Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Klikodesh #57 üzenetére

Mármint a nextgen konzolok? Nyilván vannak olyan effektek, amelyek konzolon sosem lesznek olyan elterjedtek, mint PC-n. Ebből a szempontból mindig lesz valamekkora különbség. Hol a konzol (jellemzően az adott konzolgeneráció elején), hol pedig a PC javára (a konzolgeneráció kifutásánál).
    A Square Enix játékok azért mutatnak manapság komoly előrelépést a PC-s grafikában, mert a kiadó egy egyedi portolási rendszert alkalmaz. Gyakorlatilag fenntartanak egy csapatot, akik semmilyen komoly játékot nem csinálnak, de elvégzik a konzolos AAA címek PC-s portolását. Ez egy kiszervezett munka. A játék fő fejlesztőcsapata nem foglalkozik a PC-s porttal, mert azt a Nixxes megoldja helyettük. Ezzel a megoldással sokan szkeptikusak voltak, de a Deus Ex: HR és az új Hitman PC-s portját látva úgy néz ki, hogy működik. Ebből a szempontból nem csodálom, hogy az új Tomb Raider PC-s portját is a Nixxes csinálja majd. Sőt, szerintem más kiadó is átveszi ezt a megoldást, én sem hittem abban, hogy egy külön csapat jó eredményt tud felmutatni, de az eredmény a Square Enixet igazolja.

Új hozzászólás Aktív témák