Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Üdv. Van egy 160 gb os WD blue vinyom ami behalni készül. Amióta felraktam a Linuxot folyamatosan elkezdett romlani az állapota, mikor felraktam a Linuxot 95% on volt a kondició, aztán kb egy 2 hétre rá leesett 75 %, egész mostanáig ennyi volt, erre ma délután látom csak 49% a kondíció, az állapot elfogadható.
Amikor leesett 75 re csináltam egy teljes felület ellenőrzést és több rossz szektort és hibásat nem talált.
Ami érdekes h már csak 88 gigát lát a D ből a Linux meg a Windows is, pedig 95 volt. Ez miért van?? Ez az állapot mennyire veszélyes? Előfordulhat már adatvesztés ekkora kondicionál? A másik kérdésem ha a Linuxos partíciót használom az tovább fogja rontani az állapotot? Remélhetőleg meglesz a Seagate, ha lesz időm elmenni érte. Remélem ennyit kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amikor leesett 75 re csináltam egy teljes felület ellenőrzést és több rossz szektort és hibásat nem talált.