Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Mindenképpen garis hiba.
-
qse2rgz5
csendes tag
Vettel nyomott egy kis EliteBook (8530p/w?) reklámot

-
Chaser
legenda
Serial alapján kerestem. Belinkelnéd az oldalt hol nézed? Német lokalizációs amúgy a gép 1ébként. Nem én szenvedek a driverral, nem nálam van már a gép. az enyémen csináltam modderrel drivert W7 alá, tökéletesen ment és felismerte. Amennyire emlékszek xp-hez jó volt a hp driver is. De ez egy másik gép, xp-vel kaptam akkor is x1600-ot írt minden rá, be tudtam annak az eladó nem jól telepítette fel. Bárhol néztem nw8440-ben csak v5200-t írnak. Lehet cserélték a lapot benne?
M56 az x1600 kódneve
M56GL a v5200-é
Mindensw M56-ot lát. -
Z86
őstag
Még egy apróság a megjegyzés részben ha esetleg win7 alatt nem akar működni.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Azért írtam a service manulat, mert abban leírják az összes vga típusát amivel szerelték. Persze ebből még nem biztos, hogy kiderül, hogy a tied mivel szerelték. (Bár elképzelhető, hogy van benne erről is egy táblázat.)
Szervizben talán meg tudják mondani, vagy mélben elküldik.. nem tudom. Remélem ír valaki, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata.
-
Tikakukac
titán
válasz
cashzoli
üzenetére
Ugyanilyen gépem van. Procit fejleszthetsz, de igazándiból csodát ne várj, amilyen rohadt drága lenne bele a proci, minimális eredményt érnél el vele. Ramból meg ugye DDR2 ami se nem olcsó, de legalább nem is lehet sokkal gyorsabbat bele tenni. Ha tudod, akkor a két 1gigás modult cseréld ki 2 gigásakra, ez a rendszernek jót tesz. Esetleg SSD, az is iszonyatosan tud sebességet növelni. Persze tudok olyat, aki a fél gépet kicserélte, alaplapokat meg miegymást is, de sokkal egyszerűbb eladni és venni egy újabbat, ha tényleg kell a plusz kraft

-
cashzoli
aktív tag
Sziasztok!
Hp-Pavilion DV5-1160eh típusú laptopom van (T3400@2.0-2.16, 2GB@667), arra gondoltam, ráférne egy kis hardveres frissítés (RAM, CPU). Az elmúlt időszakban masszívan igénybe vettem az erőforrásait (fullhd-s anyagok alá hangtechnikai munkák), jó lenne megúszni egy új gép árát egy kis frissítéssel, mert egyébként meg vagyok elégedve a géppel.
A probléma az, hogy nem tudom, milyen processzorokat támogat az alaplap, melyik az a "top" processzor (4 magosat elbírna?), amivel stabilan elfutna.
A memóriát illetően is hasonlóak a kérdések: hány GB-ot bírna el és tudna e 800mhz fölöttieket kihasználni (hogy ne skálázza le)?Aki segítséget tud nyújtani a dolog lebonyolításában, vagy beszereli és beszerzi nekem az alkatrészeket, azt valahogyan meghálálnám!
Köszönöm, hogy elolvastátok.Üdv

-
doddencs
senior tag
Hali
A 8510p tipusú notimba szeretnék venni aksit. Tudnátok segíteni, hol, és milyet érdemes bele venni. Kapható 8 cella fölötti is bele? ebay-től sem zárkózom el.
Üdv.
-
Prof
addikt
sziasztok,
Van egy Hp 2530p notim és vettem hozzá egy dokkolót, mert azon van S-video kimenet.
Viszont nem tudom életre lehelni az S-video kimenetet.
A neten is csak hasonló tapasztalattal rendelkező bejegyzéseket találtam.HP hivatalos forrásban semmit. A supportjukat elérni nem tudtam. A magyar hp support site szerint nincs is olyan hogy HP 2530...(csak 2510)
Van esetleg vkinek ilyen notija dokkolóval akinek mükszik is az S-video?
-
Chaser
legenda
Melyik oldalon lehet csekkolni hogy milyen hw van egy adott gépben?
Egy nw8440-ről van szó, ez az sn: cnu7040j15
A garidőt megtaláltam, de a hw listát nem.
Illetve egy kérdés: mivel ez ws, ha jól gondolom ebbe csak firegl v quadro vga volt, de mégis a v5200 helyett csak x1600-os driver jó hozzá és minden annak is ismeri fel. Volt ebből nem firegl verzió is? -
Tikakukac
titán
DV5-1160-as notim akksija eléggé fura. Alapból tud olyan 1 órát netezgetve. Utána egyből gép lekapcs, 55%-nál. Aztán töltőre fel. Elviekben 65% elhasználódás van, de 3 restart után már megint 100%-os. Menthető-e valamilyen formában, hogy értelmesen működjön? Esetleg utángyártott 12 cellásról valami véleményt?
-
Z86
őstag
Ha elkezded beírni a Start menü kereső mezőjébe, hogy Quick Launch... akkor szerintem nálad is talál egy olyat, ahol a tulajdonságait tudod beállítani (én így találom meg legegyszerűbben). Ha ott beállítod amit korábban írtam, akkor elvileg működnie kellene.
(#21477) golyani: ez elég rosszul hangzik, szerintem cseréltesd
-
golyani
őstag
vettem egy új akkut a notimba. hp címkés elméletben gyári akku, rajta cimke 2011. X-nél pöttyözve. notiba berakva egyből 50% az elhasználódottság, egyelőre most töltöm, remélem, hogy javul.
hasonló tapasztalat? teendő ilyenkor?
-
Jano
senior tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, hogy érdemes Blu-ray írót venni a HP Pavilion DV5-1180EH notebookba, alkalmas lenne arra, hogy blu-ray filmeket nézzek vele, valamint magára a blu-ray írás olvasásra, nem lenne-e túl lassú? Illetve lehet-e az előbb említett notebookban processzort cserélni nagyobb típusúra (kapható-e még)?
-
aki955
csendes tag
Helló mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy a HP Pavilion G6 sorozat milyen? Azon belül ha valakinek van akkor az 1206EH érdekelne. De a többi típus tulja is írhatna
Pl, hogy mennyire vannak vele problémák, meg ilyenek. -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion G6 (1110sh) laptop. Szerintetek melyik drivert kellene feltelepítenem, hogy ha állítom a fényerőt vagy a hangot akkor mutassa azt a képernyőn is?
Köszönöm a segítséget előre is. -
fkenny
senior tag
Bocs ,hogy beírok de hátha érdekel valakit egy eladó Probook:HP Probook 4525s SSD-s

-
Dr.yoda
csendes tag
Hali!
Van egy HP G6-1202eh laptopom. XP-t szeretnék rá telepíteni, de az meg nem tud mit kezdeni a SATA II vinyóval. Kéne egy SATA driver, de az nincs gyárilag a dobozban(a neten lehet hogy van valahol, bár a hp honlapján nem találtam), meg amúgy is körülményes.
Ezért beléptem a BIOS-ba, hogy lelőjem valahogy az AHCI-t, de a BIOS-ban alig találtam valamit. Csak a bootolást, meg a rendszeridőt lehet állítani és tesztet futtatni. Hogy lehet hozzáférni a többi beállításhoz?Kösz
-
norral
aktív tag
Energiabeállításoknál meg tudod tenni minden külső program nélkül elvileg. Ott a maximális értékkel játszadozz.
(control panel | Power options | change plan settings | change advenced power settings | processor power management | maximum power state)
Arra figyelj, hogy külön van akku-s nem akkus, illetve minden olyan energiagazdálkodási típusnál állítsd át, amiket használsz.
-
osii
tag
Sziasztok, hp pavilon dv9000-esem van. Van egy nagyon idegesitő magas frekvenciás hangja, kb. a klaviatura közepéböl jöhet. Valahol azt olvastam hogy ha a processzor frekvenciáját lejebb veszem az segit. Szóval azlenne a kérdés ezt hogy és hol tudom megtenni ?

-
törölt tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nézd meg nincs e a billentyűzetnek azon a részén távtartó

Vagy: egyszerűen beporosodott... van ilyen, cserélni nem fogják, de kitisztítani igen. -
cassius.clay
senior tag
válasz
Thusor
üzenetére
Valami bonyolultabb megoldásra gondoltam, mert az egyszerűeket már rég kilőttem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Ati kártya szoftverét már átnéztem
A ram már akkor is csak 3 giga körüli használhatóságot mutatott, amikor még a VGA drivere fent sem volt,azaz csak szabványos grafikus adapternek ismerte fel a rendszer. -
Thusor
őstag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Talán az ATI kártyád softwerében.
-
Thusor
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem is 2540p-m van, én nem tapasztaltam még ilyet...nem is igazán tudom, hogy ez mi is lehet. Mindenképpen vidd el a szervizbe.
-
Thusor
őstag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Videokártya lecsap a memóriádból.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
cassius.clay
üzenetére
A 945 Express Chipset 32-bites és korlátozza az elérhető RAM méretét, méghozzá pont 3326mb, akkor is, ha a 64-bites operációs rendszer van fent.
http://ark.intel.com/products/chipsets/22817 itt mondjuk max-nak a 4 GB írják, szóval ellentmondásos

De itt egy Dell laptop, ami hasonló gondokkal küzd: [link]
-
adm
őstag
válasz
cassius.clay
üzenetére
akkor már csak az maradt hogy 945pm chipset nem tud mit kezdeni vele.
ha rákeresel a "945pm chipset 4gb ram"-ra bőven akad rá találat... -
adm
őstag
válasz
cassius.clay
üzenetére
mert 32bites konzumer operációs rendszert használsz.
32biten összesen 4gb-ot lehet megcímezni, de abba beletartozik minden memória. -
cassius.clay
senior tag
Azt esetleg tudjátok, hogy miért irja a rendszer, hogy 4GB telepitett ram ból 3,37 GB használható? ( HP NW8440- ATI FireGL V5200)
-
Graphics
Jómunkásember
Felmerült egy ötlet bennem, de nem tudom hogy kivitelezhető-e?
Adott egy HP Probook 4530s, ami alapból egy 640GB-os (5400) winchesterrel érkezik.
Szeretném úgy SSD-vel bővíteni a rendszert, hogy megmaradjon a 640-es HDD is.1. ötlet:
ODD ki, helyére kerettel be az SSD ( tudom ezzel akadhat szívás)2.ötlet:
nézegetve a SSD-ket feltűntek a mini PCIe verziók.
Mivel nincs 3G-s WWAN modul így esélyes hogy van egy szabad mini PCIe slot.
Kérdés működhet-e az elképzelésem, hogy elsődlegesként az SSD legyen, azon az oprendszer, és a 640 Gb-on pedig az adatok, illetve a temp-ek? -
Magnum_
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
8440p-hez? Van gyari driver lemezem, ha el tudsz jonni, felpakolhatod arrol.
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Tud esetleg vki valamilyen oldalt javasolni a HP saját oldalán kivűl, HP NW8440 laptop drivereihez? ( WIN 7 64 Bit)
A gyártói oldalon csak xphez és vistahoz vannak driverek, a vistás driverek 90% ban jók a win 7 hez, de szeretnék mindent felrakni. -
spyduck
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
A pixelhiba fehér, a többi pedig subpixel. A subbpixel el tud tűnni a pixelhiba pedig nem.
Acapulco: A szerviz csak próbálkozik, mindig először szoftveres problémára próbál megoldást találni. Ha azt mondod, h de jöjjenek érte akkor küldik a futárt! Én mondjuk OS cserével próbálkoznék, ha nem válik be akkor szerviz.
Coyot: Probook "s"-be sztem nem lehet ilyet rakni.
-
Acapulco
csendes tag
Sziasztok. Hp G62 ash30-om van. Használat közben rendszertelenül,alvó üzemmódba lép,néha feléled,sokszor nem. Csak dugóki,akksi ki,így tudom csak kikapcsolni.Aztán elölről kezdi megint. Garis még,felhívtama szervízt,szerelő mondta töltsem le a rendszer frissítést,Bios frissítést,de nem használt. Fél éves kora óta csinálja. mi lehet a baja?
-
Magnum_
nagyúr
pár hete lett 4 pixelhiba a monitoromon, fekete, tehát nem beragadt pixel val.szeg.
tegnap eltűnt, hibátlan a kijelző... valakinek ötlet, hogy mi volt? -
norral
aktív tag
Egyébként nem találtam benne hibát, igaz annyira nem is néztem, de akkor ne rendelj, eladom neked olcsóbban.
Nekem nincs kedvem vele szenvedni, ha gondolod gyógyítsd meg Te. 
Kicsit olvasgattam az SSD-kről azóta. Inkább azt terhelem majd jobban, nem érdekel, 10 év múlva már úgyse lesz meg, vagy inkább azt veszek majd újat, ha úgy alakul...

Van vinyó is eladó, még olcsó fajta.

-
gerii
addikt
válasz
norral
üzenetére
közben megnéztem a képeket róla ebay-en, mert egy kicsit máshogy képzeltem el mint ami.
Szóval a megoldása az lehet hogy kifúrod nagyobbra a lemezt, és teszel a csavarra egy perselyt, ami tökéletesen illeszkedik.
A perselyt meg úgy kell megcsinálni hogy a csavarra való anya külső hatlapfejét le kell esztergálni/csiszolni kerekre.
Ezután csak ráhatjod a csavarra és össze is lehet csavarozni
Amúgy minőségre, alakra jó minden a caddy-vel?
A külső műanyag borítás ami kilátszik a gép oldalán nem lötyög, illeszkedik pontosan?
Ha ezek rendben vannak rendelek egyet én is
-
Thusor
őstag
válasz
spyduck
üzenetére
Köszönöm a választ.
Még valami. Tapasztalt valaki olyat, hogy a tapipad felső rétege (az a fekete) kicsit a jobb felső sarokban feláll, mintha rosszul lenne odaragasztva, amikor lenyomom kézzel, akkor egy darabig tartja, de utána újra elengedi. Nem annyira zavaró mert nem áll el annyira, na de akkor is ez egy elitebook
. -
NEMO1968
őstag
válasz
norral
üzenetére
A caddy furatán átesik a csavar feje,és nem fogja bele a gépbe?
Vastagabb csavar nem lesz jó,mert valszeg más a menetemelkedése.
Tegyél rá valami vékonyabb anyagból(0.1-0.5 mm)vágott alátétet.
Akár valami vastagabb kemény papír is megteszi(pl valaminek a csomagolása)
Megfogja az is,nincsenek ott olyan nagy súlyok
sztem. -
madd dogg
senior tag
Nem működött eddig a softpaq. Erre most olvasom HP oldalán, hogy az csak XP-n jó. WTF? Simán felment, működik, csak nem talál drivert. És mi kell win7hez? HP Support Assistant. Telepítek. Ha ez jó lesz, kiakadok

-
Graphics
Jómunkásember
Én is addig malmoztam ,hogy Probook lesz belőle
-
Adhie
csendes tag
válasz
Mallarme
üzenetére
Ezt gépet vettem meg cirka egy hete, ugyanígy a notebokkstore tól. Elég sok negatívumot hallani róla, igazából eddig nekem nem volt problémám vele. Nem melegszik, akksija elég jól bírja (majdnem 4 órát kibírt játékkal), touchpadet és billentyűt is szidták, szerintem touchpad egészen jól sikerült, a billentyűvel nincs semmi bajom, sajnos numpad nincs rajta de ennyi.
Az anyaghasználat és minőség terén nem kell sokat várni, nem véletlenül ennyi az ára! de ettől függetlenül sztem az sem olyan vészes.
Viszont írogattam is ide, hogy a videokártya driver egy SZAR, ugyanis AMD-s drivert nem lehet feltenni hozzá csak a gyártóét, ami pedig nem tudja valamiért használtatni az ATI kártyát(ugye 2 kártya van benne? integrál Hd3000, Ati 6470). Nálam legalább is eddig még nem sikerült. Most rakom rá a GTA 4 et kíváncsi vagyok, hogy ahhoz használja-e.
Ha van esetleg kérdésed még a géppel kapcsolatban keress meg nyugodtan. -
Mallarme
csendes tag
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt vagyok, és a szívem a HP-k felé húz...segítséget szeretnék kérni.
Erről Mi a véleményetek?
Vagy inkább gondolkozzak ProBook-ban?
Tapasztalatok a G6-os szériával kapcsolatban?
Előre is! -
gerii
addikt
válasz
norral
üzenetére
vagyis nagyobb a caddy furata mint a csavar?
max annyit lehet kipróbálni hogy a caddy furatába hajtasz egy hernyócsavart és abba vágsz egy akkora menetes furatot mint amekkora a gépen van.bár nem biztos hogy működne, mert minimum a furatok különbségének akkorának kell lennie mint a menet vastagsága hogy ne essen szét a kifúrt hernyócsavar.
-
BrTH
tag
Üdv,
úgy vélem megtaláltam amit kerestem. Segítsetek beszerezni, mert ötletem sincs. Hogy mért nem lehet MO-n hivatalosan forgalmazni....
HP Pavilion dv6-6161sf
(i5 - HD 6770)Köszönöm
-
Thusor
őstag
2540p laptopomon biost frissítettem. Most egyfolytában megy a venti, ez nem is lenne olyan baj, de néha túl hangos. Lehetséges lenne kikapcsolni a biosban az állandó venti pörgést ha tápról megy a gép? Nem csökkentem ezzel az élettartamát?
-
norral
aktív tag
Megjött a caddy. Sajnos csalódás. A vinyó szépen belemegy, de csavart nem küldtek, ezért a vinyót rendesen nem tudtam rögzíteni, de egye bassza, majd nyilván szerzek, ez a legkevesebb... Ami para, hogy a caddy "füle", ahol a csavar rögzítené a gépbe nem jó. A rajta lévő lyuk től nagy, ezért a csavar nem talál "fogást", és kijár... Azaz nem tudom berögzíteni. Majd agyalok a megoldáson... De szerintem vastagabb csavar nem lenne jó, mert ez meg a laptop műanyag lyukján nem menne át.
Egyébként kipróbáltam benne a vinyót. Ezzel a résszel nem is volt semmi gond. Kár, hogy az egyetlen dolgon spóroltak, amin nem kellett volna...
-
BangoSkank
tag
válasz
BangoSkank
üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája lenne a hanggal, mint nekem: kattan, reccsen amikor zene vagy film indul, van rá megoldás. A driver kikapcsolja a hangvezérlőt, ha épp nem használod, hogy spóroljon saccra 5 percet az akkuidőn. Ennek az ára "mindössze" annyi, hogy egy nyekkenéssel köszönt, ha újra használatba veszed. Köszi..

A megoldás Beats Audio rendszer esetén:
Nem kell újratelepíteni a drivert, jó (sz*r) az úgy ahogy van.
Alapértelmezésben be van kapcsolva a vezérlő ablakában a Speciális beállítások alatt az Áramellátás (WTF!?) ezt kell kikapcsolni..ezek után a hang továbbra is működik, és hibátlan..Érdekes, hogy megjegyzésbe ezt írták:
"A PC hangot letiltja, amikor ezt a funkciót használja." ahelyett, hogy
"Legszívesebben az ablakon vágnád ki a gépet, hangkártyástul, ha ezt használod."Csókoltatom a fordítót!
Jóccakát! -
TommyX_
őstag
válasz
Macsek1988
üzenetére
Nekem ilyen gépem van, mondjuk én 107k-ért vettem néhány hete, szerintem annyiért megérte.

Eddig az üzemidő nálam, valamivel több mint egy óra volt, persze 2 játékot rövidebb ideig is elindítottam(az egyiknél hosszan tartott a bevezető), ami persze a hd6470m-t használta, ezért lett ennyi az üzemidő.
-
Graphics
Jómunkásember
Na akkor segítséghez folyamodok.
Laptopvásárlás előtt állok: és ezek az esélyesek, leginkább Photoshopra használom, esetleg nagy ritkán egy laza játék.
:
HP Pavilion G6-1104sh 2év gari hivatalos forrás HP odavissza garancia
Processzor: Intel Core i3 2310M
Kijelző: 15.6" HD (1366x768) BrightView LED
Videó vezérlő: Radeon HD 6470M / 1GB
Memória: 8GB DDR3 1333Mhz
Háttértár: 500 GBHP Pavilion G6 ( egy pesti cég, nem hallottam felőle 12 hónap garancia
Core i5-2410M 2300/2900 Mhz (3Mb) Sandy Bridge CPU
15,6" Wxga LED fényes (1366x768) TFT kijelzõ
DVD-író Dual Layer
ATI Mobility Radeon HD 6470; 1024 Mb vga
4096 Mb ddr3 Ram
500 Gb HddHP dv6 Rossignol
Intel Core i3 380M •
15.6" HD (1366x768) BrightView LED •
Radeon HD 6550M / 1GB •
4GB DDR3 •
500 GBEzek a variánsok, ki mit tud ezekről?
-
hvb
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a HP Envy 17 2090el sata 2 -es vagy 3-as ssd-t tud fogadni?
Vagy mindegy? -
plus44
veterán
-
szpal17
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
Szerintem tök mindegy, hogy eredeti-e vagy sem...a lényeg, hogy működjön.
Egyébként gyanús, hogy cserélt az állapota miatt(túl új
). Ha tényleg meg akarsz bizonyosodni akkor alul ki kell csavarni 3 csavart, a bill. tetején lévő kis fekete pöcköket lehúzni és kiemelni a klavot. Alul megnézni van-e rajta spare part szám.
A pöcök egeret meg ki lehet cserélni más színűre...Egyébként jó kis gép ennyiért.
plus44: Tegyél fel a gépre egy everest-et vagy HP battery check programot és egyből kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Legalább azt jó lenne kideríteni hogy wzt a modellt milyen vga-val forgalmazzák. Találtam egy hp oldalt ahol serialra kidobva kiírja az össszes hw-t amivel forgalmazták a gépet, de vga-ra odavágja 256MB aztán kész

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx