- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispal87
aktív tag
válasz
SpongyaBob #8014 üzenetére
Ez tök jó, de mi alapján települ? Puszira vagy régió miatt? Ez sem egyértelmű.
Ez csak egy tipp, de szerintem a Vidaa 5.0 rendszer a "követelmény" -
Kiskutya
veterán
válasz
SpongyaBob #8008 üzenetére
Nálam van max meg sky is! 65a9g
Szoftver: n1213 -
rainman72
nagyúr
válasz
A9G-re van akinek már települt.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
U8QF-nél kárpótol a kép minőség.. Legalábbis engem biztosan
-
Kiskutya
veterán
válasz
SpongyaBob #7928 üzenetére
A9g nem új modell de van max!
-
SztiviVander
addikt
válasz
SpongyaBob #7717 üzenetére
u8gq-n sincs. sot, egy darabig volt apple tv, de az is eltunt par hete. na nem mintha hianyozna. regebbi (2-3 eves) modellekre meg lehet nem is lesz max.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
SpongyaBob #7717 üzenetére
azon nálam se
-
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #6162 üzenetére
Már tavaly,amikor L-ről M-re frissített ez jelent meg nálam is,ma estére én is megkaptam végre az N0530-at,65U8QF,magyar régió!
-
válasz
SpongyaBob #6162 üzenetére
Akkor most jól nézd meg, mert talán ez az utolsó frissítés.
Az Alexa mellé megkaptuk a VIDAA asszisztensét is.
Ha ezen kívül találsz változást oszd meg velünk. -
arabus
addikt
válasz
SpongyaBob #6111 üzenetére
Nekem két tévém van az a7gq n03-ra frissült magától és nem kelett ujra állitani mindent megtartott.Az más procival van mint a 7500F-em ez nem tudom megtartja-e majd.
Kipróbálom.Lesz ami lesz.Ezt csak monitornak használom. -
arabus
addikt
válasz
SpongyaBob #6109 üzenetére
Változott vele valami mert akkor felteszem ha jó?
-
nOvOp
senior tag
válasz
SpongyaBob #6100 üzenetére
Érdekes, nekem korábban a most fenn lévőt (M1229) mutatta és le is lehetett tölteni, most meg egy újabbat (N0207) mutat, amit szintén le lehet tölteni. Nekem 55U7HQ tévém van, ahhoz találtam.
-
Zizi123
senior tag
válasz
SpongyaBob #6100 üzenetére
Regebben en is neztem, es amikor en mar az M0518-nal tartottam ok meg mindig az "L"-es szoftvert ajanlgattak.
-
nOvOp
senior tag
válasz
SpongyaBob #6095 üzenetére
@Gabesz87 már írta egyszer, hogy a francia Hisense oldalról lehet letölteni. Én még nem frissítettem onnan, de ahogy néztem, elvileg már nekem is lenne frissebb, N-es. A TV még nem ajánlotta fel.
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #6087 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
SpongyaBob #6059 üzenetére
Köszi a tippeket ahogy lesz időm kipróbálom! Már az előzőt is igy raktam fel az se indult elsöre de már nem emlékszem mi volt a jó megoldás
-
salieri.
őstag
válasz
SpongyaBob #6012 üzenetére
Egy Samsung UE48H6400-at váltana. Érdemi előrelépés ?
-
hallerlaller
addikt
válasz
SpongyaBob #5898 üzenetére
Lol, nálam is felvillan a led, akkor megvan a megfejtés
-
Kiskutya
veterán
válasz
SpongyaBob #5898 üzenetére
Igen csak nálam még a relé is kattan a tv-ben és rá 2 másodpercre az erősítőben is!
-
nOvOp
senior tag
válasz
SpongyaBob #5864 üzenetére
Arra gondoltam, hogy megvetted a beállításokat? Mert az elvileg, ha jól értelmeztem, akkor tartalmaz fehéregyensúly beállításokat is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
SpongyaBob #5565 üzenetére
Ezt nem is értem mi a logika ebben hogy a régebbi u8qf kapott 2022-es fw-t (m-es), az újabb u8gq-ra meg még mindig a 2021-es (L-es) az utolsó. Fura egy cég ez a hisense.
-
klugszi180
csendes tag
válasz
SpongyaBob #5450 üzenetére
65A6BG
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
SpongyaBob #4125 üzenetére
Ott van 1db alul a rózsaszín free gomb mellett
-
HF77
őstag
válasz
SpongyaBob #4612 üzenetére
persze, hát Hisenséről beszélünk...nem valami ratyi samsungról vagy lg-ről
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #4449 üzenetére
Öreg sz@r 2 éves U8QF-ek
, nekem is az van. HBO-zni akkor nem kell.
-
Kaba
veterán
válasz
SpongyaBob #4449 üzenetére
Igen. A VIDAA 5 sem biztos. 2022-es évjárattól kezdődően.
-
SztiviVander
addikt
válasz
SpongyaBob #4169 üzenetére
A világítás szerintem nem a paneltől függ hanem attól hogy az u8qf is FALD pont mint az U8GQ ami ips (az is szép homogén). A VA-s LG nano753 meg egy f*startály volt ilyen szempontból is, pedig állítólag az is direct led-es (igaz local dimming nélkül).
-
válasz
SpongyaBob #4137 üzenetére
A terjesztés valami logika alapján történik, nem egyszerre mindenkinek.
Talán a teljesen azonos jelű tévék között is vannak hardveres eltérések és ez az alapja terjesztés elhúzódásának.
-
pluhm
aktív tag
válasz
SpongyaBob #4123 üzenetére
-
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #4058 üzenetére
Ma frissítettem az M0222-re,nekem a készülék ajánlotta fel,minden beállításom megmaradt érdekes módon,pedig ettől tartottam,így már van disney és alma is!
-
Gabesz87
veterán
válasz
SpongyaBob #4109 üzenetére
Wow. Nekem is U8QF van. Most így látatlanban nem tudom biztosra, de úgy rémlik, nekem M0222-t ír ki a TV.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4086 üzenetére
A Speed is ilyen tetszik
-
mihione
őstag
válasz
SpongyaBob #4073 üzenetére
Nekem sem ajanlotta fel magatol
-
zseko
veterán
válasz
SpongyaBob #4065 üzenetére
Az amúgy sem kellene
Négy előfizetés is már bőven sok, ezt se győzöm nézni
A HBO Max-ot hiányolom a tévéről - ha már van előfizetés -, meg a Rakuten Viki-t. Viszont mindkettő van a FireTV stick-en, meg rákötöttem a pc-re és nézhetem böngészőből, utóbbinál ez a jobb megoldás, annyi reklámmal van tele. -
zolem
aktív tag
válasz
SpongyaBob #4055 üzenetére
22re frissítés után 17-et ír ki? Fura.
Nekem OTA (M0222) frissítés van a u7qf-en és van D+ és A+ is. -
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #4055 üzenetére
Az MO222 elérhető a készüléken is,nekem is ajánlotta!Kérdésem:frissítés után megmaradnak a készülék beállításai vagy újra kell azokat pakolni?!
-
RK
csendes tag
válasz
SpongyaBob #4049 üzenetére
Esetleg szoftver verziót tudnál adni? Nem hinném, hogy számít, de minél jobban szeretném szugerálni, hogy megjelenjen nálam is az app.
U7QF-re várnám a messiást
-
HF77
őstag
válasz
köszi....
na este én is meghesszelem!! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
AMagyar régión van a tv-d?Már látom, igenNekem még semmi, szintén U8QF
-
HF77
őstag
válasz
SpongyaBob #4042 üzenetére
kellett valamit frissíteni vagy egyszer csak ott volt?
-
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4046 üzenetére
Nem kell hozzá előfizu.
Az csak az apple tv+hoz kell,a vásárláshoz elég egy apple ID.
LG-n,Samu-n van áruház,csak droidon nincs mert a google túl nagy részesedést akart az eladások/kölcsönzések után.
Ezért az olyan tv-ken csak meg tudod nézni de venni nem tudsz semmit. -
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4044 üzenetére
Nem egy tv-m van.
Viszont igy hogy van apple tv+,ott szoktam filmeket venni,meg disney+ most már,semmi akadálya egy
Hisense tv-nek
apple tv+ van áruház vagy csak könyvtár az előbb kérdeztem,mert androidon levették a vásárlás/kölcsönzés részt!?
Köszi -
rainman72
nagyúr
válasz
SpongyaBob #4042 üzenetére
Van apple tv+ is??
De jó
És van áruház is,mert androiodon az eltünt?
Akkor veszek Hisense oledet -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #4041 üzenetére
-
Zizi123
senior tag
válasz
SpongyaBob #3920 üzenetére
M0222
-
Danex
addikt
válasz
SpongyaBob #3540 üzenetére
Valamilyen szinten lehet hogy megy, de lényegesen gyengébb. Ne szemből nézd hanem oldalról. Úgy látni a mukodest.
-
Andris...
tag
válasz
SpongyaBob #3510 üzenetére
Nem, nem, nagyon izmos új kábel van már üzemben
-
Andris...
tag
válasz
SpongyaBob #3508 üzenetére
Köszönöm. Akkor ez megoldódott. Többieknek is köszi, akik írtak tippeket.
-
Andris...
tag
válasz
SpongyaBob #3499 üzenetére
Ja értem. Ha elindítok egy alkalmazást teljes képernyős módban (pl. egy PC játékot), már 60 Hz-et ír a tévé. Csak alapból a Windows-t vetítve a tévére mindig 30 Hz. Akkor ez a normál viselkedése? Akkor már csak az nem tiszta, hogy a Windows-ban mért van 60 Hz-es opció a 2. képernyőre, ha ez csak alkalmazások futtatása esetén érvényes? Kicsit zavaró. Azt hittem, az alap Windows-t is 60 Hz-cel kéne, hogy átvigye a tévére.
-
Andris...
tag
válasz
SpongyaBob #3499 üzenetére
Úgy érted, pl. 2160 p filmet? Igen, néztem most is egy ilyet. Miért? Akkor kell állítani valamit? Bármilyen ötletet szívesen fogadok és kipróbálok. Nem értem, mi lehet még a gond.
-
jovás
senior tag
válasz
SpongyaBob #3316 üzenetére
Tudom, saját hiba.
-
mihione
őstag
válasz
SpongyaBob #3267 üzenetére
Nekem van ket guideom sdr+hdr beallitasra is,bar oszinte leszek nekem nem jottek be egyaltalan,sdr maradt film nappal,warm 2 hdr pedig szinten nappal warm 2.warm 1 nekem nagyon sargas volt mar,nem jott be.De dobjatok privatban email cimet es elkuldom.
-
mihione
őstag
válasz
SpongyaBob #3231 üzenetére
Igen,amit én és arabus is linkelt egyszer az mind OTA volt.USB-re tehető bin fájl még nincs fent belőle.
-
arabus
addikt
válasz
SpongyaBob #3227 üzenetére
U8QF 1008 firmware [link]
-
mihione
őstag
válasz
SpongyaBob #3225 üzenetére
Ezt jó olvasni,mert pont hétvégén próbáltam egy dolby vision filmet usbről és csak hdr-t tudott viszont úgy sötét,fakó volt,én meg nem igazán értettem mi a hiba.Az L1008 frissítéssel még nem próbáltam felismeri-e rendesen.Ha otthon leszek ránézek.
Tegnap néztük egy újabb részt narcosból netflixen és valóban sokkal jobb lett a smooth motion,akadás így már nem jellemző,artifact is csak néha bukkan fel kis mértékben,de az számomra kevésbé zavaró mintha akadna a film.A fastbootos bugot javították, továbbra is megmaradtak a smooth-os egyéni beállításaim.Szerintem ha másért nem is emiatt mindenképp érdemes frissíteni. -
arabus
addikt
válasz
SpongyaBob #3225 üzenetére
Tipus?
-
szkutyi
addikt
válasz
SpongyaBob #2874 üzenetére
Ezt pofazom, gondok vannak a mozgás megjelenítésével...egyedül külső mp- amivel jó, ott tuti a 23,976hz..
A motion 5-5 egész jó, viszont buktad a 24hz-et,cserébe lessz egy Ál jó mozgásod, ami gyakorlatilag rengeteg részletet stb ront. -
csab001
tag
válasz
SpongyaBob #2874 üzenetére
Ezt kipróbálom nemsokára, köszi!
-
szeva000
addikt
válasz
SpongyaBob #2345 üzenetére
FAT32-re legyen formázva a pendrive és ahogy letöltötted a fw-t másold rá.
-
szeva000
addikt
válasz
SpongyaBob #2340 üzenetére
Nálam símán felment. Ki se írja hogy usb-ről frissít restart után?
-
kodoboy
tag
válasz
SpongyaBob #2328 üzenetére
A link nem működik nekem!
-
kiske13
tag
válasz
SpongyaBob #2268 üzenetére
Köszi. Amikor megvettem én is ezt a videót vettem alapnak.
Most valami template-t keresek, amin beállítható a fekete, fehér és a szinek, hogy oksi legyen.
Valami ilyesmi [link]
A ytubon találtam valamit de gondoltam van valakinek egy 100-as receptje. -
NB2
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2239 üzenetére
Előtte le is formázza a winyót?
-
N_A_S
veterán
válasz
SpongyaBob #2218 üzenetére
köszi... arra gondoltam hogy itt nincsenek alternatív források, mint a TCL-nél az XDA!?
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #2155 üzenetére
Szerintem nem próbáltam még ilyen filet lejátszani, amelyben volt DV és HDR sáv is, így érdemben nem tudok nyilatkozni róla, de nem túl régen éppen láttam, hogy létezik ilyen és amely tv nem támogatja a DV-t, azon automatikusan a HDR sáv indul el. Hogy az U8QF esetében miért a HDR indul, nos, ez egy igen jó kérdés.
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #2153 üzenetére
Huhh, megnyugodtam.
-
gulupeti
senior tag
válasz
SpongyaBob #2146 üzenetére
Én ezt nem értem, de komolyan...
A local dimming kikapcsolásával a tv legjobb és legerősebb ütőkártyájáról mondasz le és kategóriákkal gyengébb lesz a fekete megjelenítése. Ki ajánlja ezt? Valami teszt?
Neked U8QF-ed van, ahogy visszaolvastam, nekem is az van, próbáltam helyi sötétítés nélkül, szerintem úgy pocsék és akkor még szépen fogalmaztam. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SpongyaBob #2095 üzenetére
Nekem sincsen, de még másolás előtt átnevezem és kész :)
-
pluhm
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2064 üzenetére
Magától nekem sem indul el. Miután elindítom a filmet a hdd-ről, rá kell nyomnom a távirányítón a sub gombra, megjelenik a felirat menü. Ezen belül felirat, majd ezt követően kell kiválasztani - ha van több felirat - a használni kívánt feliratot. Jellemzően az általad utólag hozzáadott srt fájlnak is az lesz a neve ebben a listában (ha van több felirat nyelv), hogy "felirat"". Tehát ezt kiválasztod, visszalépkedsz a menüben, és nekem így megjelenik. Ha esetleg kriksz-krakszok jelennek meg, ismét meg kell nyomni a sub gombot, és a kódolásba belépni, majd ott változtatni, amíg jó nem lesz. Nekem mindez egy 55U7B-vel működik így.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2062 üzenetére
A video fájl és az srt fájl neve pontosan egyezik?
(Nyilván a kiterjesztés nem.)
Nálam nincs ilyen probléma, csak azért kérdezem. -
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #2053 üzenetére
Nálam minden mozgásjavító kikapcsolva és folyamatos minden ,semmi akadás,utánhúzás,szóval szuper!
-
kiske13
tag
válasz
SpongyaBob #2053 üzenetére
Akkor melléfogás volt ez a 7QF.
-
válasz
SpongyaBob #1991 üzenetére
A VIDAA fiók szükséges néhány szolgáltatás használatához.
Vannak szolgáltatások, amik csak ezen a fiókon keresztül érhetőek el. Az Alexa asszisztens nem működik nélküle.
Ha jól olvastam, akkor a képjavító extra szolgáltatások bekapcsolásához is kell.
Én az Alexát használom, könnyebb bemondani a csatorna nevét, mint kézzel keresgetni. -
sz_abika
addikt
válasz
SpongyaBob #1984 üzenetére
Haladó beállításoknál láttam talán valami "demo" feliratot...arrafelé keress, mert én is csak véletlen találtam rá, de biztosan előre van telepítve
-
tuborggreen
csendes tag
válasz
SpongyaBob #1962 üzenetére
Én is ott vettem. Tegnap megrendeltem ma reggel pedig érte is mentem. Nem bántam meg, ennyi pénzért szerintem parádés.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
SpongyaBob #1943 üzenetére
65 colra valtottunk 42colrol gondolhatod. Egy héti úá mekkora, utanna meg jojo, de rlferne itt egy 75 vagy 82 is.
Szoval ez a milyen hatalmas dolog ez egy het alatt lezajlik. -
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #1943 üzenetére
A 65"-ra még anno a plazmánál azt mondta a feleségem,ez nagyon nagy,nem kell,2 nap után viszont,ez nem is olyn nagy ,pont jó méret!A hisense-nál már csak 65"-st akart,szerintem a Te feleségednek is ez lenne a véleménye,de a 8QF-t ajánlom!
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1935 üzenetére
A párodnak melyik felé húz a szíve? Neked? 55U8QF
65U7QF. Érthető a bizonytalanság. Az előbbi a technikai paraméterek alapján jobb választás, a másik a nagyobb mérete miatt adja a nagyobb élményt. Otthon, egymás mellett, tesztelve biztosan szembetűnőbbek lennének a különbségek, de vajon az 65U7QF tulajok cserélnék a tévéjüket egy 55U8QF-re, mert a nézett mozifilm, HD adás szembetűnően nem üti meg az általa elvárt szintet, hiába a nagyobb méret. Esetleg valamilyen típushibája van-e?
Akármelyik is lesz a befutó, ne rugózz rajta mi lett volna ha... csak élvezzétek a filmeket!
Előjöhet az ördögi kör 65U8QF részletre, vagy egy kisebb méretű, de már oled tévé.Ui.: Most beszéltem Tintás Tunyacsáppal. Azt mondta, amennyiben részletre vennél mégis tévét, akkor felejts el mindkettőt. 100"-os lézer tévé az igazi, ő erre esküszik!
-
Piftuka
veterán
válasz
"Almát az almával" hasonlítunk össze mindig.
Az 55 és 65 col képátló, és a két tévé minősége (és kategóriája) között a gyakorlatban akkora különbség van, hogy a fenti kérdésednek nincsen semmi értelme.
Döntsd el, hogy mekkora képátló a fontos, mennyit vagy képes és hajlandó költeni a célra, és utána válaszd ki a megfelelő alternatívákat.
Vagy 55 colban, vagy 65 colban.
-
csucsu54
tag
válasz
SpongyaBob #1937 üzenetére
A 8QF mindenképpen jobb választás,nekem a nagy testvére van,csodás képe van,de ha megoldható,akkor az MM hitelkonstrukcióval vágjál bele a 65 collos 8QF-be!Én Pana plazmáról váltottam,nem bántam meg,a feleségemmel nekem is volt egy kis harcom,de a készülék által nyújtott látvány meggyőzte és igazat adott a választást illetően,szerinte is nagyon megérte és elégedett!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SpongyaBob #1937 üzenetére
Mennyibe kerül az?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
55U8QF
Nekem a nagy testvére van, nem tudok róla rosszat mondani 😎
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1927 üzenetére
"Viszont ebben a demoban semmilyen bloomingot nem látok. Na ez most azért van mert ennyire jó TV vagy mert ennyire jó a demo?"
... vagy ennyire jó az a megjelenítő amin nézed. Le ne cseréld! Ezt tanácsolta az egyik kommentelő a demós videó alatt is.Másoknak is tetszett a demó, érdeklődtek utána a feltöltőtől, de nem tudott pontos választ adni. Kerestem volna ezt a lovas-tengerpartos videót, de nem találtam külön. Azt mondják, a tévékészülékre van telepítve. Hátha mások szerencsésebbek lesznek és megtalálják az internet bugyraiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest