- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Mennyire gáz ha egy új WD Blackból hangok jönnek? Egy Debiant telepitettem rá, és időnként gyenge hangokat ad. Egy 2TB os verziról van szó, tavaly vettem egy egyes Blacket, azzal nem volt ilyen gond, de az nem is rendszerlemezként van használva.
WD Sentinel szerint 100 % os, és ment egy részletes ön teszt is első nap, az is rendbe volt. -
olivera88
veterán
Van egy 2 éves WD Blue vinyóm aminek a kondíciója 49 % ra esett kb 1 hónap alatt. Tegnap leformáztam, ettől felment 63 % ra.
Aztán HDS el csináltam felület tesztet, írásosat ami hibátlan lett. Szerintetek érdemes még használni? Mennyi ideje lehet még hátra? Jah meg csináltam a WD progijával egy extended tesztet az is oké lett.
-
olivera88
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #37707 üzenetére
Na nekem olyan sincs.
Az nekem is tetszik. Nekem a HD sentinel standard edition van. Neked?
-
olivera88
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #37705 üzenetére
Nálam nincs ilyen hogy Load/Unload Cycle Count az h létezik?
-
olivera88
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #37694 üzenetére
Ha már egyszer írja az az adatlapján akkor parkol. Amúgy meg a Win kikapcsolja egy bizonyos idő után, néztem.
-
olivera88
veterán
Ha felkeltem alvó állapotból a gépet akkor pár másodperces halk hangot ad HDD. Gondolom ez azért van mert parkolja a fejet és megállítja a tányért az alvás ideje alatt. Ezt írja az adatlapján is h parkolja. Egy Seagate Barracuda ST500DM002 van szó.
-
olivera88
veterán
Hogy létezik az hogy hibás az új HDD? Tegnap vettem egy Seagate ST 500 M002 et, (mert a WD behalni készül)már a tegnap a beszerelés után kb 1 órával észrevettem egy kis hangot, ami csak akkor jön elő ha világit a a led, ilyen halk zizegő hang időnként halk kattanással. Az elébb felraktam a HD sentinelt és erre látom 88 % a kondoció csak
, 8 hibás szektor és 8 gyenge.
Az eléb meg csináltam egy felület ellenőrzést, akkor csak 1 hibás szektor lett.A másik topicba azt írták a tápegység miatt lehetnek a hibás szektorok.
-
olivera88
veterán
Üdv. Van egy 160 gb os WD blue vinyom ami behalni készül. Amióta felraktam a Linuxot folyamatosan elkezdett romlani az állapota, mikor felraktam a Linuxot 95% on volt a kondició, aztán kb egy 2 hétre rá leesett 75 %, egész mostanáig ennyi volt, erre ma délután látom csak 49% a kondíció, az állapot elfogadható.
Amikor leesett 75 re csináltam egy teljes felület ellenőrzést és több rossz szektort és hibásat nem talált.
Ami érdekes h már csak 88 gigát lát a D ből a Linux meg a Windows is, pedig 95 volt. Ez miért van?? Ez az állapot mennyire veszélyes? Előfordulhat már adatvesztés ekkora kondicionál? A másik kérdésem ha a Linuxos partíciót használom az tovább fogja rontani az állapotot? Remélhetőleg meglesz a Seagate, ha lesz időm elmenni érte. Remélem ennyit kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest