Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klikodesh
senior tag
válasz
wednesday
üzenetére
Haaat, azert az tulzas.
Tobbfelekepp megoldhatok a kuldetesek ez teny. De a leggyakoribb celpontod egy ajto lesz, hat oregszik mar 47 el kell nezni.Nem halalos takedownhoz pufolheted a q gombot.
Cserelhetsz ruhat az arra jo hogy felhivd magadra a figyelmet mindenkinel aki ugyanazt a ruhatipust viseli.
Az Ai egy scripthalmaz, bizonyos esemenyek akkor tortennek amikor hallotavolsagon belul vagy, megcsinalod palyat es addig nez egymasra ket karakter amig oda nem ersz.
Ha megzavarod benne a karaktereket akkor konnyen lehet le se fut a script es csak all es nez egymasra 3 or az idok vegezeteig.
-
aizen92
addikt
válasz
wednesday
üzenetére
Nagyon jó játék! a grafika valami csodálatos! a játékmenet meg magába hordoz minden újítás ami 2012ben kötelező de sok minden maradt a régebbi játékokból. A hangulata 10/10es szerintem. Nagyon jók a nehéézségi szintek így a hardcore gamertől a newbie 12 évesig bárki megtalálja magának a szórakozást. én speciel ezt a falon átlátós baromságot kilőttem mert eléggé hmmmm....
sokat kell agyalni ha nem akarsz rambozni ( bár néha nagyon rá akar venni a játék hogy gyilkolássz.. szóval 0 killel megcsinálni nagyon nagy kihívás lesz ^^ ) szóval párszor újra kell kezdeni, szerintem elég kreatív a játék. bár még csak tegnap vettem és csak 4 pályával vagyok kész de tökre idézi a régi hangulatot egy teljesen modern köntösben. nekem tetszenek a kisebb nagyobb újítások és végre okosabb az ellen.
1 valami idegesít, az hogy folyamatosan "pontoz" a játék singlebe. valahogy ki lehet ezt venni? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
wednesday
üzenetére
Tegnapi rövid sétálgatás után: a hangulat, a lopakodás rendben, rejtőzködni is lehet elég kreatívan, a környezet pedig szépen kidolgozott, a fények stb., szerintem rendben van. A Contracts módban már van pár küldetés fenn, szerintem azzal tényleg még több ideig és változatosa el lehet majd játszogatni, ha már megvan az SP végigjátszás.
Egyéb kérdés?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Analóg fényképezés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)