- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ki határozza meg hogy kik vannak többen?
Gyakorlata annak van, aki használja, sűrűbben, mint te. Én nem használom ennyire gyakran.
Nem nézegetem végig a piacon kapható összes terméket.
De van miről beszélni. Visszakanyarodnék arra, hogy mivel ha valaki nincs tisztában a dologgal, akkor számára nem egyértelmű, hogy egy 3,5-eshez kellene adapter. Sata, sata.
De, noname a dolog. Nincs honlapja a gyártónak.
De, képzeld, valami leesett. Ezért jöttem ide megkérdezni azt amit megkérdeztem, mert a kábellel nem működtek a 3,5-esek. Ekkor ránéztem a rackre, azzal meg igen. És amint látod, az volt a kérdésem, hogy létezik-e olyan kábel, ami viszi a 3,5-est, ugyanilyen formában. Nincs problémám azzal, hogy ennek ez a rendje. Ez van. Elfogadom. Azért nem baj, ha megkérdeztem, ugye?
Leragadtál az utazásnál. Ami nem feltétlenül az utazást mintsem inkább a mobilitást jelenti. És ha hiszed, ha nem, nem feltétlenül azért kerestem ezt a fajta megoldást, mert annyira utaztatni akarom, és utazás közben használni a 3,5-eseket. Egyszerű kérdés volt, létezik-e vagy sem. Ha megkérdezem, akkor nyilván nem egyértelmű számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő