- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
kelly416 #8004 üzenetére
Ilyet itthon is jobbara csak nevtelen "cegek" arulnak, akik szinten alirol rendelik. Es naluk meg eselyesebb hogy a legolcsobbat veszik hogy aztan itthon az alis legdragabb arhoz kepest is dupla aron eladva minel tobbet keressenek rajta. Gari sem relevans mert fel ev mulva mar lehet nem is letezik a ceg. Annyi elonye tud lenni hogy ha epp van keszleten itthon az adott tipus (amire azert kicsi az esely) es surgos akkor nem kell heteket varni. De inkabb az szokott lenni hogy naluk is "majd jovo heten erkezik" meg "kulso raktaron van" (ertsd: kinaban), ha elore kifizeted akkor meg plane nem kapkodnak es ugyanugy 2-3 het mulva kapod meg.
-
mis69
tag
válasz
kelly416 #7882 üzenetére
Igen betölti egy jó idő után szerencsére mert én biztos nem formázom újra az 1,5 terát
. Nincs is annyi helyem amire áttenném és egy örökkévalóság lenne lementeni és visszarakni.
De hátha segít ez az infó másoknak is akik belefutnak ilyenbe hogy egy bizonyos fajta fájl típus kavarodást okoz. rainman72 is mondta hogy nála a Philips meg a Tkom boxra mondta ezt.
-
zseko
veterán
válasz
kelly416 #7764 üzenetére
Nagyjából, de a Max verziót jobbnak mondják a topikjában (viszont közel 2x annyiba is kerül, ezért érdemes a leárazásokat megvárni vele), esetleg kérdezz rá ott, hogy ez is teljesen jó lesz-e, lehet hogy igen. Nagyon nem kell hozzá nyelvet tudni, maximum a beállításokban, de oda meg úgy sem kell belemennie, ott vannak az ikonok a nevekkel, kiválasztod, és ennyi. A linkelt is ugyanaz lesz amúgy, nincs magyar felület, de nem is igazán van rá szükség, szerintem.
Ott látod a legfelső sorban az ikonokat - YT, Netflix, Viki, stb - a Plex utáni kockákra állva pedig kihozza a többit ami nem fért ki, mint például a Prime Video. A sorrend persze állítható. Ha jól be van állítva akkor ki-be ehet vbele kapcsolni a tévét és kezeli a hangerejét is, így én a tévém távirányítóját gyakorlatilag csak akkor használom ha este elalvásidőzítőt állítok be, vagy ha másik hdmi bemenetre akarom átkapcsolni a pc-hez.
-
zseko
veterán
válasz
kelly416 #7760 üzenetére
Nekem Amazon FireTV 4K Max Stick van, azzal megy, de nem tudok jó/olcsó itthoni forrást. A topikjában most írják, hogy Október 8-9 Prime Days lesz, így jó 40%-al olcsóbb lesz a 2nd gen, de ez ugye nem itthoni beszerzési forrás, ráadásul nem szállítanak ide, ezért alternatív szállítás (mailboxde) kell.
-
zseko
veterán
válasz
kelly416 #7755 üzenetére
Én is így akartam venni, szimplán csak panelt, mivel én még hagyományos tévét sem nézek, így tök fölösleges benne nekem a tv-tuner is, úgy tudom vannak ilyenek, csak kuuuurva drága. Vagy lehet venni 'sima' monitort is, az ugye csak egy kijelző, de olcsóbb volt a 55-ös oled tévé mint a sima led monitor...
Pl, az 55-ös VA paneles Samsung mini led monitor 800e forint, de már ez is 'okos' rendszerű, ráadásul ívelt. Sony 50-es 'okos' led monitor 600e, de a legolcsóbb 49-es 4K monitor is több, mint amibe a tévém került. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
kelly416 #7388 üzenetére
A cégek a ("fő") hunyók, ez igaz, de nem mintha a futárnak ebben ne lenne szerepe. Konkrétan meg van mondva neki, mit, hogyan és meddig, még ha az nem is teljesen "szabályos". Ezért van, hogy simán megtagadják a csomag kibontást fizetés előtt is. És a legtöbb esetben, szerintem hiába hadakozol, hogy hát ehhez neked jogod van, azt fogja mondani, hogy akkor sztornó és inkább viszi is vissza a csomagot.
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #4934 üzenetére
Szerintetek ha el akarnám adni, mennyi pénzt lehetne kérni érte?
Gondolkozom oled-re váltáson, de most még csak feltérképezek, hogy mennyi pénzt kellene ráfordítanom, megéri-e egyaltalán gondolkozni rajta vagy a fejembe se jusson?
(Tökéletesen működik, nem vertük össze. Max. poros amit ingyen adok vagy ugyanennyiért meg is tarthatom.Gyári tartozékokkal, majdnem gyári allapotban. A tavklikk ujjlenyomatos.)
-
modflow
veterán
válasz
kelly416 #6373 üzenetére
Részben egyet értek veled, én se nézek nagyon TV-t.
De ezt a TV-t nagyszülőknek vettem, ők pedig nézik.Magamnak biztos nem vennék illyen TV-t.
Mármint nagyszülőknek tökéletes.A vicces, hogy az ügyfélszolgálat is inkompetens. Feltettem nekik is a kérdést és nem tudják. 😂
De utána megkérdezték melyik boltban vettem és mikor. Hát ez biztos sokat segít majd a válasz megadásában. 🤣 -
Kiskutya
veterán
válasz
kelly416 #6139 üzenetére
Itt nincs olyan hogy mi hogy csináljuk. Itt olyan van hogy a hisense hogy csinálja. És az elég botrányos ilyen téren. Már az a szoftver se frissült amivel vettem de attól találtam újabbat egy francia hisense oldalon. Azt sikerült is feltenni ami az L1029. Úgy tudom Apple tv az M-es szoftver verziótól van. A szupport küldött egy m-es szoftvert amit nem lehet feltenni. Már írtam nekik de eddig semmi válasz. Itt csak az a bosszantó hogy alap modellek frissülnek a csúcs kategória meg nem és senki nem tudja a választ még a szupport sem..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kelly416 #5782 üzenetére
Holnap szétszedem újra és akkor csinálok képeket is. Szerintem mindent az "előírások" szerint csináltam. Jobb láb a jobb lyukba, bal a balba, máshogy nem is megy bele, beledugtam ameddig csak lehetett, majd jöttek a csavarok. Egy kínszenvedés volt. Csak úgy lett valamennyire jó, ha végig oda nyomtam a lábat a lyukba, csak akkor mentek tovább a csavarok. Lehet túl nagy csavarokat adtak, nem tudom....?
-
hallerlaller
addikt
válasz
kelly416 #5547 üzenetére
Igen, van rajta három gomb, egyikkel a fix színeket lehet váltogatni, másikkal a váltakozó módokat, harmadik középsővel fényerőt lehet 7 fokozatban ez a max fényerő a képen sajnos így sem olyan erős mint egy gyári ambilight, de egy hosszabb szalag talán jobban világítana.
-
zseko
veterán
válasz
kelly416 #5441 üzenetére
Ahogy több topikban is láttam a feltöltött képernyőket a bevilágításokról, felhősödésről, fekete helyett szürke képről és egyéb ilyenekről, mire kell figyelni, melyik ajánlott, melyik nem, stb-stb, pont emiatt döntöttem inkább az oled mellett. Mondjuk a telefonom és a tabletem is oled, így alapból is erősen hajlottam tévében is efelé, és azt kell mondjam rohadtul tetszik is a tévé képe.
A tabletet 2014-ben vettem, szóval ~4 hónap múlva lesz 9 éves, nem mondanám hogy különösebben kíméltem volna a kijelzőt, rengeteg twitch, youtube, filmek, na meg főképp böngészés, de erőltetnem kell hogy lássak rajta nagyon beégést. Van egy minimális, de még tesztszíneknél is épphogy alig látható, nemhogy normál használatnál. Ha a tévé is ilyen - és 2014 óta azért volt jó pár éve fejlődni a technikának - akkor nincs nagy okom nagyon idegeskedni miatta. -
dropi
senior tag
válasz
kelly416 #5166 üzenetére
Oké, megértem, de sztem, ami úgy van kitalálva, hogy órákig birja az esőt, annak a 30 fokos viz fél óráig csak nem árt. De persze nem kötelező, nekem bevált, meg egy csomo másik embernek is. Lehet, hogy egy 150 ezres Senheisert nem dobtam volna be, de egy 8000 ezres amúgy használhatatlan fülesnél ez nem okozott túl nagy szivbajt
-
-
IQfályter
tag
-
SztiviVander
addikt
válasz
kelly416 #4950 üzenetére
https://hisense.fr
Ha feljön az elején hogy milyen ország hisense oldalát akarod látni, akkor franciaországot válaszd (csak az ő oldalukon van fw letöltés menüpont), ha betölt akkor keresés ikon jobb fent, beírod tv-d típusát, utána a középtájt lesz a tv-hez az assistance menüpont, ott pedig már látod a firmware ablakot, oda be kell írni azt az extra id-t ami a tv-d hátulján (valamelyik alsó sarkán) egy fehér matricán van, valószínűleg neked is A betűvel kezdődik és ilyen 7 karakter. Beírod, majd zöld envoyer gomb és megmutatja mi a náluk elérhető fw. Ha újabb mint ami fentvan akkor letöltöd a .bin fájlt és rámásoldod (ha netán a tiéd be van zipelve akkor előtte kicsomagolod) egy max 32gb-os, fat32-re formázott pendrive-ra, bedugod usb-be majd a tv-n a firmware frissítés menüben az usb-ről frissítés opció. Ha csak újraindul a tv, de marad a régi fw verzió akkor nem tudta olvasni a pendrive-ról a fájlt, első körben másik usb- portban próba, aztán másik pendrive-al (angol fórumon többen írták hogy nem minden típusú pendrive-ot szerette a tv). -
zseko
veterán
válasz
kelly416 #4946 üzenetére
Ha ennek az alapja nagyjából ugyanaz mint nálam az M0704 volt, akkor azért gyanakodnék erre is. Igaz a két tévé különbözik, és a szoftver is kicsit különbözik, de az M0402-vel, és a mostani M0907-el is működik, az M0704-el nem ment. Az is igaz, hogy én viszont csak két samsung eszközzel próbáltam (S8+, Tab S10.5), mással nem volt eszemben, viszont mivel a frissítés cseszte el, mert előtte jól ment, így nem a samsungra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged