- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
Ha a telefon hardveresen alkalmatlan sztereó mikrofon fogadására (ami gondolom, hogy jellemző általában), akkor nem fog menni.
Nem véletlen, hogy bár kapható ilyen mikrofon, de ezt is odaírja a rendes eladó, aki nem akar átverni (pláne az Aliexpressen le is ugatnák a vásárlók):
Can be used for stereo recording on laptops and PC if your sound card supports 2 channel recording.
Sztereó vonalszintű bemenetre pedig csak úgy lehet mikrofont csatlakoztatni, hogy kell közbe egy erősítőfokozat is.
-
darvinya
titán
Maga sztereó mikronhoz PC aljzatának is sztereónak kell lennie.
Android telok többsége 5 PIN-es az aljzat, de firmware-ben lehet nincs zajszűrő Headset driver, így nem kezelné ANR (aktív zajszűrő) Headset-et.
Egyes gyártók pl: Sony passzív zajszűrő Headset-je van, azaz maga az telefon kezeli a zajszűrést, nem külső egységgel.
USB C-n is driver kérdése, de ami támogatja USB DA erősítőt, az kezeli. -
erikke17
őstag
Hogy érted, hogy erősítőre erősített jelet? A jelszint átalakító a magas jelből alacsonyat csinál, igaz nem olyan jó minőségűt mint ha közvetlen RCA kimenetről kapná erősítő jelet.
Csak azt nem tudtam, hogy egyszerre használhatom a hangszórót+ a rákötött jelszint átalakítót, tehát, hogy a rádió végfokát ez terheli e pluszban.
Ribi - Sajnos nincs gyárilag kimenet. 2 lehetőség van rá vagy a jelszint átalakító, vagy közvetlen a rádióból meg van egy bizonyos hely hová kell forrasztani az RCA-ra kimenetet.
Gondolom ez az ellenállásos dolog is ilyesmi amit én néztem.
Egyébként így kötném be:[link]
-
kjani18
őstag
És még a témához:
Az M62(szergej) mozdonyban 2(!) ütemű 1500kW dízelmotor dübörög, a kerekeket 6 db (tengelyenként egy) 210kW -os DC motor hajtja. A mozdony vonóereje 200kN. ami max,-ban (pl.indulás) felmehet 650kN-ig.Ja, és amit elfelejtettem majdnem.
Van egy ventim, ami egyszer csak lelassult. Szétkaptam, a forgórész elforog a tengelyen, szabadon csúszkál rajta, semmi rögzítés nyoma nem látszik.nem tudom hogyan működhetett eddig...
Amúgy teljesen hibátlan, tiszta, és szinte új. -
norbert1998
nagyúr
Gondolom.
Közben beszéltem egy mérnök komával telefonon, személyesen ismeri a 2030-ast, tudja, hogy gerjedékeny, barátságtalan, régi kramanc, és mikor mondtam a 24 voltot, egyből rávágta, hogy a kondi elrobbant.PAM8610 a mostani kiszemelt, és csak egy csatornán fogom hajtani. Annak nem lesz gond a 12 volt, a D osztályút nem zavarja a gagyi táp, a ha a fesz nem ugrál.
-
norbert1998
nagyúr
Annál a kramancnál kicsit minőségibbet akarok. (no offense) Pont ilyeneket akarok lecserélni vele. Nem is lenne gond, ha nem torzítana, amit csináltam.
Olyan van, hogy peaq, jam, sony nemtudommideolyanmintalab31, meg ebay-es olcsóságok. Az erősítő meg 400 forint, örömöm is van a barkácsban és a hangfal meg itt állt csak, mert nincs rá szükség egyébiránt itthon. -
norbert1998
nagyúr
az oké, nem azért mondom. Hanem mert, mivel így csak az egyik csatorna van terhelve, míg a másik meg üresen "lifeg" a levegőben.
nem usb dac-ozunk. elég dacos vagyok
amúgy G2, Z2, stb, ami a haveréknak is van. Pár személyes konditerembe kell elsősorban egy kis hangfalra. Egy tda2030-as erősítőt hajtana.
Ja, értem. Jó sok szabadidőd van, nekem még a segítségnyujtsban elmentett topikjaimat is nehéz követni, még a buzer....radiátor támadása után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest