- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
válasz
Pityu89 #6239 üzenetére
Ja értem, akkor ez ilyen bug…
Viszont az volt a baj, hogy kikapcsolva tényleg nagyon szaggatott… már fájt a fejem tőle. Szóval kikapcsolva sem oké valami…
De a smooth motion film módba rakása segített, így már 24 FPS a jel és szépen akadás menetesen megy.
Apple TV-vel használom elsődlegesen, azon be van kapcsolva hogy automatikusan a tartalomhoz igazítsa a HDR és az FPS állítását, így alapból 24 FPS-en megy ami jó az IPTV-nek. Streaming appokban ha HDR vagy Dolby Vision tartalmat indítok, akkor automatikusan Dolbyba teszi a jelet. Ha olyan tartalom van pl YouTube-on akkor automatán feljebb rakja az FPS-t is 60 ra.
Így már egész jó.
Azért is vettem ilyen olcsóbb márkát, mert nekem csak megjelenítőnek kell az Apple TV-hez és az Xboxhoz, kb semmit nem használok az okos rendszeréből. De amúgy nem rossz az sem. -
nOvOp
senior tag
válasz
Pityu89 #6089 üzenetére
Olyanom is volt pár napig. Sok jót olvastam róla, de nekem nem jött be. Aztán rászántam magam a magasabb összegre, és ez telitalálat (2021-es van)
Persze azért itt se tökéletes minden, de ha van kérdésed vásárlás előtt, itt a topikban vannak szakik
Amúgy az említett infuse progi baromi jó, hasonló mint a kodi, csak egyszerűbb változat.
-
válasz
Pityu89 #5896 üzenetére
Kitartó a tévé. Hátha mégis haza tud telefonálni.
Nekem egy Denon AVR van tévé alatt. Az kb 20 perc után akkor is lekapcsol, ha meg van állítva a lejátszás.
Akinek tartósan bekapcsolva marad, érdemes szétnéznie az AVR menüjében. Szinte biztos, hogy van valami watchdog funkció az automatikus kikapcsoláshoz.Más.
A külső lejátszó vs. belső vitához.
A külső lejátszó nem feltétlenül jobb a belsőnél.
Ha nem szinkronizálja a tartalom megjelenítést a kép frissítéséhez, akkor lehet zavar a megjelenítésben,
Ha a felbontása kisebb mint a tévéé, akkor a natív méretre felskálázás okán rosszabb a kép minőség.
Illetve a tévében a HDMI jel javítását érdemes letiltani. A tévé csak rontani tud a egy jó médialejátszó képén. -
Kiskutya
veterán
válasz
Pityu89 #5886 üzenetére
Ezt az este bekapcsolást rohadtul nem értem miért van rá szüksége a hisense-nek..... Rohadt idegesítő főleg hogy bekapcsolja az erősítőt is mivel össze vannak kötve.... Nem is értem mit csinál olyankor az appokat soha nem látom hogy frissülnek maga a rendszer meg soha nem frissített nekem sajna....
-
kelly416
veterán
válasz
Pityu89 #5641 üzenetére
Hát, nálam ilyen probléma nincs, max. a lemenő nap világít rá a tv-re.
Nem gáz így sem, majd kapcsolgatjuk. De elég érdekes, hogy ha több eszközöm is lenne tőlük és mindet jól lövöm be, az egész szoba világítana a képernyő tartalmától függően. Elég komolyan össze hangolnának mindent. -
kelly416
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
Pityu89 #5117 üzenetére
Ez az 1 kivételesen nálam is gond amit már jeleztem régebben. (65a9g) Ezen kívül viszont mást eddig nem vettem észre. Tcl-nél a gyors indítást alapból ki kellett kapcsolni mert csinált gondokat bőven csak ott majdnem 1 perc volt mire elindult minden viszont ott rengeteg kisebb nagyobb problémák voltak ezen kívül is szoftveresen. Ha rájössz hogy lehet a 2 órás bekapcsolást megoldani a gyors indításon kívül írj légyszi!
-
válasz
Pityu89 #4750 üzenetére
"Minden este 2-kor bekapcsol a TV egy pillanatra (kép nincs, csak a piros led alszik el) és vele együtt kapcsol az erősítő is. TV kikapcsol, de az erősítő bekapcsolva marad."
A bekapcsolás az update és a statisztika küldés miatt van.
Nálam nem kapcsolja az AVR egységet a tévé kettőkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged