- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
mirci18 #22959 üzenetére
Floppyról majdnem hogy lehetetlen visszanyerni az adatokat ha megsérült vagy elöregedett. Maximum a kürt tudja megoldani mivel nekik van lehetőségük klónozni a floppy tartalmát és egy speckó szoftverrel felerősíteni a rajta lévő adatfolyamot. Nem is hiába kérnek ennyit egy floppyért /25.000.- Ft + Áfa/...Normál floppy meghajtóval és otthoni oprendszerrel ez esélytelen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
mirci18 #17007 üzenetére
Nem a Sentinel program cseréli, hanem a drive belső SMART programja. Garanciára vonatkozó hivatalos álláspont meg a Sentinel fő ablakában minden hiba esetén le van írva. Nem célszerű megpróbálni űberelni, mert a kereskedők ugranak rá!
Célszerű lenne a Sentinel honlapján a SMART részt elolvasni.
-
Hitman
aktív tag
válasz
mirci18 #16757 üzenetére
Szerintem a hdd-nek nem okoz nagy gondot, ha resetelned kell, max. ha folyton áramtalanítással kapcsolod le az okozhat problémát, valószínűbb, hogy az operációs rendszer fogja megsínyleni a folyamatos lekapcsolgatásokat, illetve az el nem mentett munkáid vesznek oda stb.
Az üzletben meg nem kell mondani, hogy folyamatosan resetelni kellett, meg hogy átalakítón volt, nekik bőven elég azt megnézni, hogy van -e rajta fizikai behatás, meg max ráteszik tesztelésre egy gépre, ahol smart-ot néznek, meg lefuttatják a gyártó által biztosított tesztprogramot, ha azzal hibásnak minősül, akkor valószínűleg cserélni fogják, természetesen ezektől a metódusoktól eltérhetnek az egyes üzletek, ezek csak a saját gondolataim, hogy mit tennék a helyükben.
-
Hitman
aktív tag
válasz
mirci18 #16754 üzenetére
Én is nemrég pakoltam be egy seagate vinyót átalakítóval, aztán pci raid kártyára cseréltem, mert fagyott, SMART adatoknál az ultra ata crc error count szépen növekedett mindez a fagyásokkal egy időben, azóta sem találtam 100%-ig működő megoldást, esetenként még előfordul fagyás, feltehetően az raid kártyának, átalakítónak köszönhetően.
A korábbi hozzászólásomban említett Samsung HM121HC hdd-t leteszteltem es-tool-al, ami szintén hibásnak találta az eszközt, low level format sem sikerült neki, azt hiszem most már nyugodtan kijelenthetem, hogy kuka a cucc. Mivel 2009.02 havi gyártmány valószínűleg még van rá garancia, bár nem ismerem a vásárlás pontos dátumát...
-
liksoft
nagyúr
válasz
mirci18 #15662 üzenetére
Tiszteletteljes Üdvözletem.
A nagybetűvel a másikat tisztelem meg. Mint azzal is, ha érthetően, és nem kapkodva zagyván fogalmazok.
Visszaolvasással, a program honlapjának tanulmányozásával a kérdések 80-85 százalékára lehet választ találni. Csak azért merem javasolni, mert ha Neked naponta háromszor ugyanarra ugyanazt a választ kellene adnod, azt hiszem hamar megunnád. Vagyis, eleged lenne belőle, SOHA TÖBBÉ nem jönnél ide segíteni másnak. Így utólag belegondolva, azt hiszem ez lenne a jobb megoldás. - Időnként eldurran az agyam....
Én sem szeretnék autót váltani, csak használni. Az pénzbe kerül. Sem számítógépet, sem semmi mást..... De nem megy.....
Egy drive-ot nem érdemes javítani. Költsége magasabb mint egy újé.
Az adatmentéses ajánlat az aláírásomban (minden hozzászólásnál) van, nem kifejezetten Neked ajánlottam.
-
liksoft
nagyúr
válasz
mirci18 #15659 üzenetére
Szervusz!
Ahogy előzőleg mindenhol Mindenkinek leírtuk már többen:
A tápellátás és hűtés kritikus a drive életében.A többit a program elmondta. Vagy nem hiszel neki?
Utóirat.
A magyar nyelvben a mondatok nagybetűvel kezdődnek. A megszólítás külön sor. Ha nem hiszel a programnak, akkor minek használod, ílletve miért teszed ide a kérdésedhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest