- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23186 üzenetére
ahogy írták: bemész a szervízbe, csekkolják P/N alapján és mehet a szerelés.
-
-
kraftxld
félisten
válasz
ExtremeClock #23196 üzenetére
Itt a világ túlvégén nem kell, de szerintem Mo-on sem.
-
kraftxld
félisten
válasz
HP-nak telefon, sorozatszám alapján ellenőrzik a garit majd küldik a cserealkatrészt vagy a szervízest. Legalábbis carepack esetén így szokott menni amikor csinálom.
Multkor fel is húztam magam egy kicsit, a serial alapján megmondták a típust, bezzeg a gari ellenőrző oldalon kell a P/N is -
Sanyabá
senior tag
válasz
ExtremeClock #23176 üzenetére
Nincs most neki.
-
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23192 üzenetére
Az enyém pont fordítva.. 10-ből 2x nem érzi.. de már alig használom az alsó gombokat, a trackpointé jobban kézre áll
-
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23190 üzenetére
Ha nem érzékel akkor igen. A kopás általában nem számít garanciális problémának.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Nálunk pl gyáriszám alapján.
-
LacBp
tag
tudom , hogy mpeg2 vel nem tudom fogni! de mégis csak jött. A srác elmondása szerint nem cserélt benne. Viszont tegnap azzal néztem a kisvárost a dunán
Ha ehhez kép kell?! akár kirakhatok egy dunás háttérképet és lefényképezhetem...
Nem azért írtam le hogy nagyzoljak, hanem, hogy esetleg valakinek ilyen típusa van, próbálja meg!
Majd ha lesz kedvem szétszedni, leírom a pontos típust a kártyáról.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23182 üzenetére
Jo vetel volt
-
dh66e
veterán
-
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23182 üzenetére
Akkor még van több mint egy év garanciád. Az elitebookokra világgranaciát adnak
-
ExtremeClock
aktív tag
Valami HP care pack csomag van.
2013.márc.10-ig. De svédorszàgban lett vásárolva a laptop -
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23178 üzenetére
Azt hittem hp garancia. Tehát ha ide beírod a gép adatait, akkor már csak a lejárt garanciát látod?
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Megosztanám veletek a tapasztalatom. Van egy dv5 1180eh típusú laptopom. Benne egy elvileg mpeg2 -es tv tuner kártya. A srác akitől vettem, ő újonnan vette, és mondta, h sajnos mindigtv vel nem megy. Bele is nyugodtam.
De. Mondom van egy kínai usb -s tv tunerem, Feltelepítem a drivert, és legalább a hp programmal fogom tudni nézni. Fel is ment, hp program keres.... talál. 8 adást. De valami high - def drivert hiányol.
Google ba beír. Több helyen a Windows Media Centert írogatják. Mondom egy próbált megér. Elindít keres. Talál 32 csatornát. közben az antennát ide-oda dugdostam (az usb és a beépített tuner között) aztán egyszer csak jelzi,h nincs térerő, pedig az usb -s ben benne az antenna. Egy hírtelen ötlettől vezérelve, bedugtam a beépített Avermedia A307 -es tunerbe az antennát, és láss csodát, jönnek az Mpeg 4 es mindigtvs adások. Az USB -st egyből ki is húztam....Akinek ilyen van, esetlen próbálja meg.
-
ExtremeClock
aktív tag
Tegnap volt még neki 8710w is 70k-ért. 6hó garival..
-
Sanyabá
senior tag
Van-e vagy volt-e valakinek HP 8710P magnézium házas gépe?
- Intel Core2Duo T8300 @ 2,8Ghz /setfsb overclock alapfesz./, alap 2,4Ghz
- nVidia Quadro NVS 320m @ 700/1400/800 256mb DDR3 up to 2048mb, 128bit + turbo cache
- 4Gb Samsung DDR2 @ 800Mhz /setfsb/ gyárilag 667Mhz
- 17" matt LCD kijelző, 1440x900
- DVD supermulti
- 320GB/7200/16MB HDD
- HDMI + vga out, 6 usb!!, express card, multi kártya olvasó, smartcard olvasó, fireware, beépített modem, 10/100 hálókártya, ujjlenyomat olvasó,, beépített pöcök egér és hozzá gombok, a touchpadon kívül, magyar bil, wifi és bluetooth
- 73Wh 8 cellás akku, amely 100%-os!!, akár 4 óra használat.Érdemes ebbe még beruházni? :
-
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23165 üzenetére
Nem azt írtad hogy még fél év garancia van rajta?
Ha kopott, irány a szerviz. 6930p ugye? -
zsolthee
senior tag
válasz
kukinyo #23152 üzenetére
Akkor úgy próbáld meg, hogy miután levetted az elemet és vártál vele 5-10 percet, kapcsold be a gépet de ezúttal a CMOS elemet se kösd vissza. Ha működik, akkor kikapcs, elem vissza, összerak.
Ha így sem megy akkor passzolok, pedig ezeknél a típusoknál még nem bonyolították túl ennél jobban a resetet. -
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23165 üzenetére
Mobilrol vagyok, guglizz ra.. Elso talalat lesz sztem.
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23163 üzenetére
A gyari nem annyira jo. Valami hp connection manager progit szedj le..
Az un2400 amugy gps-es modul.
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23159 üzenetére
Milyen tárcsázóprogit használsz?
Milyen wwan van benne? un2xxx?
Elvileg a bios is felismeri, ha tényleg van benne. -
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23159 üzenetére
Ez teljesen jó egy ~2 éves akkutól. Enyém júniusban 3 éves lesz, 239 ciklussal és 12,7% a hwinfo szerint.
-
kraftxld
félisten
Na, ma is széthalt a Probook 6560b, de már be se kapcsol. Hétfőn jön a szervízes gyerek és kicseréli, ha már meg lett rá véve az onsite gari.....
-
pumukli23
senior tag
válasz
ExtremeClock #23156 üzenetére
Ha idős az aksi, ez egy jó érték. HP Battery Checkkel meg tudod nézni, mikor jött le a szalagról és h hányszor töltötték.. stb
-
ExtremeClock
aktív tag
akksi elhasználódás 11%
-
Ulius80
tag
Még mindíg a sípolással vacakolok,mert kiderült hogy nem a hdd sípol,hanem valami más!most úgy oldottam meg a helyzetet,hogy az usb-be beletettem egy pendrive-ot,és úgy nem sípol!Esetleg valami tönkrement,valami kis pöcök,de ha beteszem a pendrive-ot akkor nem ??Nemértem!!tudtok segíteni??Előre is köszi!!
-
zsolthee
senior tag
válasz
kukinyo #23142 üzenetére
Service manual ezt mondja:
1. Remove the real-time clock (RTC) battery.
2. Wait approximately 5 minutes.
3. Replace the RTC battery and reassemble the computer.
4. Connect AC power to the computer. Do not reinsert any
battery packs at this time.
5. Turn on the computer.
All passwords and all CMOS settings have been clearedJól csináltad csak lehet, hogy a 4. lépés második felét hagytad ki.
-
pumukli23
senior tag
válasz
dvid91 #23132 üzenetére
Szia!
Amd-ben nem vagyok otthon, nem tudom, hogy egyáltalán ők turbo boostnak hívják-e a saját technológiájukat. Az intelnél nagy vonalakban az alábbi módon működik a legújabb változata:
Ha az egyik mag nem dolgozik, alszik, akkor a többi mag frekvenciáját megnöveli pár binnel (intelnél általában 133 MHz-es lépcsők). Ha van prociba integrált gpu is, akkor elképzelhető, hogy az ő frekijét is húzza. A 2,9 GHz-et valószínű csak akkor fogja elérni, ha a 4-ből 3 mag alszik, és 1-et felhúz idáig, tehát a 4 mag egyszerre sose fog 2,9 GHz-en pörögni -
kukinyo
addikt
válasz
ExtremeClock #23144 üzenetére
Ezt már próbáltam, minden beállítás megmaradt.
Kb 15 percre vettem ki az elemet. -
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23141 üzenetére
Gratula! Elitebook-tulajnak lenni jó dolog
-
kukinyo
addikt
HP nx6110-nél hogy lehet biost resetelni?
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23113 üzenetére
Megbízható eladó! Én is ilyen gépet használok jelenleg, csak ajánlani tudom.
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Jeee... 3 hetes Probook 6560b, bekapcsolom, csak villog a caps lock, pörög a venti mint a bolod, se hang se kép.
Valakinek ötlete erre mielött elkezdek 2 órát telefonálni Mumbai-ba vagy Banglore-be -
dvid91
csendes tag
Szia olyan kérdésem lenne hogy a turbo boost mi takar mert nekem egy Hp g6 1213eh van és a proci csak 1.4ghz-ig megy és ha jól tudom 2.9ghz ig kéne mennie nem? köszi előre is
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23128 üzenetére
5k
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23128 üzenetére
a merevlemezek kb. többe fognak akkor kerülni, mint maga a noteszgép
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23125 üzenetére
Van hozzá modular bay-es keretem, ha érdekel.. plusz egy vinyőt vagy ssd-t tehetsz bele.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23125 üzenetére
3órát.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23122 üzenetére
mérne tetszene? nekem volt, kurvajó gép
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23122 üzenetére
Ugyanennyiért minimum.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23120 üzenetére
Ha szamit ekkora osszegnel 5k, akkor alkudozz
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23118 üzenetére
-
Misi1979
őstag
válasz
ExtremeClock #23115 üzenetére
Lehet, Kalandor-nak asszem van is egy elado modulja.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23113 üzenetére
Nem kicsit, ellenben nagyon.
-
ExtremeClock
aktív tag
Segítsetek!
APRÓN találtam ezt a lapit. Megéri???
-
espi38
őstag
http://kepfeltoltes.hu/view/120215/2012-02-15_16.22.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a link -
espi38
őstag
válasz
zsolthee #23098 üzenetére
szia!Igy van erre gondoltam,egyébként nincs rajta videókártya szoftver alapból ami win7 felrak.
alaplapi videókártya van benne.
Génius driverral feltettem már a legfrisebb drivereket és ugyanezt csinálta kék halál mindig és a böngészök mindig összeomlanak legyen az a firefox,internet explorer.
csináltam egy Ram tesztelést és minden piros lett csak 138 hibát irt ki,nem ez lehet a gép gondja? -
phorvath
csendes tag
Helló,
van egy alaplaphibás HP Pavilion DV5 AMD processzoros gépem, ha valakit érdekel a gép vagy csak valamelyik alkatrésze hívjon. +36 30 823 76 84
-
phorvath
csendes tag
Van egy alaplaphibás HP Pavilion DV5 AMD processzoros gépem, ha valakit érdekel a gép vagy csak valamelyik alkatrésze hívjon, megegyezünk. +36 30 823 76 84
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest