- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
Kernel #63320 üzenetére
+1
Láthatatlan oxidréteg: kifolyt elem miatt korrodált érintkező lemezeket nagyon kíméltem és csak ultraderm-el, fogpasztával tisztítottam. Szemre nagyon szép, tiszta, fényes volt, csak éppen a Volt-okat nem engedte át. Műszer zsinór tapogatójával sem sikerült érintkezési pontot találni. A smirgli hozta helyre.Hasonló tapasztalatom van egy vércukor szintmérővel. Elemfeszültség hiba üzenet. Elemfeszültség a műszer terhelő áramával mérve is 3,15V. Már a garanciális javíttatásra akartam vinni, amikor mégis megcsiszoltam az érintkező lemezeket a legfinomabb polír papírral. Azóta is ugyanazzal az elemmel működik.
-
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Kernel #63127 üzenetére
Üdv!
Visszajövök hozzátok, mert találtam valamit, de nem tudom, hogy jó-e?Szóval a jack részt nem tudom kikerülni, amiket találtam, majd' mind ilyen csatlakozós.
Tehát a jack-patent megtalálható, még ennél olcsóbban is.
De mini usb jack, az elég necces, amit találtam az audio kábel, ebbe meg, ha jól sejtem 3 pólus van.Ráadásul találtam mini usb -> két polusú kani jack csatlakozót, ami olyan, mint az eredeti, csak rövidebb, de ehhez meg koca jack-> patent csatlakozós vezetéket nem találok.
-
válasz
Kernel #63170 üzenetére
Na visszaolvastam, csak elkeveredtem a válaszok között. Nos nem vagyok otthon a témában, így nem tudok rá mit mondani. Azért is írtam be, mert ti ezt jobban értitek. Nincs fogalmam a szintillesztőről...de ezek szerint nem csak bekötés lesz ez. A nokiás kábelről tudtok képet, pontos típust küldeni? Lehet van valahol...
MOD: Jó, látom vannak felsorolva típusok is. Jajj de össze vagyok esve még.
-
-
válasz
Kernel #63159 üzenetére
Igen, ezt a gyanta+alkohol kombót már kb 20 éve is olvastam a Rádiótechnikában, meg a Hobby Elektronikában, de túl macerásnak tűmik. Elvileg ez is valami hasonló, csak készen van: [link]
A tn160-ról is írtak külföldi fórumon, de nem tudtam még rákeresni.
Meg pár helyen olvastam a haj meg körömlakkról is, csak azt eltávolítani állítólag nem egy leányálom, ha javítani kell.
-
Upo
addikt
válasz
Kernel #63154 üzenetére
De ő nem vette alapnak, ahogy írta egy soros kábelt félbevágott és azt akarta rákötni.
Ha gyorsan kell akkor mondjuk ez jó: [link]
Ha pár forinttal olcsóbban kell akkor
[link]
[link]
Ezek adják a 3.3V tápot is a megfelelő lábon.Soros porti is létezik, de azon nincs táp, külső áramforrásból kell neki adni 3.3V-ot.
[link]Driverek (ha nem ismerné fel) [link]
-
Upo
addikt
válasz
Kernel #63146 üzenetére
NEM!
Nem csak 3 szálat kell bekötni, mert a PC 12 voltos soros portja úgy hazavágja a 3.3V-os videorögzítőt hogy öröm nézni! Még az 5V-ot se szokták bírni. Tényleg kell a jelzett illesztő áramkör, max3232 vagy esetleg régi 3.3V-os nokia dku-5 ca-42 pop portos adatkábelből szokták csinálni. Vagy ebay-ali 1-2 dolcsis áramkör.
Az rxd, txd is az áramkörön keresztül kell hogy menjen, nem bírja el a 12V jelszintet! -
Teasüti
nagyúr
válasz
Kernel #63145 üzenetére
Wow, ez már digitális szalag árban mozog ahogy nézem.
Első blikkre nekem olcsó 10 dolláros szalagok jöttek fel, ahol külön chip-ben van a fehér szín és felváltva van 5-5 chip egy csoportban.
Hmm a tied jobban tetszik, de megkérik az árát is.
Baszki van 5in1 chip is, RGB+CCT.
Drága, de van. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Kernel #63137 üzenetére
RGBW szalagokat nézek, hogy pontos legyek. Ezeken 10 darabot (5-5) számoltam össze két vágási pont között.
Mondjuk nagyon nem lesz praktikus felrakni. Olyan rohadt hosszú egy vágási pont, h kénytelen leszek behajtogatni a sarkokba jobb híján.
Nem lehet ezeket szerelni valahogy a csoport közepén elvágva? -
ThodEE
őstag
válasz
Kernel #63115 üzenetére
1db 12cm es venti lenne, milyent tudna kapcsolni relé nélkül? Mert igazából nekem mindegy hogy 12V vagy 230as-t szerelek be, milyen lenne az amit elbír és melyik pontokra kell rákötni
(#63117) Attix70
Részemről ez a verzió is járható, de ha egyszerűbben kitudom hozni relé nélkül akkor azt választom, de körülnézek, mintha lenne itthon ilyen
-
HoTaZo
addikt
-
-
Simid
senior tag
válasz
Kernel #63049 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nekem fontos volna, hogy a plazma gömb érintésére történjen a kapcsolás. Egy játékelemhez kellene ez a fajta működés. Úgy képzeltem el mint egy elemlámpa, ami csak akkor világít ha a játékos kézben fogva lámpát a másik kezével megérinti a gömböt (vagy közel viszi hozzá). Tehát egy telep és egy led szalag beépítve egy műanyag házba, az egyik oldalán egy fém lap kivezetés. Egy kapcsoló kellene csak a fém laphoz ami zárja az áramkört.
Emiatt a kapacitív szenzor nem jó, mert az mindig kapcsolna érintésre. Lehet vajon erre valami kész szenzor vagy modul amit csak be kell kötni vagy építeni kellene valami egyedi cuccot? -
szabifotos
senior tag
válasz
Kernel #63048 üzenetére
Köszi.
Közben találtam 500F kondit alin, így nem kell összekötözgetni.
-
-
-
dik
őstag
válasz
Kernel #63006 üzenetére
Hajjaj ez információ áradat az agyamnak. Nagyából jó lehet csak van itt pár felesleges kanóc ezek szerint.
Esetleg nincs olyan ami 3 vezetékest azt jónapot neki? Pozitív, Negatív( negatív testelésű a gép) és egy jel(amit kapcsoló ad akármilyen jó legyen ilyen célra persze ne valami agyműtét a köbön stílus)? Olyan kell nekem azt az atom egyszerű és atom jó digitálian. Az hogy kinullázható legyen menet közben csak a bónusz ne kelljen levenni az áramot róla hanem csak gonb nyomásával nullázzon az köszönet...
Szóval ilyen valami nincs ezekben? -
törölt tag
válasz
Kernel #63004 üzenetére
Akkor rosszul ertelmeztem. A zard be utasitas impulzusat kell keresni, vagyis az egyik rele common pontjan amikor megjelenik a + impulzus az kell az automata ablaknak, az ugye meg a mozgoerintkezo, erre gondoltam, mert ugye a masik rele meg ugye marad testen. En arra gondoltam, hogy miutan a + impulzust megkapta az automata ablak, akkor ugye a mozgoerintkezo pereg meg ami megbolonditja. Nem errol van szo?
Ha nem akkor enezest -
Szajo
őstag
válasz
Kernel #63004 üzenetére
Ja ezt értem.
Csak érdekességképp érdekel, hogy hogyan működik a központi.
Hogy zárás vagy nyitaskor az egyik relé bent marad hiszen a test állandó rajta nem hisz a kapcsoló oda van kapcsolva. A 12v meg nem kapcsolt...
Hogy hogyan tartja mind2 szálat testen utána hisz a kapcsoló az egyik relét bennt tartja nem? Legalábbis a rajz alapján igy látom.
Nem nagyon értem a működésének ezen részét azért kerdezem. -
vizimento
senior tag
válasz
Kernel #62986 üzenetére
Én is ezt írtam
Mégegy kis segítséget kérnék számolgatáshoz:
200l víz, 3kW fűtőszál.
A bejövő hidegvizet (nem tudom hány fokos lehet, gondolom most télen 10C alatt valamivel) mennyi idő alatt fűti fel "fürdésre jó melegre" (ezt se tudom hány fokkal szokták számolni, talán 40C förül?)? -
Szajo
őstag
válasz
Kernel #62992 üzenetére
Nem lehet,hogy a relé tekercsében amikor "összeomlik" az áram az generál egy kis feszültséget?
Vagy mi lehet az ok? Egyébként ez egy univerzális k.p zár és már vettem bele régebben emiatt egy masikat (ekte ugyan ezt csak újat)
De ezzel ia csinálja...
Egyébként ilyen rendszerű ami a képen van... -
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62970 üzenetére
Erről jutott eszembe, a legegyszerűbb megoldás!
Ha nem kell mérni az áramot, csak "van/nincs" állapotot figyelünk, akkor egy fotóellenállást bekötni egy nodemcu (esp8266) analog lábához, és a kapott adatokat (vagy világít a bojler led-je, vagy nem) küldeni egy akárhova...A fény tökéletes szeparálásáért egy kis gyurma, rágógumi felelne, így tuti az izoláció.
Bár ez a gányolás topicba illő megoldás...
szerk: megint lassan reagáltam, de igen, egyetértek az utolsó hsz-eddel!
-
sgery
őstag
válasz
Kernel #62953 üzenetére
Méregettem most, hátha szökik valahol az alusínbe (bár nagyon figyeltem a forrasztásokra)
Aztán felvillant erősen, majd folyamatosan világított halványan. Két vége között 110V-ot mutatva.
Szóval nem égett ki. De nem is megy :/Illetve megbízható eladó, nagyon sok pozitív visszajelzéssel, nem hinném hogy 1W-ost adott
Mértem még most párat.
Előbb halványan világított, akkor egy dióda + és - oldala között 2,2V-ot mértem, de a sor eleje és vége között 110V-ot mutat.
Most nem világít, egy diódán 0,8V van de a teljesen ugyan úgy 110V-ot mutat -
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62937 üzenetére
Ez még jobb, tök tetszik, hogy ilyen kicsi. Nincs gondom a forrasztással. Ilyet használok. [link] Lassan el kellene kezdenem gyakorolni az SMD-k forrasztását is. De ahhoz majd kell egy másik hegyet szereznem a pákához.
Nekem akkor tökéletes lesz ez a védelmi áramkör. Tölteni egyáltalán nem akarok rajta keresztül.(#62938) Lompos48: Az elhúzós szekrénybe meg a fiókokba én is ilyet akarok. Hogy van összekötve neked az egész? Van róla esetleg egy kapcsolási rajzod?
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62935 üzenetére
Egy ilyennel vagy ilyennel bevédem a cellákat. Rakok ezek után egy DC-DC Buck Converter-t amit ajánlottál. Ezt beállítom 12 voltra a trimmerrel. Jól gondolom, hogy így jó lesz a kapcsolásom? Remélem nem néztem félre semmit
Köszönöm a sok segítséget.
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62933 üzenetére
Nagyon alacsony terhelés lesz rajta. 12 voltos 3528-as melegfehér ledek vannak a szalagon. 4x3 db van amit használok tehát összesen 12 db 3528 smd led meghajtásáért felel. 5 polc-ra rakok még ennyit ami így 60 smd led lesz összesen. Az gyakorlatilag pont egy méter a szalagból. Szekrényvilágítás lesz, ebből következik, hogy csak alig 1 percig világít amíg kikeresem a ruhám
Nem fog sok áramot igényelni. Ezek alapján milyen védőáramkört javasolsz a cellákhoz?
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62927 üzenetére
Igen darabonként akarom tölteni. Egy ilyen elég lenne nekem ahhoz, hogy megvédje a cellákat a túlmerülés ellen? Vagy mi az amit ajánlasz?
(#62928) Attix70: Azért lett négy cella benne, mert ha már merülnek az akksik akkor is legyen elég feszültség a led szalaghoz. Amúgy kipróbáltam olyan 8 volt körül még simán világít a szalag.
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62925 üzenetére
Ilyen töltőt használok jelenleg. A cellák egy kivehető 4 darabos tartóban vannak. Ezért használnám inkább a saját Xtar töltőmet. Azt észleltem ,hogy nem a legjobb a hatásfoka ennek a konverternek. Rendelek egy ilyet amit ajánlottál ez nagyon jó
Létezik egyáltalán olyan áramkör ami egyszeri figyeli a cellákat egyenként, hogy ne menjenek 2.4V alá és egyformán meríti őket?
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62922 üzenetére
Tudnál nekem is segíteni. Pont egy négy cellás (18650) led világítást építek. Sorba vannak kötve az akksik így lesz a feszültségük feltöltve ~16,8 Volt. A led szalagnak 12 Volt kellene, azt jelenleg egy step-down konverterrel oldottam meg. Létezik olyan védőáramkör ezekhez a cellákhoz ami figyel arra, hogy egyformán merüljenek? Tölteni nem akarom rajta keresztül, mert van rendes Li-ion töltöm.
-
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62913 üzenetére
Nekem az általad mutatott kép alapján, a bal felső elektronika hiányzik, és a nagy IC-ből is csak 2db van.
Ergo ez nem balanszeres, amit én vettem...Emiatt gondolom érdemes évente(?*) ránézni a cellákra, hogy melyik rossz, mert az egész pack teljesítményét visszafogja majd... Vagy hogyan érdemes ezt figyelni? Ha már nagyon nem akar tölteni / merülni, vagy túl rövid ideig tölt, akkor feltételezhetem, hogy rossz egy cella, de addig? Csak csodálkozok, hogy egyre kevesebb az üzemidő? (fogyasztással)
Már azt se tudom minek vettem ilyet.
Köszi a válaszokat amúgy megint! -
Zoja™
őstag
válasz
Kernel #62906 üzenetére
Köszi
Azt, hogy mono láttam én is, de kettő van belőle.
USB 2.0 Full-speed (480Mbps) specification
USB HID class specification 1.1
USB Audio device class specification 1.0
USB Type A, 2x 3.5mm stereo output jack, 2 x mono microphone input jack connectorsArra lennék kíváncsi, hogy win alatt beizzítható-e mindkét mono mikrofon bemenet, kvázi sztereóra lekeverve.
-
Zoja™
őstag
-
Benhill
senior tag
válasz
Kernel #62857 üzenetére
Megmértem előtte hogy melyik kábel melyik tűhöz tartozik. Működik pöpecül. Ha nem jövök kérdezni, most lehet hogy a gépem már csak papírnehezék lenne. Köszi mindent.
USB része egyszerű volt ott a mérés alapján is pont az azonos színűekhez kellett forrasztani.
PS2 viszont trükkösebb volt:kék -> piros
citromsárga -> fekete
barna -> fehér
fehér -> barna
(utóbbi kettő mondjuk nem tudom miért nem barna-barna, fehér-fehér)
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62868 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget.
Észben tartom ezeket. Nagyon jó lenne ha sikerülne megjavítani ezt a cuccot.Van egyébként a nyák alján pár mérőpont. Rámértem miközben be volt dugva a 230-ba. A GND és a 33V között mérve egyenáramot alig volt ilyen 2 Volt csak. Ennek nem tudom, hogy van-e jelentősége.
-
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62851 üzenetére
Az enyém valójában egy energy logger 3500. Lehet ezért kicsit más a panel és azért nincsenek ott az áramkorlátozó ellenállások. A sárga kondira rámértem az annyit mutatott mint a ráírt érték. A D1-D4 diódákra is rámértem. Abból kettőre a multiméter 0,5 körüli értéket dobott de kettőre 0,000. Olyan mintha zárlat lenne. Lehet ezeket áramkörben mérni?
-
válasz
Kernel #62837 üzenetére
Nem is az égőt féltem annyira hanem a foglalatot... bár sztem egy 60wattos hagyományos jobban fűt ettől is. De összességében az csak egy egyszerűbb dolog a tér meg elég zárt. Van valamennyi levegő utánpótlás, de a készülék alja zárt. Meg lehet játszani egy ügyes tervezéssel a kéményhatást, csak ezzel a "kivehető" fénymennyiség csökken mert lent az egyébként is zárt felületen egy alufólia van feltrükközve egy kartonpapírra.
A kompakt közepe valóban forró - 80fok feletti, ugyanakkor meglehet hogy a cső hőmérséklete is befolyásolta a mérést. De az tény hogy a teste hidegebb.
Egyébként a lesugárzása egyenletesebb, az árnyékok nem olyan élesek mint az egyébként burás lednél így inkább kompaktot veszek. A kicsivel nagyobb teljesítményű 2200lumenes verziót. A szekrény kialakítása meg adja magát hogy egy körbevezetett LED szalaggal megerősítsem a fényeket szélen.
Abból melyik helyen érdemes nézelődni? 2700-3000K színhőmérsékletű és teljesen villódzásmentes kellene.
Üzemelhet tápról vagy 230V-ról is - mindkét verzió érdekel.pjen - köszi az infót neked is.
-
Benhill
senior tag
válasz
Kernel #62849 üzenetére
Az alsó képen valóban rossz kábelt tettem oda, az is dugó.
Ahol sárgával karikáztad, azon a jobb oldali túloldalán csíkozott a lapka, a bal oldali meg üres. Csíkozott felé van a kondi negatív jelölése, akkor gondolom az a negatív (Citromsárga kábel?)
A kék meg a pozitív?!A PS2 vezetékén, akkor az alsó képen 4es jelölésű a pozitív, oda kell akkor kék kábel?
[link]
Bocs az kérdésekért, de amatőr vagyok ebben. -
Doki16
addikt
válasz
Kernel #62746 üzenetére
Szétszedtem a fogyasztásmérőt és elkezdtem méregetni pár dolgot. A 230 megjelenik a nyákon. Miután kihúztam a konnektorból elkezdtem méregetni szakadásra meg ilyenek. Kondenzátorokra minden hülyeséget dobott, de gondolom azért mert benne vannak az áramkörben. Így néz ki maga a nyák. [kép] [kép]
A barna vezetéken jön be a fázis és megy rá az R003-as ellenállásra. [kép] Jól gondolom, hogy ez egy sönt ellenállás? Viszont az a problémám vele, hogy a barna és a piros vezeték között zárlatot mérek. Ez normális így?
-
válasz
Kernel #62815 üzenetére
Köszönöm szépen!
A % és a Hz funkcióról tudsz mondani valamit? A Hz gondolom frekvenciát mér, de négyszög jel kell hozzá, vagy akár egy mikrofon jelét is tudja mérni?
Ebben az árkategóriában esetleg olyan műszer, amin van ki-be kapcsoló (hogy kevesebbet kelljen tekerni), és minden funkciónak saját programhelye van (select gomb nélkül, rögtön oda lehet tekerni a kívánt funkcióra)?
Az automata mérési tartomány kiválasztásának van vmi hátulütője?
A hőmérsékletmérős verzió rosszabb valamiben, vagy miért nem csinálják eleve csak azt a verziót, miért van külön anélküli változat is? -
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
Kernel #62808 üzenetére
hát igen sejtettem hogy nem jo.akkor ezt már csak kidobni lehet??
egyébként ha mondjuk 0,1C körül töltöm akkor kiegyenlítödnek a cellák nem?ami feltöltödött az fűt majd de a kevés amper miatt nem lesz belole baj. és gondolom ami feltöltődött nemcsak fűt hanem tovább is engedi az áramot azoknak amik még nincsenek feltöltve..de persze ez nem végleges megoldásnak szánom csak egy darabig akkor vhogy tölteni kéne(ha a védelemmel már nemlehet semmit kezdeni)
egyébként a túltöltés túlmerítés elleni védelem az nem is olyan fontos. mert ottvan a fesz.mérő rajta.
csak valami balancer kéne. cella kiegyenlítőt nem lehet kapni ithon olcsóért? vagy akár megépíteni ?
gondolom egy balancernek mindegy hogy milyen kámiájú cellárol van szó nem? lehet hogy a hagyományos 3,7vos cellákhoz való védelmet is lehetne használni csak balancerként? -
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62800 üzenetére
A főáramkörre való betáp kapcsolgatása pwm-es?
Rá mérhetek a dc kimenetre motor nélkül? (bár nincs elég gyors műszerem mérni, de van egy analog V mérőm, az talán ugrálhatna... )Ilyesmi a kimenete, vagy teljesen más?
Értékes hobbi ez! Azért ha van mód rá, jelezd kérlek az utat feléd!
-
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62796 üzenetére
Hu ez nagyon jó hír, legalább ma is tanultam valamit.
(adatlap olvasás, első osztály: Active current limitation Approx. 5 A (for short-circuit))Köszönöm, akkor a vezérlőt megtartom valami "tartaléknak".
Amúgy akkor az a vezérlő egy polaritást választható (forgás irány váltáshoz), potméter/pwm-es dc-dc step down 40V 40A-ig?
ui.: Nagyon köszönöm a válaszaidat!
Valahogy már illene meghálálnom, de nem találok utad hozzád... (privát)
-
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62790 üzenetére
Most vettem észre, hogy rossz volt a W rész a táblázatban, ezt most javítanám:
Vezérlővel:
V A W
12 0,6 7.2
22 1 22
24 0,54 12,94
28,6 0,56 16,016Nyersen DC tápra kötve:
V A W
12 0.3 3.6
22 0.4 8.8
24 0.42 10.08
28,6 0.46 13.156Ettől függetlenül a motor fordulatszáma elég stabil (füllel sem érezhető instabilitás, vagy pulzálás). Ha a motor encoder felöli tengelyét lefogom, akkor szépen kúszik fel lassan a felvett áram a betápnál. (oda tettem egy ilyet)
Most azon agyaltam, hogy mivel úgyis max fordulatszámon használom (amit enged a 24V-os táp), nem is kéne ez a fordulatszámszabályzó, csak sajnos az induló áram túl nagy lehet a táphoz, amit félek, hogy megkárosítok.
Kéne valami áramkorlátozó elektronika elé, és csak egy kismegszakítóval simán "rádobnám" a motort a tápra, és nem lenne gond?
-
Sokimm
senior tag
válasz
Kernel #62788 üzenetére
A motor feltételezhetően (mivel a gyári matrcia alapján nem találtam ma is gyártott darabot, így már pdf sincs róla (a céget is megkérdeztem) ez: (DC kefés szervó, encoder nélkül)
Electroraft DPP240 (fizikai méreteit tekintve)
Viszont az ellenállás értéket a mért kivezetésen 1.7ohm, ami erre a típusra utalna: DPP244V48 (de ez meg fizikailag nagyobb kéne, hogy legyen, mint amit a kezembe fogok)Ami biztos, hogy bármelyik típus is legyen, 48V-ot és 2A-t mindegyik bírna.
A táblázatban szereplő feszültség értékeket néztem itt is végig, remélem ez kell.
12V/0.3A
22V/0.4A
24V/0.42A
28.6V/0.46A -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged