- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Ger_man #44805 üzenetére
Valóban nagyon ügyesen optimalizálták a házat! Nekem is nagyon bejön!
Már lassan egy éve keresgettem a gépházakat, de olyan ami tetszett is volna, és meg is felelt volna minden elvárásnak, csak egyet találtam, de az nagyon drága volt nekem.
Azt fatal1ty1984 építőmesternek köszönhetem, nála láttam először, ebben a topikban.
Ez egy kis kompromisszum volt, mert én nem szeretem a pöttöm házakat,és külsőre is csak azt mondtam magamnak: Ez tök fasza! Ez a Silverstone Raven 3 volt.
Viszont mikor ezt megláttam, mondtam minden szépet, és jót!fatal1ty1984: Mit akartál belepakolni?
Ez a Big Tower változat. Ez egyszerűen b_szottnagy! Mikor kicsomagoltam szabályosan megijedtem, mert ilyen nagyra nem számítottam.
Ebből is van 2-féle. Sőt.. Azt hiszem 3.
Van a régi Phantom 410
Van az 530-as
Meg van a drágaságom, ami a big tower
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged