- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Smktrooper #43962 üzenetére
Köszi neked is, akkor marad így egyelőre, úgyis beépített, nincs piszkálva sem.
-
StLui
veterán
válasz
King Unique #43957 üzenetére
MiniTool ingyenes sajnos szintén nem engedi a dynamic-ot basic-re konvertálni. Az meg most nem segít, hogy mivel kellett volna és mit csinálni, a helyzet adott
Ezek szerint ezt csak fizetős progik tudják átalakítani, akkor tényleg csak az a kérdés maradhat-e így vagy nagyon necces ez a felállás?
Smktrooper És az miért baj, hogy hibamentesen le lehet választani?
-
StLui
veterán
válasz
Smktrooper #43956 üzenetére
Fizetni nem szeretnék érte, annyit nem ér meg nekem, inkább elköltöm idővel egy esedékes HDD-re, és arra átmentem és utána megcsinálom simán. Inkább már akkor az a kérdés rossz-e, hogy ez most így van?
-
StLui
veterán
válasz
King Unique #43954 üzenetére
-
StLui
veterán
Sziasztok!
van egy 2TB-os HDD-m ami 5 részre volt particionálva, majd egy partícióra tettem az adatokat, és a többit töröltem, ezt az egyet pedig kiterjesztettem, hogy újra egyben legyen a 2TB, ez lett a végeredmény, alsó Lemez 2:tehát nem egy darab "alaplemez"-em lett, hanem egy 5 részből álló dinamikus. Okoz ez valamilyen problémát vagy maradhat így nyugodtan? Egy jó évig már 3 "részdarabbal" így volt egyébként, a maradék kettőt most vontam hozzá.
-
StLui
veterán
válasz
liksoft #21142 üzenetére
Akkor lehet a kontakthiba kivégezte a winxp-t is már.
Van itt egy szervíz, csak nem tudom van e értelme leadni ott a gépet, hogy pontosabban behatárolják a hibát ? Vagy csak vegyek egy új hdd-t, mert szinte biztos az a rossz? Barátaim gépe, és nem nagyon tudnak rá költeni, nem szeretnék felesleges kiadást ha elkerülhető.
Köszi az előbbi gyors választ! -
StLui
veterán
Üdv!
adott lenne egy gép amiben van egyszem hdd, bekapcsoláskor nem látta a hdd-t, nem tudott bootolni, lenyitottam az oldalát a gépnek, megnéztem a csatlakozásokta, nem volt kicsúszva semmi, de beindult mégis amikor újra próbáltam indítani, majd 1-2 nap és megint nem láta a hdd-t, ugyanezt eljátszotta, utoljára viszont már hiába "fogdostam" a csatlakozásokat, semmi reakció, átdugtam másik sata-ba az alaplapon és beindult, de a winxp csak az első képernyőig jut és ujra indul, visszadugtam az eredeti sata csatlakozóba, ott is látja most de winxp első képernyőtől ugyanúgy újra indul.
Volna valami ötletetek esetleg, persze újratelepítéssel próbálkozhatnék, de ha nem muszáj nem dobnék el 3 órát rá, hátha hardveres a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged