- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
Revenge #33467 üzenetére
A GELID-ekkel semmi gond, egyébként tapasztalat alapján a kotyogás bármilyen ventinél előbb jön elő függőleges helyzetben mint vízszintesben, le is vannak szabályozva, nem látszik, marad. Viszont a hátsó befújó Antec Tricool-om hangos, úgyhogy lehet oda is GELID fog kerülni, mert sajna ilyen ventit nem kapni boltban :S
(#33468) radi8tor1
Köszönöm! Az offra: sok sikert hozzája!Hónapok óta gondolkozom egy 600T-n én is, lehet előbb utóbb megveszem
(#33469) Ramses07
Köszönöm az elismerést!Tegnap az egész délutánom ráment mire ki-letakarítottam mindent + összeszereltem, és még mindig van ami nem tetszik, de csütörtökig biztosan így marad.
(#33471) Engineer086
Hatékonyabb, bár normálisan nem teszteltem ki, mert szinte sosincs fenn az oldallap, de ha belegondolsz akkor sztem az elv is jobb. A hátsó venti befelé, a processzor hűtő felé küldi a friss levegőt, a felső két venti kifele fúj, ott tud távozni a meleg levegő, ill a ház eleje is rácsos a CM690-nek, tehát ott is tud távozni akár. Továbbá a Gef480 nyákja ki van felül vágva (ref nyákos kari esetén) és ott szépen szökik felfelé a meleg, amit a proci venti így eltol magától, fordított esetben pedig beszippantaná.(#33485) oroszbence
Harisnyázni nem hiszem hogy fogok, max hosszabbítót veszek, de a 24 pinesen kívül másra nem nagyon, meg talán a 8pines CPU kábelre, a PCI-E szép fekete, sztem nem szükséges harisnyázni.(#33472) BioNiCMaN
frissítve -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest