- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Mondjuk igaz ezt elfejeltettem mondani. De a memória hiba elmélet azért nem állja meg a helyét, mert előtte rákötöttem SATA->USB átalakítóval a gépemre, és az is összeomlott.
Szomorú arc, a rendszert hibát észlelt ezért leáll. Mondom. ..Bár mondjuk a vinyóba is ott a cache memória, de hát mióta linux alatt töröltem a partíciókat, Windows alatt újra particionáltam, azóta stabil. Semmi hibát nem ír a HD Sentinel.
Egyébként gyereket használták a gépet, ki tudja milyen kalóz játékokkal. A Windows 10 első kiadásai közül valamelyekkel. Csak hát internet nélkül 3 évig, mert nem volt internet előfizetésük, utána hogy lett nem sokkal utána történt az eset.
Arra gondoltam, hogy nem volt ideje lefrissülni, és valami nagyon dúrva vírust benyaltak vele.
Mert még sosem találkoztam ilyennel (pedig néhány száz gépet biztos telepítettem már életembe), hogy egy fizikailag hibátlan vinyótól, már a Windows telepítő is összeomlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő