Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Smktrooper #42867 üzenetére
Elfogadom a linket köszi..
Minden megoldás számít..
Unokaöcsém gyerekeiről képek meg a családo fotók meg miegymás régebbről a gépemen volt és ma hívott, hogy kellenének neki. Én meg szombaton nyomtam neki egy delete-et, mert évek óta csak nézegettem a vinyómon, hogy foglalja a helyet.. Csak aztán ma közölte, hogy neki az amugy nem volt meg az ő gépén..Ki fog törni a háború, ha nem hozom neki valahogy vissza...
Mondjuk gondolkodhatott volna előbb is, hogy kell neki.. Kb 4 nappal előbb.(#42868) Taifa Díaz
Köszönöm neked is.. Megpróbálom. -
MK VII
veterán
Üdvözlet mindenkinek..
Lehet nem konkrétan ide tartozik a téma, de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek.
Ha nem ide való majd átirányítotok.Tehát..
Hogy tudom visszaállítani, ha lehetséges a Shift+Delete-tel letörölt fájlokat?
Azt hiszem azóta nagyon nem másoltam a vinyóra bár előfordulhat, hogy írt már oda valamit, de, ha esetleg egy részét vissza tudnám nyerni már az is nagyon jó lenne.
Milyen programmal lehet ezt megoldani?
Előre is köszi a választ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest