- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
válasz
wednesday
üzenetére
Haaat, azert az tulzas.
Tobbfelekepp megoldhatok a kuldetesek ez teny. De a leggyakoribb celpontod egy ajto lesz, hat oregszik mar 47 el kell nezni.Nem halalos takedownhoz pufolheted a q gombot.
Cserelhetsz ruhat az arra jo hogy felhivd magadra a figyelmet mindenkinel aki ugyanazt a ruhatipust viseli.
Az Ai egy scripthalmaz, bizonyos esemenyek akkor tortennek amikor hallotavolsagon belul vagy, megcsinalod palyat es addig nez egymasra ket karakter amig oda nem ersz.
Ha megzavarod benne a karaktereket akkor konnyen lehet le se fut a script es csak all es nez egymasra 3 or az idok vegezeteig.
-
aizen92
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Nagyon jó játék! a grafika valami csodálatos! a játékmenet meg magába hordoz minden újítás ami 2012ben kötelező de sok minden maradt a régebbi játékokból. A hangulata 10/10es szerintem. Nagyon jók a nehéézségi szintek így a hardcore gamertől a newbie 12 évesig bárki megtalálja magának a szórakozást. én speciel ezt a falon átlátós baromságot kilőttem mert eléggé hmmmm....
sokat kell agyalni ha nem akarsz rambozni ( bár néha nagyon rá akar venni a játék hogy gyilkolássz.. szóval 0 killel megcsinálni nagyon nagy kihívás lesz ^^ ) szóval párszor újra kell kezdeni, szerintem elég kreatív a játék. bár még csak tegnap vettem és csak 4 pályával vagyok kész de tökre idézi a régi hangulatot egy teljesen modern köntösben. nekem tetszenek a kisebb nagyobb újítások és végre okosabb az ellen.
1 valami idegesít, az hogy folyamatosan "pontoz" a játék singlebe. valahogy ki lehet ezt venni? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
wednesday
üzenetére
Tegnapi rövid sétálgatás után: a hangulat, a lopakodás rendben, rejtőzködni is lehet elég kreatívan, a környezet pedig szépen kidolgozott, a fények stb., szerintem rendben van. A Contracts módban már van pár küldetés fenn, szerintem azzal tényleg még több ideig és változatosa el lehet majd játszogatni, ha már megvan az SP végigjátszás.
Egyéb kérdés?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)