- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nekem volt h50-em. annyira, de annyira megutáltam, hogy minden létező platformot megragadok, hogy pocskondiázzam.
minimális üzemóra után kerregett a vízpumpája. a 2. konfigom volt, alig ment. minden gagyi ventin, (mert akkor azok voltak még), gtx480 alapjáraton, stb, áthallatszott. visszavittem a kiskerbe. ment a nagykerbe, ahol a gyalogok azt üzenték, (majd 1 hónap rajta csücsülés után), hogy ez természetes, nem garanciális esemény...erre lehet azt mondani, hogy a nagyker volt a genya. de bakker, ilyen miért forgalmazhat egyáltalán ilyet? ez már had ne az én gondom legyen.
mondták többen okosok a ph-n, hogy miért nem küldöm visssza a gyárnak, mert nagyon korrektek, rögtön küldenek cseredarabot.
kisker vásárlás után, nagyker visszadobás után én mit postázgassak????úgyhogy a corsair, h50, stb, nálam leírva. és ha még kell, 100x is leírom, mekkora genyák voltak...
viszont hálával is kéne tartozzak(?), mert az indítotttóa be az egész passzív hűtés őrületelt....
**
úgyhogy kedves corsair: backup/6
-
szab.tam
nagyúr
jól van. látom, te egy unlimited perverz vagy. fogok én még neked csinálni 1x 1 piros feka, személyre szabott hűtőt. természetesen csak intel lefogatóval, hogy szokják a többiek....
(csak majd ki kell fűrészelned a ház tetejét, hogy elférjen.)
agyban dolgozom azon, hogy hatékony hűtőt készítsek álló lapra, amiről felfelé kikanyarodik a hűtő. (mint az origónak tekinthető nagy gépemen, csak hát a tehcnikai gyerekbetegségeket kikerülve.)****
és:
igen szép, alakul.
ez a piros fekete dzsiforsz, nagyon bejön.
(attól a hangzavartól megőrülnék...) - hacsak nem fényképezésre van csak...
-
szab.tam
nagyúr
milyen jól mutatna a gépedben ez. csak hát ez kisebb telejsítményre lett farigcsálva, mert gondolom, szanaszét húzod a procit...
sikerült zolee5016 kollégától megszereznem a kalácsfont felesleget.nincs kizárva, hogy 1x majd építek egy plexi + rács fekvő lapos gépet eköré....
és kész lett az új alkotásom is. teszt később...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest