- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
ígyvanferi #27397 üzenetére
Ha a BIOS sem ismeri fel, akkor lehet, meghalt. SMART figyelésed van? Ha igen az esetleg jelzett valamit?
-
zoty0
tag
Helló
fél éves viszonylag átlag feleti új gépem van.
lényege az hogy tegnapig a gépen windows 7 volt de gondoltam kiprobálom a windows 8-at
van 1 60 gigás ocz SSD -m és egy fél terás vinyóm
lényeg az hogy SSD-t leformáztam (de elfelejtetem valamit (win7 100 mb-os külön akármit csinált magának a rendszer számára ezt nem formáztam sem töröltem stb.....) minden pöpecül újratelepült ám de a fél terás HDD -t nem ismeri fel semiféle képen (fájl kezelő)
hol szúrtam el netán van valami speciális beálítás?
választ előre is köszi
ÜDV:ÉN(elég egy link h már elötem erről volt szó csak kevés az idöm)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ChRiS_RS #27396 üzenetére
Igen, mind SATA III-as, mert új a gép nagy része (FM2-es rendszer), és mondom, tegnap este, miután formáztam, kiterjesztettem, stb., működött, láttam a partíciót, megvolt rajta minden cucc. Most meg reggelre szőrén-szálán eltűnt. Átdugtam már egy másik portba, igazgattam a kábeleket, de semmi.
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
ígyvanferi #27395 üzenetére
Hogy vannak most bekötve? Mindegyik SATA-s?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ChRiS_RS #27393 üzenetére
Köszi, helyes bootsorrendet felállítva nem volt gond, le is formáztam, kiterjesztettem a nagyobb partíciót, minden frankó... volt. Éjszaka ment a gép, ahogy szokott, reggelre eltűnt mindenhonnan az a partíció (mivel az az egy volt azon a lemezen, így konkrétan az egész merevlemez). Mi lehet a gond? Mi változott azon kívül, hogy semmi? És hogy "szerezhetem vissza" azt a lemezt? Nem látja semmi, se lemezkezelő, se bios.
-
ChRiS_RS
aktív tag
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
ígyvanferi #27392 üzenetére
Nem fog összeakadni, csak arra figyelj,hogy az SSD-ről bootoljon a gép és a meghajtók sokasága miatt különösen legyél óvatos, nehogy rosszat formázz le.
-
ígyvanferi
addikt
Nem kimondottan probléma, de én nem tudom a helyes választ, ezért mielőtt hülyeséget csinálnék, inkább kérdezek.
Szóval, frissen szerzett SSD-re települt a Win. Az a winchester, amin eddig volt, nincs most bekötve (másik kettő adatokkal igen). Ráköthetem-e minden további nélkül, és majd winből formázom azt a partíciót, amin a win van(volt), vagy valamit kell előtte tennem, nem akad-e össze az új rendszerrel, stb.?
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogyha hosszabb ideig sok kisméretű fájl kerül a vinyóra, akkor egy idő után belassul a vinyó?
Pl. sok FLAC letöltés, és Rar-ozott filmek letöltése. Aztán hiába törli az ember a Rar-okat, egy idő után érezni hogy lassan lehet a fájlrendszerben bármit csinálni.
Winről és NTFS-ről beszélek.
Régebben is észrevettem már ezt, amikor még XP-t használtam, és kétféle megoldást tudtam rá:
- ha a rendszerpartíciót újraformáztam (teljes formázással) és a rendszert újratelepítettem. (C:\)
- vagy akkor is visszagyorsult a vinyó, ha csak átneveztem a D:\ meghajtó betűjelet az XP-ben.
Én akkor azt a konklúziót hoztam magamban, hogy a rendszervinyón valahogy a fájlrendszer vagy MFT betelik vagy hasonló.Most ugyanezt Win7-tel is tapasztalom. A múltkorában, amikor a Win7-et telepítettem, a telepítőben akkor is újraformázást nyomtam a C:\-re. Azonban a Win7 már nem csinált teljes formázást, hanem csak gyorsformázást. Utána is azóta is úgy érzem, a vinyó még mindig lassú, hiába lett újraformázva a C: gyorsformázással.
Ez normális jelenség?
Hogyan lehet megoldani?Na de amikor ki akarok lyukadni, ez:
szóval gondoltam hogy teljes formázás vagy low level formázás segít, de azt olvasom hogy a modern vinyókon nem is szabad low level formázást végrehajtani. Igaz ez?Samsung HD322HJ a szóban forgó vinyó.
Kösz!
-
ChRiS_RS
aktív tag
Update, reggel óta még 3%-al rosszabb és 4 szektorral több a gyenge.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
MSI Wind 2,5" 80GB-os WD vinyója, néha irgalmatlan lassú.
HDD Sentinel szerint: kondíció 86%, és 24 gyenge (? tehát még nem rossz) minősítésű szektor. Lehet valamit tenni, hogy ne használja ezen szektorokat a gép?Köszi!
-
liksoft
nagyúr
-
Mykl
tag
Sziasztok!
A gépem mostanába megfagy hdd hiba miatt(teljes halál) Milyen progit javasoltok amivel tesztelhetem, és ami esetleg tudja javítani a hibát?
Van olyan progi ami képes arra ha van a HDD-n rosz szektor akkor mejelölje és azt nem fogja használni?Köszi
-
djculture
félisten
válasz
laca500 #27375 üzenetére
Dinamikus kötetet csak inicializálni kellett volna a felügyeleti eszközök/számitógépkezelés/tárolás/lemezkezelőben. Ha nem engedi akkor be lett állítva neki hogy csak az adott gépben működjön. Vissza kellett volna rakni ahol volt és ott meg lehetett volna oldani . De így már mindegy.
-
laca500
aktív tag
válasz
djculture #27374 üzenetére
Lehet igazad va.
Szerencsére nem voltak annyira fontos dolgok rajt. Csak HD filmek+játékok.
A baj csak az, hogy nem igazán emlékszem a címeikre.
Kipróbáltam a progit amit az előbb ajánlottál, de sajna nem látta a vinyót, pedig már volt hozzárendelt betűjele is. Csak hát még mindig dinamikus volt. Sikerült alaplemezzé varázsolnom, így már a GetDataBack is látta, de 140MB-ot talált csak rajta. Szóval elveszett róla minden. -
djculture
félisten
Ezért nem jók a nagyobb vinyók amikről bármi van nagyon sok adat tud elveszni. 160-250gigás lemezeken tárolok mindent, azokon lévő adatokat még némi kínlódással tudom pótolni az adatokat. De 1T elszáll vissza állítás is hülyeség mert 3 hétig állítja vissza bármelyik program. De még egy bad sectoros művelet is több nap.
Vagy ha van kess, akkor raid 0 ban két egyforma vinyó ami még megoldás de annak is van hátránya -
laca500
aktív tag
-
liksoft
nagyúr
válasz
laca500 #27371 üzenetére
Hát igen. Ez a megoldás létezik, csak drasztikus. A logikai részén próbáltad, vagy a háromszöges fizikain is? Ugyanis a csík első kockája a fizikai drive-hoz tartozik (MBR), a továbbiak a partíciók.
Ha így nem jön össze, akkor olvastam itt (de nem jegyeztem meg), hogy van program mely az adatokkal együtt konvertálja alaplemezzé.
Igen, már én is jártam úgy, hogy a gyors munkámat később bántam. Azóta inkább cseszegetnek, de nem a lassúságom miatt, de kapkodás miatt nem hibázok. Valamit valamiért.
Szerk: Adatmentés: [link]
-
laca500
aktív tag
válasz
liksoft #27369 üzenetére
Köszi, de ezt az oldalt már végignéztem. Ráadásul ez az XP-hez van.
De amúgy próbálkoztam vele, csak az a baj, hogy a lemezkezelőben jobb egérgombra nem csinál semmit. Hiába kattintok a dinamikus lemezen jobb gombal nem jön fel a kis abblak mint a másik meghajtóknál. Egyáltalán nem enged semmilyen műveletet. Megjegyzem még a win8 telepítője sem hajlandó még megformázni sem az LDM kötet miatt.
És az is jó lenne, ha megmaradnának a rajta lévő cuccok. -
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Bocsi, hogy ide is írok, talán itt hamarabb jön segítség. Elégé sürgős lenne.
Szétszedtem a régi gépem és vettem új alaplapot, procit, memóriát.
A régi gépből maradt 2db. samu 1GB-os, 1db. samu 1,5GB-os, 1db. samu 750GB-os vincsi és egy OCZ 128GB SSD.
Feltettem az SSD-re a win8-at.
Mindegyik vinyót látja csak az egyik 1GB-sal nem lehet semmit csinálni. A lemezkezelőben megjelenik ugyan, de egy sárga háromszögben egy felkiáltó jel van és nem lehet még formázni sem. A 2-es lemezről van szó. A régi gépben működött és nem volt vele semmi ilyen probléma. Átrakom egy másikba és ez lesz vele? Nem értem.Az AIDA64-ben is látszik, de ez azt írja róla, hogy a kötet típusa LDM és nem NTFS.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Fogalmam nincs miért lett ez. Elméletileg tele van filmekkel. Megtudom valahogy menteni? -
mAtech
aktív tag
válasz
djculture #27364 üzenetére
Hátja. Transcendéknél lehet IDE-s SSD-t kapni. Árgépen 18K körül van a 32 GB. Mondjuk nekem az elég lenne. Csak még nem használtam SSD-t. Meg a noti is régi. Nem tudom hogy tetszene a Biosának ez az új technika. AHCI-t ugye értelem szerűen nem tud, így kérdéses az SSD élettartama... No meglátom.
Köszi az tanácsokat. -
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Lehet elcsépelt a kérdés, de van egy D600-as Dell gépem. Ingyen jött. A HDD-je bad sectoros (30GB-os).
Nézegettem új IDE 2,5" vinyókat, de súlyos áruk van.
Aztán néztem ilyet is: [link]. Nem tudom persze a fenti linken kívül be lehet-e szerezni itt kishazánkban ezt a kütyüt. Azt gondoltam, hogy SATA vinyót könnyebben veszek, mint IDE-st és átalakítóval megoldható lenne a behelyezés is a notiba (ezért néztem 1,8"-os HDD-t).
Mert láttam sima 2,5" sata-ide átalakítót, de kérdéses, hogy a toldó miatt nem fér be a notivinyó a helyére.
Vélemény?U.i.: Vagy hagyjam az egészet a rákba?
-
Elvagyok
senior tag
válasz
liksoft #27353 üzenetére
Szia.Elnézést kérek hogy csak most válaszolok de szédikézek össze-vissza.Jó a HDD.Nem csak ezzel a HDD-vel csinálja,hanem az összes régi vinchesterrel,gyanítom hogy mindegyikkel ezt teszi.Pendrive,MP3,Canon fényképezőgép rendesen kommunikál a géppel.A vinyók nem pedig külső tápról is kapnak feszültséget.Ezért gondoltam hogy vagy a hátsó integrált USB csatlakozókat vagy a másik Pinnekre dugom át és próbálom ki a vinyókat.Amíg ezt nem tisztázom addig nem ruházok be egy ATA vagy SATA vinchesterre.
-
-
Jani18
aktív tag
Hello Következő lenne a problémám.Van most a gépben egy 120-as ssd+egy WD Green 1tb-os HDD.Sima hdd-n volt eddig a rendszer.De kb másfél hónapja vettem az ssd-t.Most már azon van a rendszer.A hdd meg maradt tárolónak.De amióta ssd van a gépben.A hdd 1 percenként kattan egyet.Játék alatt elég idegesítő mert akkor megakad egy másodperc-re a játék.Nem tudom mi baj lehet.De nem az,hogy leáll és újraindul.Energia beállításoknál be van állítva,hogy soha ne kapcsolja ki a vinyót.De valamiért kattog.Van erre valami megoldás?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27354 üzenetére
A szakadtat sem fogod látni, csak ha kitéped a panelból, és könnyen kijön.
Persze, hogy nincs mindenkinek oszcilloszkópja otthon. Pont ezért vagy itt, mert különben otthon rendeznéd.
Én nem vacakolnék. tennék a gépbe egy új minőségi tápot. Míg ezt toldozgatod, a szűretlen zajjal teli tápellátás még haza is vághat egy-két cuccot a konfigodban.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27350 üzenetére
Ez a szemrevételezés tetszett. Olyan mint mikor nem megy az autó. Megnézem! Aztán honnan tudod, hogy gyújtás, benya, vagy egyéb hibázik? A kondit sem látod sokszor hibásnak, mikor meg az. Van mikor leszakad a lába. Kívülről tökéletes, egyébként meg csak nehezék.
Nem véletlen, hogy MÉRNI kell! És nem csak a feszültséget, hanem a zajt is!
-
Thrawnad
senior tag
Hali!
Ritkán szoktam offolni de most muszály! Föltettem utolsó mohikánként a W7 et. (eddig XP ment, vag ME, esetleg Neptun) De nem találok benne levelező progit. (vagy én vagyok béna béla) Konkrétan Outlook expreszt hiányolom. Csak az enyémben nincs vagy W7 már nem tartalmazza?Thrawnad
Ui: Igen tudom hogy sokfajta fórum van, de most nem volt affinitásom keresgélni bennük. Inkább offoltam.
-
-
djculture
félisten
válasz
Plazmacucci #27347 üzenetére
Multiméterrel rá lehet mérni tesztelés alatt, vagy de műszerész kolléga megoldja a tesztet jó pénzért.
-
-
djculture
félisten
válasz
Plazmacucci #27345 üzenetére
Akkor már meg is van az ok, az kb olyan hogy 1-2 évig működik utána a kondikat lehet kicserélni értelmesre.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Plazmacucci #27342 üzenetére
Vagy a táp kevés?
-
Képzeljétek úgy makkant meg a vinyóm, hogy csak akkor működik, ha egyediként van a gépben. Ha melléteszek egy usb-set, vagy egy satásat, akkor el kezd kattogni, csapkod gondolom a fejjel, és fagyasztja a rendszert. Csak a reset segít. Egyedül viszont vígan megy, és néha néha kattan egyet. Az adatokat már lementettem, gondolom lassan beadja a kulcsot. Egyébként egy Barracuda Lp-ről van szó, 1,5 Terrás. A sentinel és a hdd-testek épnek jelzik... Vehetek újat igaz?
-
Koppy96
tag
Üdv.
A vinyóm már egy jó ideje kerreg, lassú és egyszer formázhatatlanná vált 50GB de most megint jó.
2 éves Samsung hdd-ről van szó. Már tervezek helyette venni egy WD vinyót, de nagyon kíváncsi lennék a fent említett hibák okaira. -
Brekkk
senior tag
Sziasztok.
2 kérdésem is lenne.
Szerintetek normális, hogy így néz ki a HD tune kép egy vadonat új üres HDD-nek?Nekem elég furcsának néz ki. Nagyon szór a érték. Gyári hibás lehet a hdd?
A másik kérdésem. Egy KB másfél éves Hitach 5K3000-es HDD elkezdett olyan hangot adni magából, mintha állandóan menne a seek. Elég idegesítő ez a hang. Lehet csapágyas lesz?
HD sentinel szerint 100/100-as Garanciális csere? -
stami
csendes tag
válasz
djculture #27311 üzenetére
Köszi a gyors választ! Viszont a gondom sajnos nem oldódott meg. Szétkaptam a külső házat, kivettem belőle a vinyót, rákötöttem gépre. Így viszont észre sem vette TestDisk, hogy rádugtam. De ahogy visszatettem a házba, és USB-n csatlakozott a géphez, újra látta a TestDisk, hogy 2 TB-os az 1 TB-os winchasterem. Szóval a gondom továbbra is fenn áll.
-
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Ide,hozzátok irányított egy kolléga.A következő a gondom.Van egy ASRock P4i945PE alaplap a gépemben.Az USB 2.0 jól van kivezetve a homloklapi USB helyekre mert működik ezeken Pendrive,MP3 lejátszó.Sőt!Ezek önálló meghajtóként meg is jelennek a meghajtók listáján is.Szeretnék vinchestereket háttértárolóként használni az USB 2.0 porton de ezeket nem ismeri fel a Gép.Átraktam már a Jumper-eket is,meg van vinyókhoz mindenem (hálózati táp,ATA,SATA,notebook csalakozó,USB kábel.)Segítség-e ha az USB kábeleket másik pin-ekre átteszem vagy kipróbálom az alaplapi USB csatlakozókat.Esetleg tegyek-e fel másik drivert?A vinchestereket háttértárolóként szeretném használni.Laci
-
mutyi
senior tag
Na esik a kondícióm ,szóval nem nagyon marad életben a winyó.
Szétkaptam a gyári házából, legalbáb látom,hogy néz ki egy ilyen külső usb-s egybeházas winyó.
Sajnos azt hittem,hogy alapból ezek is satásak és egy külön kis vezérlővel van megoldva az usb része,de nem.
Nincs rajta satas panel,csak ez az usb-s.
Leszereltem a panelt, megnézegettem, így szemre nincs rajta égés nyom az smd-ken.
Van valami mód, hopgy összekössem a winyót a géppel, kikerülve a vezérlő panelt?
Nyilván ha lenne másik ilyen panelem akkor kicserélném,de úgy látom,nem lehet szerezni lyen cuccokat.
Szóval jó lett volna tudni, hogy a panel lett-e hibás vagy a winyó fizikálisan.
Találtam fórumon erről a panelről ném infót, emlegetnem TX/RX meg SATA pin-t is, de hogy hogyan vagy miként lehet csatlakoztatni, azt nem tudom kivenni. -
pnagy7
aktív tag
hali ez miért van?
Látja a gép, de közben mégsem! (nem, nem a C-az...)megoldva
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #27324 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #27322 üzenetére
Hülyeség a reallocated sector count threshold értéket nézd. 160 gigás vinyóknál is már 140 körül van.
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #27320 üzenetére
smart-ból kiolvasható a határ a threshold értékből.
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #27318 üzenetére
Már a seatools-al kell nézni igen... Ha garis már eleve a seagete küld egy másikat helyette, ami ugyanolyan samsung csak épp már segate matricával van.
-
djculture
félisten
válasz
szabi__memo #27316 üzenetére
Mikor a gyári tesztprogram kibök rá egy hibakódot, előbb semmiképpen. Mai nagy méretű vinyóknál száz feletti áthelyezett szektor is lehet, ha nem lépi át a gyár által meghatározott szinten akkor nincs baj.
-
szabi__memo
nagyúr
Mikor garanciális egy hdd? Sok áthelyezett szektor azzá teszi? Köszi
-
Jani18
aktív tag
Hello Következő lenne a problémám.Van most a gépben egy 120-as ssd+egy WD Green 1tb-os HDD.Sima hdd-n volt eddig a rendszer.De kb másfél hónapja vettem az ssd-t.Most már azon van a rendszer.A hdd meg maradt tárolónak.De amióta ssd van a gépben.A hdd 1 percenként kattan egyet.Játék alatt elég idegesítő mert akkor megakad egy másodperc-re a játék.Nem tudom mi baj lehet.De nem az,hogy leáll és újraindul.Energia beállításoknál be van állítva,hogy soha ne kapcsolja ki a vinyót.De valamiért kattog.Van erre valami megoldás?
-
liksoft
nagyúr
válasz
desirehd #27306 üzenetére
A FLASH tároló (nem SSD, mert más algoritmussal dolgozik) adminisztrációja biztosan változik a defrag miatt, de viszonylag hamar helyreáll. Így végiggondolva a defrag használata vagy folyamatosan, vagy ritkán célszerű ilyen drive esetén. Ha az OS folyamatosan csinálja a háttérben, akkor folyamatosan rendben van a drive, és ami egyben van, az szinte soha nem "vándorol". Így eléri a drive is a célját. (Legalábbis végiggondolva erre jutottam.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
Anonymous 01 #27308 üzenetére
A SMART adatait a legtöbb drive a felületen tárolja. Így ha befagy, a hibát nem tudja rögzíteni. Ha nincs rögzítve, nem lehet kiolvasni. Ha nem lehet kiolvasni, akkor a drive látszólag lehet 100%-os, közben meg használhatatlan.
Nem, nem lehet mindent rögzítő és adminisztráló rendszert készíteni. Valahol lesz benne "csont" bármennyire is biztonságosra tervezik.
-
stami
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémám lenne. Még pár éve formáztam egy 1 TBos, WD külső winchestert egy ismerősöm kérésére FAT fájlrendszerrel, ugyanis csak ilyen fájlrendszerű vinyót tudott rákötni a DVD lejátszójára. Tökéletesen működött is, pakolta rá a filmeket, tudta használni. Viszont pár napja közölte, hogy a Windows XP nem ismeri fel a külső vinyót. Megpróbáltam én is a laptopomra rádugni, de nem jártam sikerrel. Ezután elkezdtem többféle partíciós programmal megnézni (HDD Regenerator, Flobo Hard Disk Repair, Partition Magic, stb.), hátha valami felismeri. Egyedül a TestDisk 6.14 nevű hasznos kis program észlelte, hogy külső winchester van a gépemre dugva, ő viszont 2 TBos méretűnek ismerte fel, de fájlrendszert nem talált rajta. Bármilyen analizálást akartam rajta folytatni, hibát írt ki, nem tudja olvasni a szektorokat. Van valami ötletetek, mivel menthetném meg szegény vinyót? Adatok egy része fontos lenne. Létezik olyan megoldás, amivel életet lehetne lehelni oly módon a vinyóba, hogy az adatok megmaradjanak?
Előre is köszi! -
fairi
őstag
Vki ismeri a WD RE4 vínyokat.
nem rég szereztem egyet 2 Tb-os.
No az az érdekes hogy elég hangos, írás/olvasásnál "tikkelő" hangot ad ki, pontosabban nem tudom definiálni milyen hang is ez.
Tesztprogramok szerint rendben van,hangon kívül rendesen működik, írás-olvasás sebessége rendben van.
Mi lehet, gariba?
WD diagnostic programján átment.. -
Anonymous 01
tag
Bocsi, az lemaradt, hogy ezek a mechanikus hibákat is jelzik? (Nekem anno volt olyan, hogy rossz HDD-t kaptam gyárilag, és ahol boltba bemérték ott is a HDD sentinelt használták, egy kis ideig ment a vinyó, de utána megállt, és nekik ez a progi még is 100%-ot jelzett)
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Mennyire lehet hinni a HDD sentinelnek vagy a HDD life-nak? Pl. a HDD life azt írja miután lefuttatom, hogy 78% és OK illetve Exellent... a HDD sentinel pedig 100%-ot ír a kondicióra is meg a másikra is... Köszi! -
-
Ferlito
tag
válasz
liksoft #27302 üzenetére
Sziasztok!
Van egy western digital scorpio blue 320 Gb- külső merevlemezen, sok adattal. Tegnap leesett kb 20 cm-es magasságból (nem volt működés alatt.)
Azóta nem működik...hiába csatlakoztatom a géphez, felvillan a kék lámpa és fura nyekergő hangot ad, meghatározzott időnként-3 másodpercenként- egy kattanással. Aztán újra nyekergés. :S
Búcsúzzak el tőle és az adatoktól vagy van valami lehetőségem még?
-
Csak a vinyót kell kiválasztani miután elindult, valamint azt kérdezi meg hogy melyik szektortól kezdje a javítást, itt azt válaszd hogy a legkisebbtől, de ezt is ajánlja fel.Aztán had menjen, jó sokáig tart
Ha végzett akkor tegyél rá új partíciót+format. Remélem Neked is sikerül !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged