Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Van egy vincsim (Samsung HD502HJ) ami nemrég annyira tönkrement hogy indításnál teljesen lefagyasztotta a gépet, gyakorlatilag már a biosnál is lefagyott a gép. USB rack-el rákötve szintén. Másik ugyan ilyen elektronikával is kipróbáltam. Akkor úgy gondoltam hogy a vincsinek szerintem a feje akadhatott be vagy valamilyen más mechanikai baja van, ez be is igazolódott. (nem én használtam a gépet, lehet hogy mozgatták vagy belerúgtak működés közben?)
A vincsi fedelét leszedtem és a fejet megmozgattam (be is volt ragadva), persze ügyelve hogy ne érjek az adathordozó felülethez. A művelet után a gép elindult, HDD sentinel 100/100-at ír és mintha nem történt semmi mindent hibátlanul le tudtam menteni.
Most leformáztam (nem gyorsformázással) és teleírtam majd ismét leformáztam, úgy tűnik hibátlan.
Számíthatok-e rá hogy bedöglik pár nap múlva, vagy bír még pár évet?
Van e valakinek tapasztalata a szétszedett vincsikkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest