- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smktrooper
senior tag
Huh van még remény....Soha ne add fel.
Történt ugyanis, hogy másfél éve a jó öreg 250-s winjom elszáltt a "gcbe".BIOS SEM LÁTTA....A magyar nyelv csodás kifejezései közepette tudomásul vettem, hogy ez bizony 10 év foto sorozatának a vége, és szidtam a digitális "előnyöket", a család meg értetlenül nézett rám, de azért jót mosolygtak karácsonykor és elő vették a 25 éves fotókat.
Na erre én a minap elővettem a merevlemezt (18hónap után) időközben szereztem egy kattogós modellt, amin minden megegyezik, még a gyártás hete is. (Óriási lucky). Majd beraktam a gépbe(hátha elindul), de jól nem indult el. NA ekkor jött a csere darab a képbe átszereltem a nyákot, visszarak elindit semmi...A magyar nyelv ékessége kezdett megint előtörni belőlem...Ekkor fogtam és vissza szereltem az eredeti állapotba mindent, majd egy utolsó próba gyanánt elindítottam megint az eredeti alkatrészekkel, és láss csodát megy. Mintha misem történt volna....
Ha valaki ezt az anomáliát szakmailag megmagyarázná azt megköszönném, több mint 10 év ilyen jellegű szerelgetések közepette ilyennel még nem találkoztam. Biztos van valami logikus magyarázat.
Lehet, hogy egy MBR Vírus volt? ????????????
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest