Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
Cartmenn
üzenetére
Köszi! Végül nem azt választottam, az nekem már túl nagy lett volna. Egy TCL C735 lett végül. Nagyon szép képe van, csak a második napon azt vettem észre, hogy hasonló foltok vannak a kijelzőn. Most vinném vissza, csak nem tudom, hogy kicseréljem, vagy inkább egy 55U7HQ-vegyek. Vannak ismert problémák az U7HQ-val is? Illetve ezen van PVR/Timeshift funkció? Vki már látta egymás mellett a TV-t ugyanazzal a tartalommal? Illetve ezen milyen minőségűek a TV adások?
szerk.: illetve valóban nem lehet egyedi képi beállításokat végezni az új szoftverben már?
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Ide is beírom, hátha tudtok segíteni. TV vásárlás előtt állok. Már nagyon nem tudom melyik tv-t vegyem
, mindegyiknél találok vmi problémát ebben az árkategóriában (210e). Mennyire érdemes most 55U7HQ-t venni? Milyen ismert hibái vannak, lehet tudni? PVR, TimeShift funkciót tud a tv? Köszi! -
Kossuth
tag
Sziasztok. Van egy Hisense 43A7100F típusú TV.-m, VIDAA OS rendszerrel.
Valahogy rá lehet varázsolni az HBO MAX-ot vagy ezzel a típussal az felejtős? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Néha elgondolkodom hogy megveszem a depostore-s 65öst(u8qf) az LG 75ös helyett
---így hogy már van jobb hasonlítási alapom-- annak a képmegjelenítése nagy nudli
persze az alap kategória,akkor nem vártam tőle mást 3 éve-----itt az u8qf -t sokan dícsérték ,nagyon nem bántam meg hogy megvettem ,és nem vettem 7es sorozatú Hisense-t vagy épp TCL-t amiket néztem újan 
-
sam25-6
csendes tag
Sziasztok! Az 55"A6G-n a megvásárlása óta az L0923 szoftververzió fut. Van rá frissebb? a francia oldalon nem találok(van csak elkerülte a figyelmem).
-
hallerlaller
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Na most hogy mondod le is jött xd milyen ragasztót ajánlasz?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Cartmenn
üzenetére
Ez az U8QF a legjobb ár-értékű tv volt akkor, nem részletezem most, hogy miért, de oda lehetett rakni simán olyan LG vagy Samsung tv-k mellé, amik +200K-val voltak drágábbak..
Nekem pont ezért van kettő a lakásban. Az első a 65U8QF volt, rá egy évre az 55U8QF. Tudtam, hogy nem lövök mellé, azóta is öröm nézni őket
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Stiletto107
üzenetére
Én még mindig ajánlanám ezt neked (én az 55öset vettem 180ért+posta) innen,semmi hibája nem volt ,16nap üzemórával (ez a menüben lehet megnézni --51 napnál tartok november óta) Igaz nem új tévék,valakit persze ez zavar,és 2020as--ha akkor ennyiért lett volna itt nem az 55öset veszem,hanem ezt ---én kb ennyit szántam akkor Tv-re,abból hoztam ki így a legjobbat
: https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/4k-tv/hisense-65u8qf-uhd-smart-tv-165-cm-quantum-uled-4k-tv.html -
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ja nekem sincs ott új fw. Pedig úgy gondolom hogy egy 9-es szeria azért megérdemelné hogy jobban figyeljenek rá.
-
IQfályter
tag
Az enyém már 2023-as N-es.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nálam se frissül az a9g! Még mindig L1029.
-
SztiviVander
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ezt nem is értem mi a logika ebben hogy a régebbi u8qf kapott 2022-es fw-t (m-es), az újabb u8gq-ra meg még mindig a 2021-es (L-es) az utolsó. Fura egy cég ez a hisense.
-
IQfályter
tag
Sziasztok
Azt vettem észre, hogy a legutolsó frissítés óta nem lehet állítani a képmód beállításokon belül a háttérfényt, a fényerősséget a kontrasztot ez másnál is így van? A TV 43A7GQ -
Gabesz87
veterán
Megjelent most ez az új Magyar Mozi Tv csatorna a Digin. Bekapcsoltam a TV-t, egyből felhozta, hogy akarom e frissíteni a csatorna listát. Csak épp hiába kattintottam az Azonnal opciora, semmit nem csinált, el sem tűnt az üzenet. Úgyhogy csak a Később opciot tudtam választani. Ilyenkor akkori van? Menüben a csatornáknal újra pasztazast kell csinálni? A TV amúgy 65U8QF
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ez amit linkeltél és vettél ezt te a tv-re középre keresztbe ragasztottad fel és úgy van ilyen fénye mint amit a képen látni amit betettél? Csak mert 1 méter nagyjából így lehet elég.
Köszi! -
zseko
veterán
Kezd kurvára idegesítő lenni, ma reggelre újfent szétcseszte a kezdőlapi appokat, a Disney+ megint eltűnt, úgy kellett újratelepítenem, de bezzeg nyomorult fifa és nba appokat kib.szta oda helyette. Most délutánra pedig megint újfent szétkúrta az egészet, megint más appokat betéve-kivéve

-
Stiletto107
csendes tag
válasz
Stiletto107
üzenetére
Info: Ma vissza is vittem a TV-t. Ha valaki ilyenben gondolkodik, pár info, hogy miért.
A fényereje elég nagy intervallumban állítható és elég magas is, ha 100%-ra állítom, DE 50% felett két oldalról annyira befolyik a világos, hogy engem már zavar. 50% felett el is kezd fakulni a kép. A kontraszt már nem tudja kompenzálni. Én nem találtam olyan beállítást, amellyel nekem igazán élvezhető lenne a kép. A másik a mozgások megjelenítése. Sok esetben "receg" a kép, ugrál, mintha valami nem lenne ok a szoftverben. Akárhogyis állítottam a mozgásvezérlést, nem lett elfogadható. Sajnálom, mert nagy reményt fűztem a márkához, de visszatérek a TCL-hez. -
SztiviVander
addikt
Az igazi 3m-es (nem a kinai hamisitvany amit az olcso cuccokhoz adnak) ketoldalasakat le lehet ugy szedni hogy nem szakad kette a ket ragasztos reteg es nem kell utana korommel lekapirgalni az ottmaradt ragacsot. Teszkos/obis ketoldalas es tarsai is gyenge minoseg, ha azok ugy megtapadnak hogy tartanak, akkor azok is kapirgalas meg ragaszto oldozas leszedeskor. Ha ez szempont akkor kell ra szanni a 2-300ft helyett a 2-3e ft-ot egy tekercsre.
-
HF77
őstag
amúgy ezeket a led szalagokat ha mondjuk cserélnéd vagy szimplán rá unsz, simán leszedhető, tévén nem hagy nyomot?

-
SztiviVander
addikt
Ha lenne annyi helyem a TV korul (passzentos a szekreny) hogy lenne ertelme es nem akarnek a kameras verziora kolteni, akkor en ilyet vennek https://www.alza.hu/govee-tv-46-60-smart-rgb-led-hattervilagitas-tavvezerlo-d7195709.htm
Azert a govee jobb marka ebben a szalagosdiban mint a 2-3e ft-os tarsai. Azok is hasznalhatok, de egy 3-500ezres tv melle azért egy tizes csak elfer meg, nem? -
Pityu89
senior tag
Most vettem egy Govee LEDet. Kamera is jár hozzá, így pont úgy világít ahogy a kijelzőn. Akárcsak a Philips megoldása. Kuponnal 20 jó áron kijön. [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
Igen, van rajta három gomb, egyikkel a fix színeket lehet váltogatni, másikkal a váltakozó módokat, harmadik középsővel fényerőt lehet 7 fokozatban ez a max fényerő a képen sajnos így sem olyan erős mint egy gyári ambilight, de egy hosszabb szalag talán jobban világítana.
-
kelly416
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Ok, hogy a színt beállítod és konstans az világít, de a fényerőt is lehet szabályozni? Nekem csak egy halvány derengés kéne.
-
HF77
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
hallerlaller
addikt
1 méteres szalag, 55-ösre még pont jó lehet 65-re rövid lenne. Ez talán [link], van több méretben és távirányító is (bár igazából felesleges csak ha szereted változtatni a színét) illetve erről is jókat írnak az értékeléseknél.
zseko
Igen beállítható és nem felejti el, tv bekapcsolásnál bekapcsol, kikapcsolásnál meg ki, nekem pont ez kellett. -
zseko
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én már a monitorom mögé is tettem kislámpát, mert már régen rájöttem hogy mennyivel jobb úgy használni.
Amit te vettél az beállítható egy fix színre? Az enyémben az az idegesítő, hogy mindig a színváltogatós módban indul, minden egyes alkalommal úgy kell beállítani a fix színre.
És mint pár hsz-el korábban írtam, minimumra levett fényerővel, youtube-al és kikapcsolt kijelzővel kombinálva tök hangulatos alváshoz. -
HF77
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
aha, lehet hogy akkor lesz nekem is
mekkora tévéhez vetted amit linkeltél? (nekem 65' van)
-
hallerlaller
addikt
Nekem sajnos muszáj volt philips tévé után, nem csak kíméli a szemet, hanem reggel is sokkal fáradtabban ébredtem az elmúlt egy héten.
#5539 HF77
Na hiszen, csak fel kell ragasztani és bedugni a tv egyik usb portjába, nem nehéz, én ezt rendeltem:
[link]
Tévé kikapcsolása után még pár percig világít.(szerk: nyilván nem követi a képet a fény, ha valaki erre kíváncsi)
-
zseko
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
HF77
őstag
válasz
hallerlaller
üzenetére
ügyes

(én is élveznék egy ilyet de ehhez már "fakezű" vagyok...) -
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
mapal
csendes tag
Sziasztok, A50A6BG tv-t újabban 3-4 naponként nem lehet bekapcsolni, csak a tápvezeték kihúzása, újracsatlakozása után javul meg egy ideig, szevizbe kell vinni, vagy van valami megoldás a javításra.
-
kelly416
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem egy gombot lehet szerkeszteni, "egy négyzetbe jobb felső sarokból egy tollat tolnak be" szimbólum van rajta, alulról a negyedik sor, rózsaszín mellett.
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nálam - például alváshoz

Az én tévémnek - A9G - tévéként egész korrekt a hangzása ahhoz, hogy zenét hallgassak róla. El nem tudnám viselni (zenéhez) ha nem így lenne, szeretem a mélyeket pl., és, tévéhez képest természetesen, de ezen van normális. Hogy hangerőt nem bír ilyenkor az egy más dolog, 20-as értéknél már behörög a hangszóró, na de 12-nél feljebb nem is nagyon szoktam használni mert azt már áthallani, pláne este, ekkor elég, még majdnem sok is a 8-as szint is. Így például ha Youtube-ot nézek se szenvedés hallgatni, ehhez és a filmekhez is bőven megfelel annyira, hogy ne kelljen külön erősítő hozzá.
Mivel a kijelzőt külön ki lehet kapcsolni, ami kifejezetten tetszik is nekem, és olyankor csak a hang van, az időzítővel kombinálva kimondottan jó így (számomra, természetesen) alváshoz. A tévé mögé tett usb-s ledsorral ('házi' ambilight) kombinálva pedig marha hangulatos is, és mikor lekapcsol a tévé, lekapcsolja ezt is. A külön erősítő meg ott búgna nekem egész éjjel, én meg nem bírom elviselni alváskor az ilyet, ki kell kapcsolnom mindent olyankor.
Végülis megoldottam a Youtube-al, szóval annyira nem lényeg a Spotify, csupán a zenéim ott vannak, emiatt lett volna jó, na meg más tévén rajta van, és ismertebb mint a Deezer. -
SztiviVander
addikt
Mire jok amugy a zene appok egy tv-n? Tv hangszoro zenehallgatasra a vicc (egyesek szerint a kinzas) kategoria. En ha zenelni akarok be nem kapcsolnam ezert a tv-t akkor se ha lenne rajta spoti vagy ytmusic, vagy a geprol vagy legtobbszor a telefonrol rakuldom erositore bt-n es kesz :) Annal jobb minoseget a tv se tud meg ugy se hogy az optikaval van az erositon.
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nálam az AppleTV+ szintén csak úgy megjelent egyszer. Én is bele-bele szoktam nézni időnként, mert sok népszerűbb appot hiányolok, de sose jelenik meg semmi. Mondjuk van FireTV Stick 4K Max-om így különösebben nem gond, de például a Spotify (vagy a Twitch) hiánya teljességgel érthetetlen, miközben a Deezer rajta van vagy háromszor, de kétszer biztosan. A Rakuten jó lenne nekem, csak nem a TV hanem a Viki változata

-
SztiviVander
addikt
Ahogy a telefonon se az android 13 vagy a havi biztonsagi frissitesek frissitik a plexet vagy a d+ -t hanem maga a store
D+ is csak ugy megjelent rajta tavaly. Ahogy ez a sweet.tv is mar honapok ota fentvan nalam, csak sose erdekelt miez. En azt hittem olyan molotov meg rakuten fele foschtalicska. Mondjuk nem rakta ki a gyorsindito kockakba, de az app storeban ott volt jo ideje. Neha bele szoktam nezni nincs e valami uj ertelmes app. -
kgyuri
tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Van saját fóruma, ott hamarabb kapsz választ:
[Sweet.tv - Internetes TV]
-
Stiletto107
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem egy 55E7HQ-t.
Tudtok egy jó képbeállítást mondani? vagy ajánlani egy linket, ahol van valami róla. Én sajnos nem igen találok erről szinte semmit. Kinek mi jön be?
Nálam mintha valahigy fakó lenne a kép alapból. Valami ötlet?
Előre is köszi! -
zseko
veterán
A mai nap a kedves Hisense szétcseszte a gyorsmenüt, Disney+, AppleTV+ eltűnt, appok nem megnyithatóak, aztán pár óra múlva helyreállt. Nem tudom eddig volt-e, vagy csak most jelent meg a sweet.tv app, ahogy látom a magyar tévéadók érhetőek el belőle HD és (állítólag) 4K minőségben, az első 15 nap ingyenes.
-
kelly416
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem úgy sikerült. Vagy nem nyomtad elég hosszú ideig, vagy a Tiéd nem programozható.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem csak egy konfigurálható gomb van ( kis négyzet--közepépe mutató "toll") ,nekem is úgy működött ,hogy hosszan nyomva,a többit meg írja ---arra ment a disney+
-
válasz
hallerlaller
üzenetére
Én, nem próbáltam még, de korábban írták: hosszan kell nyomva tartani.
-
hallerlaller
addikt
A távirányítón a gyorsgombokat lehet valahogy programozni?
-
kgyuri
tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Van a tv-n E-kézikönyv is a menüben:
[Hisense E-kézikönyv] -
-
hallerlaller
addikt
Azért elég sokmindent enged állítani a DV is, van vagy 4 féle lehetőség amit alapból bead az a Dolby Vision IQ ami szörnyű szerintem, a DV Egyedi-nél állítgattam például a local dimming fényerejét. Csak a képarányt nem lehet átállítani, engem zavar a fekete sávok sajnos

Milyen stick-ed van? Chromecast google TV? -
dropi
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Sehol nem engedi. Ez egy szabvány, nem akarják a készítők h elállítgasd a színt meg ezeket, mert akkor az nem lesz olyan, ahogy lennie kéne. De én elcserélem veled az enyémet, ami viszont csak sima HDR-t tud, ha gondolod. Ugyanaz csak nem Xiaomi.
-
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hallod, eskü ezen gondolkodtam, hogy ha csak 15-ert adnék el 20 darabot már meglenne a repjegy
Annyiért meg egy ilyet tuti h el tudnék
Ha még mellé dobnék két 20 dolláros Nike-t meg Tommy Hilfiger cipőt, a költő fele is
-
hallerlaller
addikt
válasz
rainman72
üzenetére
Tud sajnos, és DV-ben nem lehet állítani a képarányt
kikapcsolni sem lehet a DV-t, Carnival Row új évada már ilyen lett hogy alul felül fekete sáv, nem tudom kizoomolni.Másoknak is van ilyen problémája: [link] Ezt nem tudom hogy Philips vagy Tcl-nél ki lehet kapcsolni a DV-t csak Vidaaa nem engedi?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Projektor topic
- LEGO klub
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nincs baja és kevés üzemórás én ezt venném : https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/smart-tv/hisense-65u8qf-uhd-smart-tv-165-cm-quantum-uled-4k-tv.html
, mindegyiknél találok vmi problémát ebben az árkategóriában (210e). Mennyire érdemes most 55U7HQ-t venni? Milyen ismert hibái vannak, lehet tudni? PVR, TimeShift funkciót tud a tv? Köszi!