónap -
tomasz5
csendes tag
Hali,
nem tudjátok, hogy ez az ikon micsoda és hogy lehetne eltüntetni, mert hiába kattintok rá jobb és bal egérgombbal, nem csinál semmit. kép -
Gigabyga
aktív tag
azért vettem ki,hogy minél tovább használható legyen paraszti ésszel gondolkodtam..illetve azért kérdeztem,mert arra gondoltam az tett be az előző DV6-nak hogy ki volt véve az akksi és túl feszt kapott amit az akksi elviselt volna de a gép már nem így gondolta
amúgy ezeknél a notiknál mekkora az elfogadható játék közbeni cpu/gpu hőmérséklet?
-
válasz
Gigabyga #23985 üzenetére
Valóban, csak az a kérdés, hogy azért vetted, hogy 96%-ot mutogasd, vagy nap mint nap használod (ha másért nem hát "szünetmentes"nek).
Ez is olyan mint a téli gumi az autóra, hiába veszel egy készletet, ha nem teszed fel télire mer akkor kopik.
Balázs1986
Ez minimum hajmeresztő. (hamár hajszárító ...)
-
Balázs1986
őstag
válasz
Balázs1986 #23956 üzenetére
Olvasgattam külföldi fórumokon, állítólag szériahiba az nVidia gpu-s DV / G laptopknál, hogy rosszul hűtik az amúgy is könnyen forrósodó chip-et, a forrasztása meg gyenge, és kontakt hibás lesz. Vihargyújtóval, hőlégfúvóval, meg hasonlókkal perzselték állítólag, amitől az ón megmelegedett és visszahűlés után újra jó. Utolsó lépésként pedig nyilván a hűtést kijavítani egy kis rézzel / pasztával.
Na most, bár se gyújtóm, se hőlégfúvóm nem volt a közelben, a forrasztópáka körül meg nincs ekkora hő, jobb híján maximum fokozatra csavart hajszárítóval égettem kb 4-5 percig. A végén már az egész alaplap forró volt, gondolatban el is temettem
Megvártam, hogy lehűljön, összeraktam, és működik
Nem akarom elkiabálni, de az előző be-se-kapcsol állapothoz képest lassan egy órája aktívan üzemel a win7, 50-51 fokos gpu hőmérséklet mellett. -
válasz
DigitalAngel #23980 üzenetére
Köszi! +1 kérdés: Azt gondolnám hogy a Authentic Fingerprint Driver az ujlenyomatolvasót izzítja be. Viszont nem települ, és a SoftPaq Manager nem túl bőbeszédű, hogy miért nem ment fel, csak a végén kiraja ezt nem tette fel. Viszont ha letöltöm az SP39199.exe-t akkor minden gond nélkül feltelepül.
Ezután hogyan tovább? Mármint hogyan tudom élesíteni az ujlenyomat azonosítást?
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
A régebbi i3-as toshibámat úgy használtam,hogy kivettem az akksit és csak töltőről..
a Hp-nál is lehetséges és biztonságos? -
pumukli23
senior tag
az AMT egy jó cucc üzleti környzetben. Távmenedzsmenthez miegymáshoz kitűnő, az intel vpro-val jelölt procijai támogatják. Még nem használtam semmire, rá kéne szánni kis időt kipróbálni mit tud, pl ha otthon hagyom a lapost és kell róla valami a melóhelyen, akkor jó lenne ha el tudnám érni.. stb..
-
Valamit nem/félre értek, de vmi nem stimmel. A HP Software Update, az csak a már telepített drivereket/programokat frissíti? Mert telepítettem, de magán kívül semmit nem frissített, és nem telepítette a hiányzó drivereket (pl. ujlenyomatolvasó)
Eztán telepítettem a SoftPaq Download Manager-t. (Röhely, de ez is azzal kezdte, hogy feltelepített egy frissebb verziót magából) Ez már sokmindent felajánl, talán túl sokat is.
Miért ajánl fel többféle driver verziót?
Honnan tudom meg melyik mire jó, és kell-e? (oké, a hangkártya, VGA, ...1értelműnek tűnik) De a többi? pl.AMT 2.5 Firmware (Mijaza AMT!)Miért akarja letölteni (critical státuszú) Update-et? Hiszen már telepítve van....
-
Gigabyga
aktív tag
Nah sziasztok!
A kis Hp pavilion dv6-6b08eh norim végleg megfeküdt,próba verziós win7 gyári driverekkel is ugyan azt csinalja 5-6perc minecraft után fehér háttér kék csikok..de nem nagyon csüggedek kilett cserélve újra már az otthonomban van de még nem örülök teljesen...majd par nap után kezdek csak reménykedni.
Köszönöm a segítségeket. -
zetecR
addikt
-
popey37
addikt
bios frissités hogy müködik a HP nc6220-nál? van valakinek tapasztalata a folyamatról?
lövésem sincs hogy kell és leirást sem igazán találtam hozzá -
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben egyre nagyobb a holtjátéka a gépem kijelzőjének. Ha berakom egy pozícióba ott stabilan tartja magát, viszont kb 5 centis holtjátékkal lötyög, és úgy tűnik ez a holtjáték egyre nagyobb lesz. Ez normál amortizáció? Meg lehet húzni valahogy a zsanérokat? Egy elitebookról van szó, és kétlem, hogy 2 év után ez normális.
-
Notebookstore most akciós
-
Sziasztok!
A HP ProBook 6460b típusú notebook kapható lesz még vagy nem? Sehol nem látom.
Üdv.!
mobal,
-
Pocok256
veterán
válasz
pethYeti #23962 üzenetére
12.1a használom bár itt is érezhető a shuttering szóval azért nem felhőtlen az élet. A BF 3 at érdemes teljesen fel patchelni bár ha eredetid van akkor ez megtörtént. Szűrést pedig nem szereti a kari sajnos :/
Igazából ha lassúnak érzed és ingadozó fps nek akkor megéri megpróbálni letiltani a dg-t és csak a dedikáltal nyomatni igaz kevesebb fps t kapsz de azt stabilabban és folyamatosabb érzést is nyújt a játék. -
Balázs1986
őstag
Sziasztok!
Egy HP G6000-es laptop van épp nálam, nem kapcsol be. Illetve, a bekapcs, wifi, touchpad ledek felvillannak, épp megmozdul a ventillátor is, de ennyi, ki is kapcsol a gép. A kijelző még csak fel sem villan. A töltőt lemértem, elvileg jó, 19V; 2,5-3A (bár a töltő adatlapja szerint 3,5A lenne). A gombelemet is kivettem, lemértem, az is jó, 3V. RAM-okat kiszedtem, probléma megmaradt.
Végül teljesen szétszedtem, átnéztem, összeraktam, de nem láttam szétcsúszva / szétsülve / letörve sem semmit.
Állítólag előző este kikapcsolták, délelőtt pedig bekapcsolták volna, de már ez fogadta őket.
Vannak hasonló tapasztalatok? Milyen megoldás lehet a problémára (remélhetőleg alaplap és / vagy processzor csere nélkül)?
Üdv.:
Balázs -
gfefe
őstag
Kicsit pontosítok:
Ez a caddy. 12.5 mm vastag
és két kép
[link]
[link]Megfelel e ez a HP DV6 6002eg notimba?
(Laptop hűtő szerintem tipustól is függ.... én vettem egy Spire nagy ventis minőségi hűtőt... tény, hogy nekem a zajszint miatt kellett a jobb fajta és ennek csak 650 a fordulatszáma, de túl sokat nem nyom a latba... max 3-4 fok ha terhelve van a gép.... De ha van az egy gépnek se árt.)
-
gfefe
őstag
Adatlapomban levő géphez szerintetek megfelelő ez a caddy?
-
pethYeti
addikt
Megjött a dv6-osom nagyon tuti. Frissítettem a vga drivert a hp oldalán lévőre. De BF3 így is időnként minimálisan beröccen, végig van 40 FPS de amikor befordulok egy sarkon leugrik 1 másodpercre 20-25-re, ez minek köszönhető? Természetesen Ultran van szinte minden.
-
-
Peczek
aktív tag
válasz
Graphics #23941 üzenetére
Én egyszer kaptam egyet karácsonyra, de annyira gagyinak tűnt, hogy nem mertem a laptopra rádugni. Szerintem úgy sem ott fúj, ahol a gépnek kellene.
Az ellenben sokat segít, ha megemeled a gépet hátul, hogy jobban szellőzőn. Vagy egy dokkolóval, vagy ezzel, nálunk az irodában többen ezzel használják...Szépen befeszül a hátsó két gumiláb elé. -
-
kapi12
tag
válasz
Graphics #23941 üzenetére
Olvasgattam más forumokon h soknál nem sokat ér meg a 3ventillátorosok szarok mert mind1iken rossz helyen van a venti
szóval ezért gondoltam egy ilyen atomventillátorost
Hát asszem az enyém alul szívja a dolgokat szóval lehet nem hülyeség ha rendelek esetleg akkor majd irok véleménytmeg hát 1800forint bukta még mindig jobban néz ki mint a drága és semmit nem érő 10k felettiek
-
válasz
kapi12 #23940 üzenetére
"Saját USB-jére csatlakoztatva működésbe lép a
(cooler), (melyet kék ledek világítanak meg). Ezzel
elősegíti a géped hűtését, mellyel élettartamát és sebességét
növelheted, mivel a laptop nem melegszik fel."Wáá, de jót röhögtem ezen a részen
"(melyet kék ledek világítanak meg). Ezzel
elősegíti a géped hűtését,"Ezek a kék LED-ek miket nem tudnak
Amúgy lehet nem hülyeség, csak mondjuk lehet olyan laptop ami felülről szívja a levegőt , és oldalt tolja ki, vagy épp hátul. Azoknál nem tudom mi a haszna? / hűti a műanyagot a gép alján/ vagy esetleg sikerül még egy kis plusz port odakavarni?
-
kapi12
tag
Laptophűtőt érdemes szerintetek használni?Nem akarok drágát,de ez ennyiért lehet megérné
[link]
-
válasz
dvid91 #23938 üzenetére
Van értelme egy új gép esetében processzorcserével rongálni a garanciát?
Görgess a linkre kattintva a LIano részhez, ami FS1 foglalatos ,az belemegy a tiedbe, de amit gyárilag nem szereltek a HP-be, én azzal nem próbálkoznék, illetve ha egyáltalán emberi áron lehet találni ilyen procit
-
dvid91
csendes tag
Sziasztok Hp1213eh lapim van és olyan kérdésem lenne hogy Milyen A8 proci jó a gépembe ?
-
dh66e
veterán
válasz
CharlieDrop #23936 üzenetére
Kicsit azért még aggódok emiatt.El nem tudom képzelni hogy a notim alsó fedlapjának levétele és a kamera között milyen kapcsolat lehet.Esetleg a csavarok vagy valami földelés-test hiba okozhatja?Akkor viszont még aggódhatok hogy az alaplapnál lesz valami bukfenc,mert a múltkori usb-s mizzéria is csak szétszedés és összerakás után oldódott meg. Nem vagyok egy guru az biztos,de ez még az én fantáziámon is túl tesz.
Remélem marad így és nem jön többé semmilyen hiba mert már kezdem azt hinni hogy csak engem nem szeret. -
Ablakos
őstag
Sikerült valakinek Aladdin etokennel authentikálni magát. Nem ismeri fel a protect tools az usb-s tokent. A windows7 egyébként tökéletesen kezeli.
-
dh66e
veterán
Na ez gyorsan meggyógyult,szerintem szórakozik velem ez a gép.
Gondoltam gyorsan belenézek a gyomrába hátha tényleg csak kontakt hiba.Leszedem a hátlapot erre jön a párom hogy gyorsan megnézné a mailjeit.Berakom az aksit meg a lan kábelt elindítom a gépet erre kiírja hogy új hardvert talált és telepíti a szoftvert.Most megint működik a kamera.Már nem is akarom érteni miért csinálja ezt a piszok munkát. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Elfogyott a hp620-om kamerája és nem tudom hogy mi lehet vele.Eszközkezelő sem látja.Valakinek esetleg tippje? -
-
A HP ProtectTools-ban bekapcsoltam a meghajtó titkosítását. Most úgy indul a gép, hogy a windows elött bejön egy login képernyő (safeboot?). Ki lehet jelölni ki akar belépni, és azonosításra lehet használni billentyűzetet (sima jelszó begépelés), smartcard-ot, ill ujlenyomatolvasót.
Miért csak a billentyűzet aktív, mikor a beállításokban az ujlenyomatolvasó is aktiválva van?Az sem eljesen világos hogyan titkosít, mikor csak pár mp volt az aktiválódása.
-
pethYeti
addikt
válasz
DigitalAngel #23924 üzenetére
Köszi
-
Pocok256
veterán
válasz
DigitalAngel #23924 üzenetére
+1
-
pethYeti
addikt
dv6-oson bios frissítése egy exe lefuttatásából áll?
-
Hol és mennyiért lehet olyan smart card-ot venni, amit lekezelnek az olvasóval rendelkező laptopok?
-
kapi12
tag
Köszi elértem azt hogy 1280x720v768ba menjen,de az a1366x768at igy se adja..na mind1 igy is jo lesz..meg majd megprobálom más játéknál h ott milyen paramétereket is engedélyez.
Köszi mégegyszer -
BluEyes
őstag
válasz
Mauzes #23894 üzenetére
9.3 volt az utolsó driver, ami még támogatta az x600-at, tehát ez utánival felesleges próbálkozni. A 9.3 vistás verziója elvileg jó kell legyen, ha nem megy fel egyszerűen, akkor a Mobility modderrel meg kell patkolni.
Előtte a korábbi Ati drivereket el kell távolítani, pl. Driver Sweeperrel [link] -
kapi12
tag
Videokártyák váltogatása..belépek a játékbe neve GRID..de sehogy se tudom elöcsalni a 13..x7..-as felbontást,söt mostmár a 12..x7..-ast se ez mi? ha letiltom az alap intelest akkor a rendszer max 1024x7..-on tud menni?ennyit tud a hd6770m?
most frissitettem a hp oldaláról a driverét,és a kezelöben a játékra angyteljesítmény van beállitva..nem értem sajnos ha vlkinek vlmi ötlete van irjon pls!
-
csabiks
senior tag
dv6 tulajok: nektek is felválik az amd vision matrica? én már le is szedtem annyira vállt fel
+ a billentyű olyan fura hangot ad a bal shitfnél, nálatok is ?
Kijelzőhöz van valakinek valamilyen jó színprofilja? elég fakócska képet ad..
-
kapi12
tag
dv6-6150sl laptopom van a videokártya egy hd6770m,meg egy intel hd.. na szoval érdemes-e frissiteni a hd6770m-et ls ha igen hogyan...a hp oldalán csak az olasznál találom meg a gépet de ha az eszközkezelöben nyomom neki h illesztöprogram frissitése akkor az ugy is megoldja a frissitést hiba nélkül v inkább töltsem le a hprol?
-
popey37
addikt
Hali kis segítség kellene.
adott egy HP NC 6220 laptop és nem tudok internetet csiholni bele.
az eszközkezelőben minden rendben van kivéve egy ismeretlen eszközt, az nem tudom mi.
A hálókari fennvan, wifin van net.
tudna valaki segíteni? -
shadowcam
tag
válasz
DigitalAngel #23905 üzenetére
Elég ha minimumon megy 30-45 fps-el. Mind1 a grafika.
-
shadowcam
tag
Sziasztok.
Rendeltem egy HP ProBook-ot a napokban. Szerintetek vinné a Battlefield 3 multiját?
Ez az egyetlen játék a Diablo 3-on kívül ami érdekel, így örülnék ha vinné.AMD® Llano A6-3400M (4M Cache, 1.4 - 2.3 GHz)
Chipkészlet: AMD® A70M Fusion™
Memória: 8 GB RAM
Kijelző:15,6" HD LED csillogásmentes TFT 16:9 (1366 x 768)
Winchester:640GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtóVD író / olvasó (supermulti)
Videókártya:AMD Radeon™ HD 6540G2 Dual Graphics 1GB
Hangkártya:SRS Premium Surround Sound
Billentyűzet:magyar, csepálló
Akku/üzemidő:6cellás (47WHr) lithium-ion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest