- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
NoMagix #42755 üzenetére
ha jól értem akkor az a win 8.1 ami rajta van egy recovery partición, azt akarnád törölni és az írásvédett?
mert azt a win 7 és win 8 alól nem fogod tudni törölni...
rá kell bootolni egy xp telepítővel és/vagy linux telepítővel és az engedi ezeket a védett partíciókat törölni
visszaolvastam... semmi -
liksoft
nagyúr
válasz
NoMagix #42742 üzenetére
Attól, hogy egy felhasználó jelszavát szeretnéd manipulálni, a drive még nem halhat meg olyan szinten, hogy a BIOS sem látja. Vagy jelszót vár a drive, vagy meghibásodhatott. Ha állás alatt érintkezői oxidálódtak és emiatt hibásan ír, akkor a gyári területre való visszaírást is el tudja rontani. Ezekből látványosan a SMART érhető el. De van más is ami ehhez a részhez tartozik. Következő induláskor minden gyári adat jó, csak pont ez hiányzik, tehát nem működőképes, de nem csattog-kattog, mert a fontos modulokat be tudta olvasni.
Szerintem a fenti lehet. Így a jelszóhoz szerintem nincs köze. Persze messziről pontosan nem határozható meg. Hiszen ha "1 tyúk 1 nap alatt 1 tojást tojik, akkor hány tyúk hány nap alatt hányat?" ? Néha egy-egy hiba hasonló ehhez így a neten keresztül látatlanban.
-
liksoft
nagyúr
válasz
NoMagix #42732 üzenetére
A kolléga másik lehetséges említett hibájára tippelek. Hibásan írhatott a gyári területre leálláskor, és most azt próbálja olvasni. Van olyan mikor ennek nincs hangja, nem áll le, csak olyan mintha beállna 0-ra, majd mégsem jelentkezik be. Ez nem otthoni tuning szokott lenni.
-
Saltwater
aktív tag
válasz
NoMagix #42681 üzenetére
Parancssoros Windows jelszó törés nem teszi tönkre a winchestered.
Ha a winchester nem jelenik meg sem BIOS-ban sem USB dokkolóban, de hallhatóan pörög a motor és semmi szokatlan hangot nem ad ki, akkor vagy a SATA kábel a ludas (én erre voksolok) vagy a firmware nem töltődik be rendesen. Ellenőrizd először a SATA csatlakozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Filmgyűjtés
- Mobil flották
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged