- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BangoSkank #26595 üzenetére
Köszi
-
Vukmir
aktív tag
válasz
BangoSkank #24925 üzenetére
Én nem találom sehol, mondjuk még fel sem tűnt
-
springfield0
tag
válasz
BangoSkank #23641 üzenetére
Megtaláltam ezt a Cool Sense drivert vagy mit, és felraktam, elvileg fent is van, de nem találom... nem csinált se ikont se semmit. Hol inditom ezt a programot?
-
springfield0
tag
válasz
Szia!
Most pontosan miröl is beszélsz? :-) Mert nem nagyon értem...
Tudtommal egy video kártya van benne ami ATI Mobility HD4530
Mi az hogy diszkrét meg integrált kártya? Hol lehet ezt állitgatni ha van is ilyen, Catalist-ban?
Ha meg is találom, és át állitom amit irsz, a felbontást birni fogja utána is? Az mkv full HD filmeket is?Amúgy DV6 1120eh a pontos tipusa.
-
gfefe
őstag
válasz
BangoSkank #23664 üzenetére
Priviben a megnevezett dolgokról dobj már valami linket
-
benedek89
csendes tag
válasz
BangoSkank #23646 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Akkor ez azt jelenti, hogy nincs saját 512mb memóriája?
(gpu-z azt írja 512 ddr3) -
gfefe
őstag
válasz
BangoSkank #23644 üzenetére
Igen minden beállítás függő, de ha én manuálisan átlövöm az integráltra onnantól nem használja a "kis" radeont.... Nálam vagy ez megy vagy az ha jól látom.... az, hogy ő magától váltsa az max az akus üzemmódban van de az is csak addig, hogy lelövi gyári állapotban a radeont...
-
gfefe
őstag
válasz
Bőségesen kihajtja az integrált is a hdmi kimenetes film nézést.
Már kíváncsi voltam és leteszteltem a saját gépemen. -
Daniel Alves
őstag
válasz
BangoSkank #22688 üzenetére
Sajnos nem lett meg
-
Daniel Alves
őstag
válasz
BangoSkank #22686 üzenetére
Köszi megvan. Ki is kapcsoltam
már csak ez a fránya wifi kellene és kész is lenne minden
-
mrmegtette
tag
válasz
BangoSkank #22609 üzenetére
Szerintem meg ne szedje le onnan. Gondoltam az én problémám is orvosolná a kérdés és szépen végig is csináltam a lépéseket amik itt le voltak írva, mégis kudarc lett a vége, úgyhogy csinálhatok vissza mindent az eredetire. Amúgy ott van a hozzászólások végén, több ember is panaszkodok, hogy akinek intel switchable graphics + amd gpu kombós notija van, nem jár egyenlőre sikerrel.
Ok, so how i understand it (and I am by no means an expert), laptops with switchable graphics use a driver that is written for the power-saving gpu (located on the cpu, intel in my case), and the high performance gpu (amd, in my case). And although they are separate gpus, they are "connected" and both actually run through the intel chip on the cpu. So even when the amd high performance gpu is running, it is transferring it's graphical information through the intel integrated chip. So a driver from intel or amd won't work because they are not written for computers that use both gpu's in tandem. That is why these drivers are distributed through the computer manufacturer, and also why a lot of people with switchable graphics don't have any luck using drivers not designed for their systems.
-
mrmegtette
tag
válasz
BangoSkank #22096 üzenetére
Faja, pont ezt találtam én is, csak a shippinget még csekkoltam, mikor irtál.
Ok, visszatérünk rá, írtam még mailt a swissparts.hu-nak meg az http://at.eetnordic.com -nak is, várom a válaszokat és visszajelzek.
-
greeneye166
aktív tag
válasz
BangoSkank #21688 üzenetére
Szia, pont így olvastam anno én is (Brazos - A50/A75), csak annyira hihetetlennek tűnt, hogy ilyet elírjon egy HP szintű gyártó (több APU gépnél is), hogy gondoltam spóroltak, és valahogy összehegesztették szoftosan a régi lapkát az APUval. Ezért írtam hogy 99,9%, de elfogadom a te 100%-odat, az mégis csak több
DJ Tommy: Köszönöm neked is a választ, a korábbi hozzászólásaidat olvastam és valami hasonlót vártom itt is, de úgy néz ki itt nem az lesz.
-
greeneye166
aktív tag
válasz
BangoSkank #21681 üzenetére
Szia, valóban elég katyvasz ez a notebook téma, de ebben az esetben 99.9% hogy tényleg benne van. Ezért is nem értem minek van ez így. Direkt a hivatalos HP oldalt linkeltem és azon is RS880M (HD4250) chipsetet írnak (van A50-es is de az más típusú HP 635), meg úgy általában mindenhol máshol is ez szerepel erre a konkrét típusra.
(Egyébként csöppet se bánnám, ha nem lenne benne 4250 mert az E450-el pont jó lenne a célra és a fogyasztása is gondolom kevesebb lenne így)
-
BangoSkank
tag
válasz
BangoSkank #21369 üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája lenne a hanggal, mint nekem: kattan, reccsen amikor zene vagy film indul, van rá megoldás. A driver kikapcsolja a hangvezérlőt, ha épp nem használod, hogy spóroljon saccra 5 percet az akkuidőn. Ennek az ára "mindössze" annyi, hogy egy nyekkenéssel köszönt, ha újra használatba veszed. Köszi..
A megoldás Beats Audio rendszer esetén:
Nem kell újratelepíteni a drivert, jó (sz*r) az úgy ahogy van.Alapértelmezésben be van kapcsolva a vezérlő ablakában a Speciális beállítások alatt az Áramellátás (WTF!?) ezt kell kikapcsolni..ezek után a hang továbbra is működik, és hibátlan..
Érdekes, hogy megjegyzésbe ezt írták:
"A PC hangot letiltja, amikor ezt a funkciót használja." ahelyett, hogy
"Legszívesebben az ablakon vágnád ki a gépet, hangkártyástul, ha ezt használod."Csókoltatom a fordítót!
Jóccakát! -
oO7
őstag
válasz
BangoSkank #20867 üzenetére
wow köszi szépen a választ... megnyugtattál... pont most rendeltem meg, mondom nem fogok itt vergődni, hogy próbálok értelmes infókat vadászni, megrendelem aztán maximum 8 napon belül visszaküldhetem... de a leírásod alapján úgy tűnik ez nem fog megtörténni
amúgy a wikipedia szerint az A75 -ös chipset az támogatja a SATA 6Gb/s -t... igazából csak a "főport" a lényeg amire az SSD-t dobnám, ha a DVD -nél csak sima 3Gb/s -es van az már annyira nem probléma, egy sima vinyót az ki fog tudni szolgálni...
a 8GB memória dolog az érdekes mert a HP amerikai oldalán ezt a gépet lehet 12GB és 16GB memóriával is rendelni... és mondjuk egy ilyen kategóriás gépnél én valószínűnek is tartanám, hogy támogatja... elvileg amúgy létezik 8GB-s memóriamodul, de tényleg ritka mint a fehérholló...
nemsokára ha megérkezik, akkor majd írok beszámolót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged