- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Képem sajnos nincs már róla, de arra emléxem, hogy nagy volt a kábeldzsumbuj az enyémben is, főleg a táp miatt.
Ráadásul nekem még volt IDE-s config is benne (!!).#72093: Valamilyen Abit lap mellé AMD Athlon XP 3000+ configgal indult (ezt még nem én vettem, szüleimtől kaptam anno), aztán szép lassan fejlődött (AMD Athlon 64 3400+, ASUS K8N, 1 GB Kingmax SuperRAM és egy AGP-s Leadtek GeForce 7600GT).
Aztán AMD X2-es cfg tervezése közben hirtelen nyertem egy P35-ös alaplapot a GameStar-tól (!!), így abba E6750, 2GB RAM meg asszem egy PowerColor X1950 Pro került (aztán ez is bővült szép lassan egészen C2Q akármeddig, meg 8800GT ami később 8800GTS 512MB-ra 'nőtt', mikor GT - egyébként elég hamar.
Sokat megélt kuckó volt, és presze kreatívabb előlappal, mint a CoolerMaster akármik, amiket utána vettem pár évig. -
-
hegegabi80
addikt
Esetleg akkor, ha mondjuk pl fehér lenne a cpu hűtő, meg a vga, akkor kicsit feldobná a sok feketét. De akkor se lenne nagy jelentősége annak az 1,2 cm-nek, mert úgy is a többi fehér dominálna.
Szerintem felesleges pénzkidobás. Bár esetleg a vga-hoz lehetne, de azon a kis helyen lehet nem is lehetne szépen eligazítani. -
Remus389
veterán
Nekem is volt ilyen 1x éve, az amds configban, szerintem menőn néz ki, kicsit punkos.
Igen, ez egy Asus Silent Knight I, nem Zalman, de azok is jól néznek ki. Nem is kompatibilis ezzel a géppel, S775-tel volt kompatibilis. Ez LGA 1366. Egy ARCTIC Freezer 7 PRO lefogatója és két hosszú csavar segítségével került rá a Silent Knight. A ventije pedig egy Noctua 9 cm.
Jól hűt mert réz, a Noctua miatt hangja is alig, és jól is néz ki szerintem, nekem tetszik. Így nincs értelme lecserélni.Szerintem ezen már marad, de elképzelhető átviszem majd a következő konfigra is.
A következő processzorom valószínűleg egy AMD 5700X lesz, ami szolidabb, 65W-os, a jelenlegi 95W-os, bár alulfeszelve van. Nagyjából hasonló hőtermelésű proci (persze gyorsabb), azóta a gyártók is lefelé tévednek ha fogyasztásról van szó.
Arra is jó lesz a Silent Knight a Noctuával, majd ráapplikálom valahogy, valószínűleg egy AM4-es ARCTIC Freezer 7 lefogatója jó lesz és ugyanazok a hosszú csavarok.Amúgy van nekem tartalékba még egy Asus Silent Knight, ami 0 km-es, soha nem volt gépben gyűjtői darab, arról itt vannak fotók a laptop mellett figyel: [link] Megvan még, de külön fotózni nem fogom ebben a sötétben.
(A laptopról meg az MSI notebook fórumban utána lehet nézni aki akar)
-
ULPIUS
őstag
Szerintem pénzkidobás ilyen esetekben, főleg, hogy kb minden fekete így még kevésbe látszik, hogy "csak" gyári kábelek vannak bent. Persze ha kifejezetten valami színnel fel akarnád dobni, akkor esetleg, de nem sok látszana gondolom akkor se, max ha direkt úgy vezetnéd el, hogy kirakod szem elé a kötegeket.
Anno én is ezért vetettem el mert az itx konfigomban semmi se látszik csak a vga, ahhoz vettem két színben hosszabítót és nekem így bőven tetszik. -
LLKobe
veterán
Igen, az biztos hogy ez a legprecízebb megoldás, csak erre időm nincs
Volt amikor volt, most már nincs.#70419 abridabri: Köszi, pontosan ez van a videóban is.
Ez egy jó kis cuccnak tűnik, de ennyit nem biztos hogy kiadok érte.
Közben eszembe jutott, az asszonynak valami durvaságos hajszárítója van, ami hideget is tud fújni. Na majd kipróbálom
-
jokeph
nagyúr
2-3 havonta finoman megfújom vele, ennyi idő alatt nem "ragad" rá a por egyik részére sem jelentősen a gépnek, évente egyszer meg úgy mint ahogy írtad, LEGO.
#70427Ispy: szétlegózni tényleg sűrű volna.
Hatalmas, E-ATX házam van, üresen sem csekélyke a súlya, házventi nincs benne, egyelőre nem szükséges, elég a VGA sajátja meg a 420-as AIO ventijei. Egy RTX 3080 vagy nagyobbnál más lenne a helyzet már, a GTX 1070-em nem kazán, FPS-t is limitáltam MAX 150-re, 144HZ-es adaptív synces FHD monitor lóg rajta játszani. -
Grave_444
nagyúr
Szerintem se sokat ér a levegő spray, ennek ellenére néha használom a saját gépemre is.
Azért darabokra szedni nem szoktam, inkább maradjon kicsit poros.
Cégnél inkább kompresszor, de igazad van, amibe bele van ülve a por azt egyik se szedi le.Gusztusos a második kép, akinek ekkora helye van erre...
A linkelt eszközt mondjuk szívesen kipróbálnám.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az egész gép víz alatt van, green vinyók vannak gumibakokon, amik idejük zömét állva töltik, a rendszernek gyakorlatilag nincs hangja, amíg IDLE. Viszont ha elkezdek játszani, akkor a szoba másik végéből is hallani a VGA-t, ahogy a vizesblokk alatt citerázik a száztagú VRM-zenekar.
-
PlayMax
nagyúr
Van benne vlmi ,pontosan nálam 15 éve lesz a szenvedélyes PC építéseknek
Sajnos a bányászat is elvett a szenvedélyből ,szerettem mindig cserélgeti a videokártyákat a kíváncsiság kedvéért (nem feltétlen a játékok igénye miatt) ,de sajnos az árak és a kellően kevés készlet ezt a részét is tönkrevágta.Változnak az idők ,fejlődik és egyszerűsödik a technika is ,lassan már egy sokkal kisebb gép jóval kevesebb fogyasztással és szinte hűtés nélkül is fogja hozni azt a teljesítményt amit mi még anno örömmel raktunk össze kellő értelemmel és minőségi alkatrészekkel.
-
hszilard666
veterán
Azaz, minden út az NR200 hoz vezet!
Picit ha sandítok a corsair 900D is tök NR200!!4négy!
Nekem is nagyon bejön az NR200, release idején majdnem vettem is, de akkora mint egy teherautó. Mármint ITX házakhoz viszonyítva. Volt Silverstone Tj08 asom, egy leheletnyivel nagyobb csak az NR200 nál, de mATX. Szóval nálam ezért esett ki.
Egyébként vica versa, az M1 már 2015 ben kint volt. -
hszilard666
veterán
NCASE M1!
Egyik legszebb ház valaha!
zed1983:
Az M9i nem fog nagyon elütni a ház színeitől? Mármint nekem az jön le hogy nagyon figyelsz arra hogy a színvilág egységes legyen ezért kérdezem. Esetleg egy jó BeQuiet! Dark Rock Pro? Nálam volt anno delidelt 3770K-n nagyon szuperül teljesített, halk volt és hűvös! -
ULPIUS
őstag
A CAM kb egy hulladék, mondjuk csak NZXT cuccok nélkül próbáltam, de úgy szerintem még jobban is működik
Egy idő után a bejelentkezést elengedtem és csak Guest módban használtam, úgy általában csak minden ötödik boot-nál szűnt meg létezni.
Én szerencsére teljesen leszámoltam az összes ilyennel progival, valójában őrületbe kergettek mindig is.
Egér és bill. memóriás, egyszer belőttem őket fehérre, a progikat töröltem, azóta így jó nekem.
Csak Aquasuite-ot használok (szintén nem indul a rendszerrel, egyszer kell beállítani és kész) Vision Touch-al. És külső venti vezérlőt. -
Engineer086
Modder
Professzionális hajlítógépek között vannak olyanok, amiket leírtál, egy fűtőszál melegíti fel a plexit. A Trükk ott kezdődik, hogy hajlítást végző lemezek között csak pár mm széles rés van, amin keresztül a hő a plexire kifejtheti hatását.
Anno én is fa lapokkal burkoltam be a lemezt és csak egy fél centis helyen melegítettem, így némi gyakorlás után szépen lehetett szögben hajlítani a plexit -
arn
félisten
pl. leulok eleje, es visszakapom a fiatalkorom egy reszet - pontosan olyan rajta, mint anno (megspekelve persze az akkori gepes vagyalmokkal)
visszarepulok 95be, 99be, etc... teljesen mas erzes egy dosboxon, vagy igy:
a gus ugy szol, ahogy a gus, az sbpro2on jo az opl3, es lehet egy mt32om, amirol anno max azt tudtam, hogy vmi majer dolog lehet, hogy ennyi jatek tamogatja. ugyanakkora oromet okoz egy korabeli ritka hw felhajtasa, mint most megvenni vmit - sot sokkal nagyobb kihivas. a mostani gepet osszerakod, aztan megy, mar tuningolni sem erdemes oket.
-
freemanone
addikt
Amint megjelenik egy 2070/80 AuraSync-es kártya, lesz is.
Egyébként élőben nem annyira sötét, csak este készültek a képek, telefonnal és vagy a fehéregyensúlyt húzom vissza és ilyen lesz a kép, vagy nem nyúlok hozzá, de akkor nem lehet semmit kivenni kb a megvilágított részeknél, csak egy szép pacát. Legkésőbb jövő hónapban elkészül végre (a VGA-t leszámítva), aztán jönnek rendes fotómasinával készült képek.
Amúgy cián-lila szokott lenni általában a gép, de most ez a kissé sem részrehajló nv-intel színkombó van. -
törölt tag
Igaz.
A technikai fejlodes nem volt meg sosem ilyen gyors, de durva abba is belegondolni h meg gyorsul.
Rgb jot tesz a pc iparnak mert figyelmet hiv ki a szemelyreszabhatosaggal, ami miatt no a fogyasztoi kor es nagyobb lesz a torodes vele mint platformal.
Egyebkent is szabadon eldontheti ki akarja e vagy sem, a sebesseg meg megy igyis ugyis fel.
Nem ezen a dolgon kellene kiakadni, ez csak egy plusz ajandek annak aki szeretne. Mar csak nem ez a fo problema a vilagban, de szamitastechnikaban is fellehetni jopar mast hozni ami nagyobb.
Egyebkent meg rgb dolog kifog terjedni hetkoznapokra is.
Ugy hogy akinek nem tetszik ez jo ha felkoti a gatyajat mert latni fog nehany erdekes dolgot meg tuti.. -
fogtunder
nagyúr
én erre nem tudok innovációként tekinteni. az Intel hozzászoktatott minket, hogy ne várjunk sokat ilyen téren, de régen azért nem erről szólt a sztori. a mobilszakmával kapcsolatban is ez az érzésem, amiért anno telefonokkal akartam foglalkozni, az mára teljesen kikopott, évről évre kicsit több van Mhz-ből, megapixelből, GigaByte-ból, pixelekből, aztán ennyi. régen még lázba tudott hozni, mikor megjöttek az első tesztminták telefonokból, most már majdnem teljesen hidegen hagy.
PC vonalon ugyanez van, elkezdtem számolgatni, hogy mennyibe kerülne egy upgrade 1150-ről és egyszerűen nem hozna annyit, amennyibe kerülne. OK, világítana az alaplap, és akkor mi van? most is van pilács a házban.
ez nem innováció, csak porhintés. és nem azzal van a bajom, hogy van RGB, mert legyen, én is használom, csak ne az legyen már, hogy ennyi a fejlődés a két évvel ezelőtti szériákhoz képest, mert akkor mégis hova a tökömbe ment el az a rengeteg R&D pénz? -
fogtunder
nagyúr
Én meg pont a szalag híve vagyok inkább, a normális vezérlők tudnak dimmelni is, akkor nem égeti ki a retinát, ez a minden világít a házban kevésbé jön be, plusz nálam az alaplap mögött van az SSD és nem is látszana. Egy S340 Elite-ben mondjuk el tudnám képzelni, de nekem akkor is sok.
Persze ízlésen nem vitatkozunk, mert értelmetlen, van erre is igény, csinálják csak. -
bombibmw
veterán
Bennem is üresség volt, pedig szinte hetente jön valami semmiség.
Te csak egy ötletet hoztál a felszínre, ha nem haragszol meg.
Nem leszek ma kész vele egyébként, mert egy kisebb tartály és a folyadék csak holnap jön meg.
Kész lesz, de mégse.(#64162) LLKobe:
Az a baj, hogy már kezdem én is ezt hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- NZXT H710i Számítógép ház
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest