Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kovsol #41327 üzenetére
Az 1. hozzászólásban ez áll: Ebbe a topic-ba várnánk azon embereket, akik szívesen megmutatnák gépüket a nagyközönségnek akár kívülről, akár belülről.
Modding topicban vagy ASUS Computexes hírhez tartozó topicban.
De mivel ITX lapról van szó, itt is elfér: [link]ZeroDK: május 1-én szóltam közbe legutóbb ilyen miatt. Én nem érzem szigorúnak magam...
-
Atke
senior tag
válasz
kovsol #39619 üzenetére
BTX-nek hívják a fordított elhelyezést... Konfig
Csövezése,10 vagy 12... a linkekből itélve
"minek olvasni..." a képen nem látszik a cső átmérőjeDe itt egy másik is
Nagyon tetszik ez az SR2-dolog...A semmi értelme dologra csak annyit, hogy számomra az SLI is felesleges... Fifa13-al játszom csak, mióta megjelent, de semmi nem szaggatott. És nagyon kompromisszumot sem kell kötni a konfigommal...
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
kovsol #39185 üzenetére
Peetmaster D14 - el 4.5 GHZ tudott ki sajtolni belőle, de a hőfokok meg gátolták a további tuningolásban,
Viszont én vízzel szeretném hűteni a rendszert és legalább egy QUAD radit rakok rá vagy egy 4x120 Radit.
(#39186) tomic : Mert a mostani egy GIGABYTE P55-UD3L alaplap, ezzel viszont csúcs döntésre nem nagyon van rá lehetőségem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kovsol #39137 üzenetére
Jól gondolod. VRM-nek nemigen számít. Legtöbb lapon az alap hűtés is tökéletesen elég minimális házszellőzés mellett. Végül is egy 95%-nál is magasabb hatásfokú tápegységről beszélünk. Még ha szenesre is húzza a procit, mennyit kellhet leadnia? 10W?
KAMELOT: Ez a videóból eléggé kiderült.
-
ST05
őstag
válasz
kovsol #38986 üzenetére
az lesz magamnak a válasz, hogy lassan ideje házat váltanom ,pedig szivemhez nött ez a vacak GMC
kérlek ne szörnyülködjetek nagyon, tudom undoritó, de eddig CSAK a hardverekre volt idöm/pénzem energiám,
nyilván a maxtor80 as kikerül, meg a postás gumi, plusz rendrakás,+uj venti,,,
max egy takarólemezt tudok elképzelni a táp vonalába
ahol rejtöznének a kábelek?
a hátlaphoz tuti nem fér semmi, söt még le sem vehető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest