Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IQfályter #7111 üzenetére
"...ezt a formátumot már rég elhagytuk magunk mögött elvégre 2024- et írunk.
Ez nem ennyire egyszerű.
A jogdíjak felbontás arányosak. A nagyobb felbontás vagy nagyobb sávszélességet igényel vagy modernebb STB/TV készülékeket. A régebbi tartalmak SD adaptációban készültek el. Senki sem fog pénzt költeni arra, hogy még egyszer HD ésvagy UHD felbontású sugárzásra optimalizált másolatot készítsen.
Ami eleve SD felbontásban készült, azon még a felskálázás sem segít.
Szóval az SD velünk fog élni még hosszú ideig. -
válasz
IQfályter #7089 üzenetére
"Engem az a 576i zavar mert sztem már nincs olyan szolgáltató aki így küldené ki a jelet hivatalosan."
Az összes SD tévécsatorna ezt használja. Ez a szabvány.
Illetve lehet 576p is de akkor EDTV a neve. De ez leginkább a DVD tartalomban volt hozzáférhető.
Dupla sávszélességet igényelne műsorszórásban. -
Cartmenn
aktív tag
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
IQfályter #7093 üzenetére
A telekom magán a koaxon is sugároz jó pár digitális csatornát --analóg már nincs---ha a tvben van C tuner azzal azt lehet fogni, ha többet akar valaki,amire pld előfizet, akkor van több csatorna pld a HDkkel arra adják a telekomos boxot. Nálunk anyunknál van így, a fő tv megy a telekom boxal ,másik szobában meg csak az a jó pár csatorna megy a tv-n -- már nem vagyok ott, hogy megnézzem milyen felbontásban foghatóak.Én is úgy gondolom ez miatt, nem a TV a gond
-
benfolds
őstag
válasz
IQfályter #7089 üzenetére
ip tv-n ki tudnám, de azt mondta a hisense-es ember, hogy ip tv-n jó lenne, mert ott a box adja a jelet. mondjuk szerintem nincs teljesen a helyzet magaslatán, mert olyanokat kérdezett, hogy nem analóg adást nézek-e.
áthozhatnék egy másik tv-t a koaxhoz, de nem örülnének a családtagok, ha újra kellene hangolni a tv-jüket stb. -
benfolds
őstag
válasz
IQfályter #7080 üzenetére
ezt. amúgy ma megint beszéltem a hisense-es emberrel, alaplapot akar cserélni a tv-ben "próbaképpen". szerinte nem szolgáltatói probléma. én meg nem szeretném, hogy egy új tv-nél alaplapcserével kezdjünk, főleg, hogy nem is biztos, hogy megoldja a problémát, úgyhogy írtam az emagnak, hogy cseréljék ki, ha lehet. novemberi vásárlás.
-
SztiviVander
addikt
válasz
IQfályter #6416 üzenetére
Igen ez az, nekem is at kellett futnom eloszor az elektronikus manualt mert nem ertettem az lg utan miert nem latja a telefon alapbol. Aztan rajottem hogy az lg es samsung folyamatosan kelleti magat (szomszedok ilyen tv-it listazta is), hisense meg csak akkor ha tenyleg hasznalni akarod ezt a funkciot.
-
Allmegvalto
tag
válasz
IQfályter #6228 üzenetére
Switchel müködik(v2). Mindennel müködik csak a pcvel nem, de a pc is müködik mindenel kivéve a TV-vel.
Hieronymus : próbáltam nem hizta meg a várt eredményt. -
Allmegvalto
tag
válasz
IQfályter #6219 üzenetére
Én valami settingre gondolok win 11/rx 6700...viszont akkor is fura hogy másik képernyőn meg megy. Esetleg azt megnéznéd nekem, hogy így hogy neked aktív van e más beállítás a tvn hdmi-n belül?
Mert nekem igy csak standard/megújuló/auto forrást lehet állítani meg a CEC-t -
kelly416
veterán
válasz
IQfályter #4954 üzenetére
Azt vágom, a goggle fordító megmondta. Csak csodálkozom, hogy fél év alatt senkinek nem csípte annyira a szemét, hogy ezért nem reklamált? Vagy mindenki belenyugodott mert ki is írja a tv, hogy nem minden telóval hajlandó együttműködni. De ha zseko tv-je együttműködik a samu eszközeivel, akkor ez miért nem?
Jól van, belenyugodtam. Majd egy frissítés után hátha megy...
Szerk.:
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged