- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saltwater
aktív tag
válasz Smktrooper #44013 üzenetére
De hogy tölti vissza magát a többi partícióról, ha telepíteni akarsz egy másik windows-t? A telepítő nem futtat semmit az esetlegesen vírusos hdd-ről. A futáshoz a vírusnak operációs rendszerre van szüksége, a telepítő pedig nem az.
Egyébként meg a telepítéshez nem kell mbr. Szűz vincseszterre is lehet telepíteni, ha látja a meghajtót a telepítő. A kérdés, hogy a telepítő miért nem látja még a merevlemezt sem.https://hdd-adatmentes.hu
-
psg5
veterán
válasz Smktrooper #44015 üzenetére
Köszi.
Ezek szerint, ha hiba akkor gari, ha nem akkor mehetnek rá az adatok (bár ekkor akár mehetne is vissza nas-ba hisz csak fájlrendszeri hiba, nem?)
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz Smktrooper #44011 üzenetére
Köszi.
De rendben lehet a hdd, ettől a nas-ban lévő hibától?
Inicializálás teljes formázást jelent ugye?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
gxcman
tag
válasz Smktrooper #43997 üzenetére
A ~~ 10% tuning tényleg elég kevés....ugye jól értem, hogy akkor sem lesz --stabilabb, jobban tuningolhatóbb--
a pc ha teljes lemez formázást csinálok?
Alaplap BIOS AHCI módba rakva, és új Win 7 felrakva? -
mazdacomprex
csendes tag
válasz Smktrooper #43999 üzenetére
Sikerült.Köszönöm a segítsèget.
-
gxcman
tag
válasz Smktrooper #43994 üzenetére
Szia!
Igen ebben a sorrendben csináltam.
""In the value Data field enter "0" and click "ok""""-------nekem 0helyett 3-s szám volt átírtam.
Bár nem sok minden érzek ( gyorsulást...) de mind1 is végül is így AHCI módban kell lennie ennyi a lényeg
Köx
-
MNMLSP
csendes tag
válasz Smktrooper #43982 üzenetére
Ez az én tippem is. Már csak ki kell méretnem valahol/kivel mert ehhez sajnos nincs eszközöm.
-
StLui
veterán
válasz Smktrooper #43962 üzenetére
Köszi neked is, akkor marad így egyelőre, úgyis beépített, nincs piszkálva sem.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz Smktrooper #43956 üzenetére
Fizetni nem szeretnék érte, annyit nem ér meg nekem, inkább elköltöm idővel egy esedékes HDD-re, és arra átmentem és utána megcsinálom simán. Inkább már akkor az a kérdés rossz-e, hogy ez most így van?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
addikt
válasz Smktrooper #43888 üzenetére
Igen, de ott is csak akkor, ha a SATA adatkábel rajta van. Ha csak a táp van rajta, akkor minden ok.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43875 üzenetére
Kedves Smktrooper!
Holnap megpróbálom áthidalni az akadályokat!
Majd jelentkezem és megírom, mire jutottam! Hát mindkét "PCbajnokszerelőm" Londonban gazdagodik, így hát "magad uram, ha szolgád nincs!"...
Köszönm és legyen jó éjszakád! Üdv: Eroica -
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43873 üzenetére
Kedves Smktrooper!
Köszönöm a képeket!
Hát, ilyen kábeleket is vennem kell... Egy régebbi géphez akarom csatlakoztatni, szétszedtem, de nem látok benne ilyet... Az enyémet nem merem szétkapni, mert az kell a munkámhoz...csacska kezeimmel még kimozdítok valamit...:-)
Köszi! -
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43867 üzenetére
Kedves Smktrooper!
Köszönöm, az írásod után megnéztem és valóban SATA kell hozzá. (Vagyis érdekes, nekem laikusként olyan, mintha IDE-SATA átalakító lenne rácsavarozva, ami a sínről lehúzható. Most már "visszacsomagoltam" nehogy megsérüljön, de holnap készítek róla fotót és feltolom.) Mit szólsz egy USB SATA átalakítóhoz? Az egyik aukciós portálon 1030 Ft+525 a pk. Hétfőre elsőbbségivel megkapom, leleveleztem gyorsan.Köszi!
King Uniquenak nem enged üzenni, itt teszem ezt meg, mert ő is türelmesen válaszol az idióta kérdéseimre..:-)
Ha átalakítót használok, azzal talán nem nyúzom annyira.
Köszönöm nektek![ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Smktrooper #43869 üzenetére
Azért nem is feltétlen annyira gyakori, hogy a 2 interfészen használva ekkora éltérést mutat a HDS. Ha már a külső rack USB része elszáll, akkor nem is nagyon ismeri fel a rendszer.
Ráadásul ebben az Elements Desktop modellben a hírhedt WD Caviar Green van, indulások-leállások száma is magas, hőmérséklet se a legideálisabb... Szal könnyen elképzelhető, hogy tényleg dögledezik a lemez.De majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43864 üzenetére
Köszönöm, hogy újabb ötletet adsz!
Hát, gyorsabban ment a széttszedés, mint gondoltam... Egy jó nyomással gyakorlatilag szétpattant...
Gondolod, hogy egy gépben esetleg működne? Még mielőtt szétszedem az egyik gépet, IDE kábel, meg tápkábel kell majd hozzá, jól gondolom? Vagy simán berakhatom az eredeti merevlemez kivétele után annak helyére? Nem teszek kárt a gépben? Abszolút az első szerelésem... -
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43860 üzenetére
8,9 nincs?
-
Eroica
újonc
válasz Smktrooper #43857 üzenetére
Kedves Smktrooper!
Köszönöm a gyors választ!
Megnéztem a HDD-t. Szag nincs, másfajta "zajt" sem hallok, több USB kábelllel megpróbáltam. A sajátgépben próbáltam a scandisket, de az ellenőrzésre rámenve és a két opciót kijelölve, majd az "indítár"-ra menve nem történik semmi. Megnéztem a tulajdonságokban, szabad, ill. foglalt terület: 0 bájt... Tegnapig Elements (H) meghajtóként ismerte fel a gépem, ma csak helyilemez (H). Valamit érzékel, de lehet, higy csak az USB-T?
Start menü kellékek, rendeszereszközök, lemezkarbantartóból i spróbáltam, az sem végzi el az utasítást...
A HDD Regenerator felismeri, keresi is rajta a hibát, de ettől kicsit félek...
Mit lehetne még tenni? Nagyon béna vagyok, bocs...!
És köszi még egyszer! -
addikt
válasz Smktrooper #43811 üzenetére
Ok. Szerzek valami vinyót holnap és megpróbálom.
-
addikt
válasz Smktrooper #43801 üzenetére
Találtam 1 érdekes infót. Ehhez a szériához adtak ki valamikor régen egy új frimware-t [link]
Több fórumon is írják, hogy ha 6Gb/s SATA van az alaplapon, akkor nem működött nekik a hdd rendesen. (A letöltős gépben csak ilyen van.)A másik gépembe, ahol gond nélkül működik, ott csak 3Gb/s SATA csatik vannak.
Érdemes megpróbálni ezt a firmware cserét?
-
addikt
válasz Smktrooper #43801 üzenetére
Alakul. Megtakarítottam a csatikat. Ha az új tápegység SATA tápja van csak rajta, akkor nem kattog (a régivel igen), de ha ráteszem az adatkábelt, akkor továbbra is kattog. Kipróbáltam 4 adatkábelt, minddel csinálta.
Az alaplap egy Asrock C70M1. [link]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
janihunk
senior tag
válasz Smktrooper #43799 üzenetére
Találtam egy ilyet: MiniTool Power Data Recovery. Ez látja, és már másolom is. Valahogy megtudom gátolni hogy tovább romoljon a vinyó?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
addikt
válasz Smktrooper #43795 üzenetére
-
addikt
válasz Smktrooper #43795 üzenetére
Igyekszem. Lemerült a fényképezőgép minden akkuja.
15 perc és tudok lőni néhány képet.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz Smktrooper #43793 üzenetére
Ez a HDD csak azokat a fájlokat tartalmazta, amiket meg akartam őrizni. Kb heti 2 alkalommal volt írás-olvasás rajta. Ez volt a média tár.
-
addikt
válasz Smktrooper #43791 üzenetére
Jót kérdeztél. Ezt a letöltős gépben úgy emlékszem engedélyezve volt, és windows default volt megadva. (Most darabokra van szedve, nem tudom megnézni.)
Csak a csatiról kell kép? Mindjárt csinálok.
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #43755 üzenetére
Ezt kérem pontosan kifejteni! A fejlesztője NEM szokott pénzt kérni ötletért, tanácsért, ha megkeresed.
Sőt, a programnak van hivatalos témája! [link] [link] Ha ezt oda teszed, lehet, többen értetlenkednek majd.Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #43753 üzenetére
Akkor küldj egy riportot a fejlesztőnek, és tedd be a kommentbe. De ad ötleteket a hiba alapján, valamint a honlapon még részletesebben leírt mindent.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #43740 üzenetére
A Sentinel és a többi hasonló program mind a drive által visszaadott adatokból dolgozik. Így ha a drive SMART adatai nem a valós állapotát tükrözik, azzal egyetlen program sem tud mit kezdeni. Vagy elvárnád a fejlesztőtől, hogy apró pici emberkék belemásszanak a drive-ba működés közben és multiméterrel, oszcilloszkóppal meg mikroszkóppal figyeljék? Ugye ezt Te sem gondolod. Tessék kicsit jobban belegondolni a rendszer működésébe. De ha észrevennéd, mindig a kicsik harcolnak a nagyok ellen. Így egy Sentinelnek esélye sincs a gyártó marketing kampányával szemben. (Valahonnan ismerős. Lehet az életben máshol is ezzel találkozunk?)
A kérdéses esetben meg a drive íráshibák miatt olyan sérülést szerzett, hogy további használatra alkalmatlan. Ez lehet felület (parkoló pályás minden 3,5" Samsung), érintkezési hiba, de akár a bekapcsoláskor a tápvonalon megjelenő egyetlen tüske is! Így simán előfordulhat a leírt állapot.
-
spgabor
aktív tag
válasz Smktrooper #43742 üzenetére
Néztem az elektronikát, de szabad szemmel nem láttam hibát. De holnap tüzetesebben átnézem a csatlakozó részt, meg kicsipogtatom műszerrel, hogy rendben van-e. Vagy újraforrasztom a csatiját.
Most indítottam Win10 alól sentinellel írás olvasás tesztet. Az írást úgy ahogy végcsinálta egy óra alatt, viszont az olvasást meg kb 6 óra alatt 10%-ig csinálta meg és írja a folyamatos szektorhibákat. -
spgabor
aktív tag
válasz Smktrooper #43740 üzenetére
Win10 is vinnyog rá. Az volt a fura, hogy először a sentinel nem tudta kiolvasni az állapotát. Második indításra már igen. Viszont valami akkor sincs rendben, mert a Windows telepítésnél is lerohad..
-
veterán
válasz Smktrooper #43737 üzenetére
ha áfa nélkül tudnám venni, talán. de a legolcsóbb nem seagate hatterás vinyó 70 pénz (az olvasottak alapján a seagate archive sorozatban egyszerűen nem bízom), de inkább nagyobb kellene, mert a 6-ra is már csak legózva férek el, kisebb vinyókat bevonva. és 65-ért nem fognak elkelni, 20e-t meg nem szívesen buknék vele egy hét alatt.
hanyas vagy, te disznó?
-
HagaNRG
őstag
válasz Smktrooper #43696 üzenetére
Lehet, de ha egy cég elad 25 formázott laptopot, akkor kötve hiszem, hogy erre nem figyelnének oda, ha annyira fontos lenne.
-
mirci18
addikt
válasz Smktrooper #43583 üzenetére
Igen megvolt.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #43325 üzenetére
Nekem nem hiányzik és legalább még gyenge is, nincs miért cipelnem!
-
bolic
őstag
válasz Smktrooper #43142 üzenetére
Inkább eszköz- és vagy táp hiba, volt egy külső mobilrack-em, az mindig újraindítgatott. A vevő azóta nem jelzett hogy hiba lenne.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Thome
veterán
válasz Smktrooper #43142 üzenetére
Szia,
Köszi, de már be volt állítva.
De gyanítom hogy csak valamiféle bug volt, mert most nem áll le 10 másodpercenként. -
otto14
őstag
válasz Smktrooper #43067 üzenetére
Kicseréltem az adatkábelt, azóta nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
asd
-
Armahun
addikt
válasz Smktrooper #43042 üzenetére
Én meg arról, hogy a szerverkben a statisztika alapján a melegebb merevlemezek tovább bírták mint a hidegebbek.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #43038 üzenetére
OS nem indul, eltűnik a drive, stb... Van, hogy utána adatmentő programok is csak töredékeket, vagy töredékesen illetve szétszórtan találnak adatokat. Csúnya munkát tud végezni, főleg ha nem egy, hanem 3-4 menetben fut egymás után, és a végén közli, nincs drive amin futhatna.
A hűtőborda helyett én a házba beáramló hideg levegőt a HDD-re eresztem, majd ez a levegő hűt tovább elektronikát. Ehhez légcsatornát kell kialakítani a házon belül, vagyis az oldallap leszedése nem segít, sőt ront.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Smktrooper #43036 üzenetére
A vízhűtés hatásosabb..
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #43036 üzenetére
Szerinted a Sentinel programban miért van lehetőség a CHKDSK tiltására? Mert a program VISSZAÍR a felületre ha hibát talált. De miért talál hibát? Mert hibásan írt! És az így keletkezett hibát megint javítani akarja hibás írással! Vagyis eszközhiba esetén szét tudja b@rmolni az egész NTFS könyvtárrendszert!
Előbb KELL biztonsági mentést készíteni, majd utána jöhet a CHKDSK!
-
fer
őstag
válasz Smktrooper #42982 üzenetére
Ha ez így van akkor eléggé instabil lehet a későbbiekben, még tesztelem napi szinten, ha jó lesz akkor visszateszem a gépbe!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz Smktrooper #42979 üzenetére
Akkor persze hamar lefut rakd fel 99-re!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz Smktrooper #42977 üzenetére
És hányas szinten csináltad?
-
fer
őstag
válasz Smktrooper #42975 üzenetére
Idézet:
Lemez felületének újrainicializálása teszt a legalkalamasabb, amely
A lemez felületét meghatározott inicializáló mintázattal tölti fel, majd törlést hajt végre. A teszt így felülírja a tárolt adatokat, majd a szektorokat visszaolvasva ellenőrzi azok olvashatóságát és épségét. Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre (ez a művelet a regeneráció).''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42969 üzenetére
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42961 üzenetére
Tudtommal csak bizonyos szériák esetén. Ha viszont belegondolsz, aki ilyent vett, amúgy is vigyáz, és így amúgy sem várható adatvesztés nála.
A konkrét esetben a lemezek átrakását emlegeti, ami nem megoldás. A típus ismeretében másra tippelek.
Te is adatmentésben utazol? Hogyan kerültek el az USB-s cuccok?
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42959 üzenetére
Ha a Toshiba MK5055GSX felhő, akkor igen.
-
kopidoo
senior tag
válasz Smktrooper #42948 üzenetére
OK, köszi!
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42936 üzenetére
Esetleg azonos a gyári száma, ha arra is ellenőriz az aktuális firmware.
-
gears27
aktív tag
válasz Smktrooper #42934 üzenetére
köszi a választ.. Már rengeteg helyen jártam de pont ilyen sehol nem volt.. De amúgy érdekes, mert bontóban azt mondták, hogy nem feltétlen kell ua számnak lennie. Még jó, hogy megkérdeztem
Seggsztézis
-
GAbre
veterán
válasz Smktrooper #42897 üzenetére
Nagyon jó program,3,és fél óra vagy több a scan.
És 95% körül crashel,ha nem előbb.
4x már vagy indítottamAvatar
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42905 üzenetére
Ha a felülírt és ezáltal megsemmisített adatokat is visszahozza, akkor érdekel. Egyébként meg az összes adatmentéses program a felület analízise után a töredék információkból dolgozik. Ha viszont nincs könyvtárrendszer mert felül lett írva, csak a file belső adattartalma (jpg, pdf, doc, stb..) alapján tud menteni. Ez az utóbbi a RAW recovery. A logikai és RAW mentésekhez is több program létezik.
-
GAbre
veterán
Amugy nem megy,adat visszaszerzo kell ugy nez ki.
Ahogy nezem mind1 adatvisszaszerzo[ Szerkesztve ]
-
Mostmár kíváncsi vagyok hogy mennyi adat menthető meg egy részegen elkezdett win telepítés százezernyi filejával felülírt meghajtóról..
-
GAbre
veterán
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42882 üzenetére
Magas labdának jó, de ugye nem gondolod komolyan? ...
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42880 üzenetére
Rossz adatkábel adatátviteli hibát okozhat. Viszont nem ismerek olyan ATA utasítást, hogy: "rezsó on". Az adatok jelútja nem galvanikus, hanem kapacitív csatolású.
-
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42878 üzenetére
Áruld el nekem, a SATA kábeltől hogyan is tud megfőni a HDD? Ilyent még nem hallottam. Viszont hibás tápellátás (leginkább zajos - tüskék ülnek az 5V-on) nagyon hamar ki tudja nyírni a winyót.
-
kisbalázs
tag
válasz Smktrooper #42873 üzenetére
Ja értem, a sebességmérést már az új gépben végeztem úgyhogy kábelhiba közel kizárva.
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
kisbalázs
tag
válasz Smktrooper #42871 üzenetére
természetesen, mivel áttettem egy másik gépbe, így végül is minden más
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
MK VII
veterán
válasz Smktrooper #42867 üzenetére
Elfogadom a linket köszi..
Minden megoldás számít..
Unokaöcsém gyerekeiről képek meg a családo fotók meg miegymás régebbről a gépemen volt és ma hívott, hogy kellenének neki. Én meg szombaton nyomtam neki egy delete-et, mert évek óta csak nézegettem a vinyómon, hogy foglalja a helyet.. Csak aztán ma közölte, hogy neki az amugy nem volt meg az ő gépén..Ki fog törni a háború, ha nem hozom neki valahogy vissza...
Mondjuk gondolkodhatott volna előbb is, hogy kell neki.. Kb 4 nappal előbb.(#42868) Taifa Díaz
Köszönöm neked is.. Megpróbálom. -
liksoft
nagyúr
válasz Smktrooper #42864 üzenetére
A másikkal a nem azonos gyári szám miatt nem indult. Az eredetit leveszed, visszateszed, és ha csak (mint Nálad) érintkezési és/vagy forrasztási hiba volt, elindult.
A jelzett kattogás az esetek 95%-ban mechanikán belül a fej és/vagy belső erősítő meghibásodása.
-
válasz Smktrooper #42818 üzenetére
Nem tudom hallottad-e már a nagy hírt? Feltaláltak valamit amit úgy neveznek: mentés másik adathordozóra..
-
fecke78
senior tag
válasz Smktrooper #42798 üzenetére
Ez 1 napos win 10 pro lenne .a driverek az asus oldaláról vannak . driver booster mindent felfrisitett amit talált .
egyedül az aida látja ismeretlen eszköznek , semmi más -
fecke78
senior tag
válasz Smktrooper #42788 üzenetére
Ha átálitom AHCI módról nem indul a win
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42778 üzenetére
Kösz mindent!
Jövök egy sütivel! -
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42763 üzenetére
Samsung 160GB HD161HJ
A Disc Editor el sem indul, mert nincs HDD!
A boot sem egyszerü, mert nem indul a gép, amikor ez a vinyo be van kábelezve, csak a cd indítás után dugom a HDD-t áram alá[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42761 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos nem megy egyik sem! -
válasz Smktrooper #42758 üzenetére
& Ftomm: sok sikert Uraim
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42754 üzenetére
Nem emlékszem, hogy van e rajta másik partició.
A windows disk manager sem látja a vincsesztertA formatálás nem megy le, azt írja, hogy írásvédve van!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42752 üzenetére
Az nem jó ha formatálom? Nincs szükségem erre a win 8-ra.
-
NoMagix
addikt
válasz Smktrooper #42748 üzenetére
A warlock talált egy HDD-t boot (x) néven és csak 250 MB-nak jelzi (ntfs)!
Mit csináljak vele?[ Szerkesztve ]
-
Smktrooper
senior tag
válasz Smktrooper #42722 üzenetére
És sikerült kiszűrni a hibát. Ha valaki hasonlóba szalad bele....
windows sync center keresett valamit valahol.....kikapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
Reboot
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap