- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
-
ULPIUS
őstag
válasz
#56573440 #62929 üzenetére
Nem ismerek jo feher ledes ventit, ezert nem is lett, igen csak a hatso feher, nb eloop, de vasarlasakor mintha a fogamat huztak volna...
tobb mint 6k
Felsok meg ugyse latszanak, azok narancs alpenfohn wing boost 2 -kszoval lehetne meg finomitani, never ending story es rengeteg penz ...
-
marton.m
tag
válasz
#56573440 #62815 üzenetére
Köszönöm a tippeket, ezekkel csupán az a gond, hogy túl nagy az átmérőjük. Konkrétan az asztallap közepén lenne a furat, közvetlen a billentyűzet mellett, ott pedig egy ekkora elég visszataszító lenne.
Fontos az esztétika, ezért max. akkorára gondoltam, hogy egy usb fej átférjen rajta (15-20mm). -
Teal'C
veterán
válasz
#56573440 #62704 üzenetére
Sajnos ha középre tenném nem esne az ágyhoz képest középre még így is kicsit jobbra van. Próbáltam a pc és a hangfal segítségével kompenzálni. Persze tervben van egy nagyobb tv és akkor letudnám a gondot.
Ez most 55" ha sikerülne 65 vagy inkább 75" t venni az lenne az igazi. A 65 még nem okozna gondot mert nem túl drága 370e viszont az újabb 10" + 300e ami viszont aránytalanul sok. -
GumisPeter
senior tag
válasz
#56573440 #7751 üzenetére
Én elégedett vagyok a nyereményekkel!
Procihűtőnél jobb a füles! Olyat szól hogy besz*rás!!!A Dremmel nem lett volna rossz, bár az üveget nemigen tudom vele megmunkálni...
Nehéz egy ilyen versenyen zsűritagnak lenni, én lehet nem is vállalnám el...
De tény, ha mégis az lettem volna a Piramis vitte volna nálam a pálmát!
És a kis ládikó is kapott volna díjjakat..
És a DVD játékos is, bár abban inkább a technikai végeredmény látszott, külsőre annyira egyben volt, azt hittem valami kész ház.
Aztán a képekből kiderűlt mi meló volt abban is!Szal nem könnyű, de elnézve a németek munkáit, simán ott a helye a vasamnak...
A német amúgy is eléggé autóbuzi...
Ki tudja, hátha összejön valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged