Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz laca500 #54597 üzenetére
Lásd más esetét, ahol a probléma oka Windows 10-nél a bekapcsolt Fast Startup melletti leállítás és meghajtócsere. Ami nem HDD probléma, hanem Windows specifikus, annak a topikjába való, lásd ugyancsak más esetét.
-
liksoft
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz laca500 #27375 üzenetére
Dinamikus kötetet csak inicializálni kellett volna a felügyeleti eszközök/számitógépkezelés/tárolás/lemezkezelőben. Ha nem engedi akkor be lett állítva neki hogy csak az adott gépben működjön. Vissza kellett volna rakni ahol volt és ott meg lehetett volna oldani . De így már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz laca500 #27371 üzenetére
Hát igen. Ez a megoldás létezik, csak drasztikus. A logikai részén próbáltad, vagy a háromszöges fizikain is? Ugyanis a csík első kockája a fizikai drive-hoz tartozik (MBR), a továbbiak a partíciók.
Ha így nem jön össze, akkor olvastam itt (de nem jegyeztem meg), hogy van program mely az adatokkal együtt konvertálja alaplemezzé.
Igen, már én is jártam úgy, hogy a gyors munkámat később bántam. Azóta inkább cseszegetnek, de nem a lassúságom miatt, de kapkodás miatt nem hibázok. Valamit valamiért.
Szerk: Adatmentés: [link]
[ Szerkesztve ]
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
laca500
aktív tag
válasz laca500 #27370 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást.
Azért köszi a segítséget.
Bár a rajta lévő cuccok elszálltak.
Formázás után vissza lehet még valamilyen progival szerezni az adatokat?Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
_DiEGO_
őstag
válasz laca500 #27188 üzenetére
Lassu az a HDD a rendszeredbe a jelek szerint , a gyebge lácszem ... nincs ideje felpörögni és BIOS belássa.... A boot idő kitartást vedd nagyobb értékre ... Várjon a lassabb eszközökre pl 3-5s -t .
Miután nem adtál semmi infót alaplapodról , konfigodról - ezért csak ez tipp !
Indítógombot meg nemigazán ajánlatos rá-rá statoltatni - mert ilyenkor veszi fel géped a legnagyobb áramit , ha van egy kemény VGA és proci benne - tápot hazavághatja ... károsodást okozhat .
Vagy vinyónak egy firmware frissítést nézz ha nem ilyen a gond . Lehet csipszet / vezérlőnem kamálja ... vagy a másik HDD nemigazán viseli el annak a típusnak a jelenlétét . sok minden lehet okozó -
moonguru
őstag
-
moonguru
őstag
válasz laca500 #23743 üzenetére
Customers in Europe
**** All shipments must include an RMA number. Shipments without an RMA number will not be accepted and will be returned to sender. Our warehouses do not accept walk-ins. ****
Please do not call the warehouse directly, if you have any question on your shipment please contact us.
Western Digital Service Center
C/o CEVA Freight Management
Am Südpark 10
65451 Kelsterbach/Main
GermanyMonitor Guru!
-
-
addikt
válasz laca500 #23632 üzenetére
Hogyhogy még használod, ezért már rég nem az "igen veszélyes" kategória.
Amúgy a tartalék terület egyszerűen feloldásra kerül, helyettesítve a rossz szektorokat. De sajnos ez a tartalék terület véges, mindenképpen a sürgős adatmentést ajánlom. Külső vinyó, DVD, pendrive, másik HDD, stb... bármilyen adattárló szóba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest