- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Smktrooper #43696 üzenetére
Lehet, de ha egy cég elad 25 formázott laptopot, akkor kötve hiszem, hogy erre nem figyelnének oda, ha annyira fontos lenne.
-
HagaNRG
őstag
válasz
liksoft #43639 üzenetére
"Így igaz. Megkérdezni sem lehet?
Ha meg nincs meg az eredeti gazdája, nem lehet, hogy nem véletlenül van letitkosítva? A személyes adatok védelme is szóba kerül már ilyen esetben!"Nem, sajnos nincs lehetőségem megkérdezni, mert egyszerre 25 db leselejtezett céges laptopot vásároltam múlt évben és ezek közül került most ki egyetlen ilyen jelszóvédett HDD-s gép. (amire önmagában nincs is szükségem, mert hibás, de kizárólag a HDD az kellett volna)
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Jelszóval védett HDD-t milyen módon tudok formázni és használatra bírni?
Külső rackes formázás nem megy, ha pedig a notiban van a hdd, akkor már alapból a BIOS is password type in üzenettel kezd.Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Nem vagyok hülye a géphez, több hibás HDD_vel is volt már dolgom az utóbbi időkben, de most van egy, ami megfogott.
Külső WD Elements, szinte teljesen új, alig ment, mert csak médialejátszóról filmnézésre volt használva.PC-re dugva az felismeri ugyan, de azt kéri,hogy formázzam a lemezt, tehát a mappákat már nem mutatja.
A sajátgép lemezkezelője is látja. A HDD regeneratort végigfuttattam rajta, 100%-os a lemez minden szempontból, sehol, semmilyen hibás szektort, vagy ilyesmit nem talált, amit javíthat.
A HDD sentinel szerint megintcsak tökéletes.A GetData Back beolvas róla minden fájlt és mappát, bármelyik visszamenthető lenne...
A probléma egyedül csak az, miért nem nyitja meg a sajátgép a HDD-t úgy, mint régebben. Tehát adatokhoz hozzáférni nem tud egyik gépem sem, 4 laptopon is próbáltam már, de a WD TV médialejátszó sem látja.
Mit tehetek? Formázzam le simán? (az a baj,hogy fontos adatok vannak rajta, tehát a getdataback-kel ell kell akkor szórakoznom...)
Köszi előre is bármi tippet!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Laptopom működés közben összezártam, majd menet közben véletlenül odakoppant az asztalhoz. Öreg hiba, tudom.
Innentől kezdve a boot képernyő sem jön be, a HDD folyamatos klikkelő hangot ad.
Milyen esélyeim vannak így látatlanban?
Az életem összes emléke a HDD_n van.Burkolat leszedése és az olvasóhely alaphelyzetbe állítása kézzel, gumikesztyűben is fokozottan veszélyes az adatokra nézve?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
WD My Book 1.0 TB-s külső hdd egyik pillanatról a másikra nem látszik.
Fölraktam rá egy filmet, átdugtam a WD TV media lejátszóra, az viszont már nem olvasta be. PC-re vissza, az sem lát rajta adatot.
A meghajtó betűjele megjelenik, a sajátgép kezelőjében is látszik, kiírja azt is, hogy 1 terrás, de innentől kezdve csak gondolkodik a gép, majd rövid idő után kiiírja, hogy formázni kell.Szét nem szedtem a wd házát egyelőre, de youtube-os videok alapján az elektronika lehet a problémás.
Nem kattog, fölpörög, mint normálisan, majd pár mp múlva leáll a HDD.Mit javasoltok?
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Ja, és a getdataback fél órás keresés után a not found any ntfs system üzenet adta ki.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Pár napja a gépem bekapcsolt állapotban élére állítva pillanatra a falnak támasztottam és elcsúszott.
Gond nélkül ment tovább, neteztem, fájlokat is nézegettem rajta, de kb. egy óra használat után újraindult magától.
Innentől kezdve nem indul újra a rendszer.
HDD_t átraktam USB_s külső házba, remélve, hogy a képeimet menteni tudom róla.
Látszanak is a meghajtók és a fájlok pár mp-ig, aztán eltűnik minden, mintha csak lehúztam volna a kábelt.Milyen megoldást tudtok javasolni? (getdataback bad boot sectort ad ki sorra, mindenhol. Csak egy mappa kellene, a fényképeim, de az az asztalon volt mind, márpedig a windows/user/saját mappa üresnek látszik a TC-ben.)
Milyen lehetőségem vannak még?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest