- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért nem ismer mindenki mindenkit a piacon. Az mondjuk jobban zavar - normal szinten legalább így van -, hogy a fejlövés után vérbe fagyott emberről is lazán le lehet szedni a ruhát, sehol egy vérfolt, vagy ilyesmi. Gondolom, ha valakit shotgunnal lőnek hátba közelről, akkor azért nyomot kéne hagynia egy Armani-n.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Use" gomb a játékoknál a legtöbb esetben "E" vagy "F". 1 gombnyira van a WASD-tól, kézre áll az. Kb az első pálya után meg lehet szokni az irányítást, egyedül a verekedős résznél lehet hirtelen mellényúlni, de azt is csak azért, mert nem gyakran kerül az ember hitmanje ilyen helyzetbe.
Az elején olyan is volt néha, hogy "Human Shield" helyett "execute"-ot sikerült választani. Volt is meglepetés, hogy beadta az animációt, majd megsorozta a hátát szegény kollégának.

Spoiler
Nekem egyébként a legjobban talán az a rész tetszett, amikor a búzamezőn kellett az "apácákat" levadászni. Igazán környezetbarát voltam, újrahasznosítottam a fegyvert, mert 1 szál kést használtam fel az összes áldozathoz. Na jó, a végén a favágó baltát muszáj volt kipróbálnom.

-
CactuS
Arcképgyáros
Dexter's Laboratory mélyén járok és lenne egy kérdésem: Az elején még egész jól tudtam teljesíteni a silent assassin és hasonló szinteket - kb max 1 ártatlant ütöttem le, nem öltem feleslegesen -, de itt elég gyorsan lebukom - tele van vagy őrökkel, vagy tudósokkal és előbb utóbb már nem tudom elterelni a figyelmüket - és átmegyek ramboba. Normalon még sima liba - bár jobb szeretem nem halomra vágni az ellent -.
Másnak nincs ilyen gondja vele?

Új hozzászólás Aktív témák

- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest