- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
válasz
cserry193 #10253 üzenetére
Mostanában már semmihez sem adnak driver cd-t. Főleg nem az előtelepített gépekhez. Amúgy a driverek ott vannak a gépeden valahol, mert az első induláskor "feltelepülő" vista sem a kisujjából szívta ki a drivereket. Az első nap összefikkantottam a gyári vistát és kénytelen voltam újratelepíteni (pár kattintás). Hát vagy 2 órát elvolt vele.
Szépen felrakta magát a vista majd minden vackot visszatelepített. Amúgy ami rajta vanna driverek úgy is régiek, legalább is a nagy része, így ha telepítgetni van kedved akkor ajánlom hogy inkább töltsd le a hp honlapjáról.
Vista dvd-t sem kapsz hozzá mert így ugye nekik kevesebb költség, te megy nem tudod mindenkinek kölcsönadni. Isten áldja az árukapcsolást. -
apuc
őstag
válasz
cserry193 #10247 üzenetére
Én visszavinném,oldják meg.
Ez nálam csak akkor fér bele/az is hogy én szedjem össze hozzá ne játszanak az időmmel ha lehet/ha nem üzletből veszem,nyilván olcsóbban-akkor oké belefér...
De így-oldják ők meg és kérnék még valami fájdalomdíj-ajándékot (opti egér,stb)ha nem akkor hívni az üzletvezetőt,stb-stb...
TE vagy a vásárló,nekik kellett volna ezt nem így eladniuk.
Ha hibáztak fizessék meg az árát,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest