- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
Ha a telefon hardveresen alkalmatlan sztereó mikrofon fogadására (ami gondolom, hogy jellemző általában), akkor nem fog menni.
Nem véletlen, hogy bár kapható ilyen mikrofon, de ezt is odaírja a rendes eladó, aki nem akar átverni (pláne az Aliexpressen le is ugatnák a vásárlók):
Can be used for stereo recording on laptops and PC if your sound card supports 2 channel recording.
Sztereó vonalszintű bemenetre pedig csak úgy lehet mikrofont csatlakoztatni, hogy kell közbe egy erősítőfokozat is.
-
darvinya
titán
Maga sztereó mikronhoz PC aljzatának is sztereónak kell lennie.
Android telok többsége 5 PIN-es az aljzat, de firmware-ben lehet nincs zajszűrő Headset driver, így nem kezelné ANR (aktív zajszűrő) Headset-et.
Egyes gyártók pl: Sony passzív zajszűrő Headset-je van, azaz maga az telefon kezeli a zajszűrést, nem külső egységgel.
USB C-n is driver kérdése, de ami támogatja USB DA erősítőt, az kezeli. -
erikke17
őstag
Hogy érted, hogy erősítőre erősített jelet? A jelszint átalakító a magas jelből alacsonyat csinál, igaz nem olyan jó minőségűt mint ha közvetlen RCA kimenetről kapná erősítő jelet.
Csak azt nem tudtam, hogy egyszerre használhatom a hangszórót+ a rákötött jelszint átalakítót, tehát, hogy a rádió végfokát ez terheli e pluszban.
Ribi - Sajnos nincs gyárilag kimenet. 2 lehetőség van rá vagy a jelszint átalakító, vagy közvetlen a rádióból meg van egy bizonyos hely hová kell forrasztani az RCA-ra kimenetet.
Gondolom ez az ellenállásos dolog is ilyesmi amit én néztem.
Egyébként így kötném be:[link]
-
kjani18
őstag
És még a témához:
Az M62(szergej) mozdonyban 2(!) ütemű 1500kW dízelmotor dübörög, a kerekeket 6 db (tengelyenként egy) 210kW -os DC motor hajtja. A mozdony vonóereje 200kN. ami max,-ban (pl.indulás) felmehet 650kN-ig.Ja, és amit elfelejtettem majdnem.
Van egy ventim, ami egyszer csak lelassult. Szétkaptam, a forgórész elforog a tengelyen, szabadon csúszkál rajta, semmi rögzítés nyoma nem látszik.nem tudom hogyan működhetett eddig...
Amúgy teljesen hibátlan, tiszta, és szinte új. -
norbert1998
nagyúr
Gondolom.
Közben beszéltem egy mérnök komával telefonon, személyesen ismeri a 2030-ast, tudja, hogy gerjedékeny, barátságtalan, régi kramanc, és mikor mondtam a 24 voltot, egyből rávágta, hogy a kondi elrobbant.PAM8610 a mostani kiszemelt, és csak egy csatornán fogom hajtani. Annak nem lesz gond a 12 volt, a D osztályút nem zavarja a gagyi táp, a ha a fesz nem ugrál.
-
norbert1998
nagyúr
Annál a kramancnál kicsit minőségibbet akarok. (no offense) Pont ilyeneket akarok lecserélni vele. Nem is lenne gond, ha nem torzítana, amit csináltam.
Olyan van, hogy peaq, jam, sony nemtudommideolyanmintalab31, meg ebay-es olcsóságok. Az erősítő meg 400 forint, örömöm is van a barkácsban és a hangfal meg itt állt csak, mert nincs rá szükség egyébiránt itthon. -
norbert1998
nagyúr
az oké, nem azért mondom. Hanem mert, mivel így csak az egyik csatorna van terhelve, míg a másik meg üresen "lifeg" a levegőben.
nem usb dac-ozunk. elég dacos vagyok
amúgy G2, Z2, stb, ami a haveréknak is van. Pár személyes konditerembe kell elsősorban egy kis hangfalra. Egy tda2030-as erősítőt hajtana.
Ja, értem. Jó sok szabadidőd van, nekem még a segítségnyujtsban elmentett topikjaimat is nehéz követni, még a buzer....radiátor támadása után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest