- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pumukli23
senior tag
Egyre jobban húzódok a hp felé, de kicsit óckodok a renew 2 év garijától.
A mostani 4320s i5ös procival ns-nál szerintem világbajnok.Újonnan 3 év garival lenne ilyen gép olcsón, rohannék megvenni.
De ettől olcsóbban van tejfölöspohár dell, dedikált vga-val 3 év garival... és azért mégha nem is a legjobb minőségű az n5010es, de a 3év az 3 év, és a dell szervizekről rosszat nem nagyon hallani..
..de a probooknál az alu borítástól elmegy a józan eszem
Most láttam egy 4720s-t élőben, egyébként valamit variáltak a billentyűzettel, mert egy 4710hez képest jobb ellenállása van, és az anyaga is más. Eddig azt hittem ugyanaz a kettő. -
-
-
A notebook akksiját nem is tudod tökig lemeríteni, csak ha kiveszed a gépből és állni hagyod néhány hetet. Ezért nem szabad kivenni. A gép működéséhez szükséges minimális energia sokkal több, mint ami az akksi 0%-os töltöttségének akár csak a közelébe is érne. Időnként le KELL meríteni addig, hogy már nem kapcsoljon be a gép. Ekkor (is) kalibrálja be magát az elektronika, hogy mi az a szint, ahol már nem tudja a gép igényeit kiszolgálni. Ha ezt elmulasztod, idővel hamarabb jelzi az alacsony töltöttséget, mint kellene. Az energiája meglenne még, de az elektronika hamarabb közbeszól.
-
cigam
titán
memtest (minden linux-os telepítőn/live-cd rajta van, vagy azubcd-n is elérhető sok más tesztprogival 1ütt
A bolti indoklás nagyon 1xű: Mióta beraktad fagyogat. Mivel az integrált VGA a rendszermemóriából csíp le, nem biztos hogy a memtest elér arra a területre (viszont mivel dinamikusan foglal le magának területet, elképzelhető, hogy mégis megtalálja a memtest a bizonytalan cellá(ka)t)
-
p/dani
csendes tag
-
rekid
addikt
Ne hallgass rájuk. Legegyszerűbb ha mondjuk mostanában kiülsz velük a szabadba a csilli villi consumerükkel hamar rajönnek mik az előnyei egy business gépnek. (kijelző)
Az hogy hogy néz ki totalisan izles kerdese én pl gyűlölöm a csilliviliii gépeket az ujjlenyomatgyűjtő felületeikkel. Az pedig régen rossz ha valaki a laptopot azert veszi meg mert a videokartyajaval nagy jatekos tervei vannak ráadasul ha emiatt ad tanacsot olyan embernek akinek nincs is ra szuksége. -
kacsyx
aktív tag
Ha frappáns választ szeretnél adni nekik, emeld fel az asztalról a 6730b-t és dobd le a földre. Utána rakd vissza az asztalra és dolgozz tovább, majd ne felejtsd el őket megkérdezni, meg merik-e tenni ezt a Pavilion-al, vagy az Amilo-val.
Rögtön visszavennének, biztos lehetsz benne!
Légy nyugodt, ez a noti akkor is noti lesz mikor a haverjaidé szétkopva, lehasználva csak aprópénzt fognak érni. -
spyduck
nagyúr
Nem csináltá egyáltalán rossz vételt!
Az viszont tény, h ha nekem 150k-m lett volna akkor inkább ezen típusok közül válogattam volna:HP 6930p, 6910p, 8510w, 8710w
DELL E6400, E6500Sajnos ezeket már csak használtan lehet megkapni de viszont mindig vannak szinte új, alig használt állapotban lévők a használt piacon.
Én a Pi3560-ast csak abban az esetben tartom jó vételnek ha játszol! -
Szerintem jól tetted, hogy olyan gépet vettél, ami neked tetszik és megfelel a céljaidra. Ne hallgass másokra, mert nem biztos, hogy tudják, mik az elvárásaid. Persze mindig lesznek olyanok, akik okoskodnak. Ha Paviliont vettél volna, akkor most azt szidnák, ezt itt a fórumon is láthatod, ha visszalapozol jó sokat
Fusitól az ég óvjon, aki egy HP helyett fusit ajánl, annak a véleménye egy kalap sz
rt sem ér, mert tök hülye a notebook-okhoz.
-
vorik
tag
Nála nézz körül, én már vásároltam tőle
Mármint lámpa ügyben
-
törölt tag
bill-t eldobható kamillás kéztörlővel tisztítok, antibakteriálissal.
képernyőt meg szemüvegtörlővel. meg a bill-t is azzal törlöm át a kamillás után-
szerintem bármelyik ledes lámpa megteszi, még sok is a fényük nekem, gyakorolj sokat, és akkor megtanulsz vakon gépelni
ne edd magad, a cucc jó vétel volt. van benne egy 25w tdp-s, de gyors proci, rmclock-al alulfeszelve majdnem 5 órát elmegy, ha jól tudom. kussban van, nem melegszik (megnézem azt a fuji lapost pár év múlva, amikor kinyírja a hő.az anyagminősége nem kiemelkedő, de ezért az árért bőven jó, normális használat mellett a büdös életben szét nem esik. a bill-je a szokott kis fasza hp-s, semmi occsítás, hullámzás.
nagyobb esélyekkel indul az a lapos, h a diplomaosztón is ott legyen veled, mint a többi szóban forgó. -
mome
tag
Ha a Windows update felteszi az ujjlenyomat olvasó illesztőprogramját és utána rakod fel a protect tools-t akkor az nem fogja látni. Én így jártam. Mivel nem tudtam úgy eltávolítani a driver-t, hogy aztán a Hp-s működtesse és a telepítés elején jártam, elölről kezdtem az egészet. Most jó.
-
p/dani
csendes tag
Ezesetben lehet, hogy mégsem a BIOS-ban kell túrni... Viszont, ha továbbra sem sikerül megoldani, küldj egy screenshotot, meg egy kis leírást, hogy hogy jutsz el eddig az üzenetig (akár privátban is jöhet), aztán megnézem magamnál, mert nekem is ugyanez a konfigom van (6730b, AuthenTec AES2810, Win7 x64) és nálam megy rendesen.
Érdekes egyébként, hogy az "Enter your new windows password" kifejezésre alig dob ki valamit a Google/Bing (leginkább Fujitsu gépek manualját), ha pedig eléteszem a hp protecttools szavakat, akkor már semmit sem talál.
-
adam3
aktív tag
Na jó, elegem lett...
A HP 6730b-ben lévő authentec aes2810-es ujjlenyomat olvasó a gyári szoftverrel se megy... Mindig valami új jelszó megadását kéri leolvasás előtt, és hiába adok meg bármit, érvénytelennek írja és a leolvasást el se tudom kezdeni...
Valakinek sikerült működésre bírnia egy ilyen vagy ehhez hasonló leolvasót?
-
rekid
addikt
Mindenképp elenőrizd a kijelzőt. Rakj be háttérnek pink, kék, fehér, fekete, meg mondjuk zöld hátteret. HA semmi hiba kor nincs gond. Természetesen boottoltasd be, (ha van rajat os akkor nezd meg megegyezik -e az adatlappal a hardver de ezt biiosbol is ellenorizni tudod) Nézd át alaposan a külsőt bármilyen sérülés után kutatva. Ellenőrizd a zsanérokat hajtogasd kicsit. Elleőrizd a gombokat melyekkel álíítgatod a laptopot. (persze ha ez lehetseges). Vigyl magaddal egy fülest ellenőrizd a jack kimenetet. Esetleg egy pendrive sem arthat usb portokra.
Ha ezeket megnézed megtetted amit a vételkor naggyából meg tudsz tenni.Speciális programok csak a hp driver oldalon vannak (bar annak nagy resze sem speciláis). Minden mas progi lehet az asztalidnál hasznalt, semmi különbség.
-
Khelben
nagyúr
Játszani ezzel a 4530-cal se nagyon fogsz. Cserébe állandóan pucolhatod róla az ujjlenyomatokat, és ha nem habszivacsban szállítod, előbb utóbb ocsmányul fog kinézni. Nekem lassan 1 éves lesz a 6730b, minden nap utazik és semmi nem látszik rajta, néha le kell törölni a port a kijelzőről, ennyi.
Ismerős dv6-osa most megy szervizbe, mert kikapcsolgat a gép túlmelegedés miatt. (diszkrét vga+amd proci együtt hőerőmű) -
jorden06
senior tag
-
rekid
addikt
Jo kerdes.
DV6 brutális funkcionalitasal bír és elegge jók. Viszont fényes kijelzője van
Valamint hivalkodó ez alatt azt ertem hogy tolvaj hamarabb felfigyel rá. Ha programozni fogsz akkor megorulsz majd a 768as felbontastol az fix.
Órára nem fogod magaddal cipelni egyiket sem jegyzetelni. Felejtsd el, baromság. Max prog óra de ott van konnektor.
Őszinten szolva annak ellenére hogy üzleti kategória párti vagyok, Ebben az árban 160-170 lehet bevállalnám a dv6ot.
Vagy egy picit rádobnék és bevállalnám ezt a 8510p-t. Kompromisszum nelkul. -
rekid
addikt
Nem fogsz szivni. ha gond van segitenek. (ennel a boltnal). Ahogy elottem irtak annyi a kulonbseg amit észreveszel hogy nem magyar a billentyuzet feliratozas illetve hogy asis gepnel nem kapsz os-t hiaba rajata a matrica renewnal is olyan nyelvu os-t kapsz amilyen a bill tehat ahonnan szarmazik. Sokunknak van itt asis es renew gepe es eddig nemsok panasz volt, vagy ha igen az gyorsan megoldasra kerult.
-
jorden06
senior tag
Nem olcsóbb, viszont minőségben jobb.
Amikor én asis gépet vettem, az eladó következő mondata győzött meg: felőlem vehetsz zsír új HP gépet is, arra is ugyanúgy 2 év garancia van, mint amennyit mi adunk rá, és ha ez megnyugtat, Magyarországon mi vagyunk a HP egyik hivatalos szervize, így ugyanúgy mi javítjuk majd az asis / renew gépedet ha lesz vele valami, mintha az újonnan vett gépedet hoztad volna be hozzánk,
-
jorden06
senior tag
A Lenovo is nagyon jó gép (én is sokáig gondolkoztam a G550-es szérián) de ha már mindenképpen HP-t akarsz akkor csak megersőíteni tudom az előttem említett 6730b vagy ProBook ajánlását. Minőségben jobbak, árban pedig egyeznek az általad kinézett Presario sorozattal (igaz, hogy asis/renew gépek, de ez semmit sem számít).
-
rekid
addikt
Szia!
Hát szerintem mindenképp az erősebb procisat vedd ha mindenaron a két gép között kell választani. Azert azt, mert a vinyot és ramot hamar konnyen tudsz cserélni bővíteni. Procit már jóval bajosabban, vagy egyáltalán nem.
Ha nem minden áron ez a két gép a szíved vágya akkor én a helyedben ennyi pénzért (~160e) megnézénk itt
egy 6730b renew vagy asis-t. Ráadásul van olyan ami 2 év garis.vagy ha szamit a numerikus bill is akkor ezt a probookot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest