- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stami
csendes tag
válasz
djculture #27311 üzenetére
Köszi a gyors választ! Viszont a gondom sajnos nem oldódott meg. Szétkaptam a külső házat, kivettem belőle a vinyót, rákötöttem gépre. Így viszont észre sem vette TestDisk, hogy rádugtam. De ahogy visszatettem a házba, és USB-n csatlakozott a géphez, újra látta a TestDisk, hogy 2 TB-os az 1 TB-os winchasterem. Szóval a gondom továbbra is fenn áll.
-
stami
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémám lenne. Még pár éve formáztam egy 1 TBos, WD külső winchestert egy ismerősöm kérésére FAT fájlrendszerrel, ugyanis csak ilyen fájlrendszerű vinyót tudott rákötni a DVD lejátszójára. Tökéletesen működött is, pakolta rá a filmeket, tudta használni. Viszont pár napja közölte, hogy a Windows XP nem ismeri fel a külső vinyót. Megpróbáltam én is a laptopomra rádugni, de nem jártam sikerrel. Ezután elkezdtem többféle partíciós programmal megnézni (HDD Regenerator, Flobo Hard Disk Repair, Partition Magic, stb.), hátha valami felismeri. Egyedül a TestDisk 6.14 nevű hasznos kis program észlelte, hogy külső winchester van a gépemre dugva, ő viszont 2 TBos méretűnek ismerte fel, de fájlrendszert nem talált rajta. Bármilyen analizálást akartam rajta folytatni, hibát írt ki, nem tudja olvasni a szektorokat. Van valami ötletetek, mivel menthetném meg szegény vinyót? Adatok egy része fontos lenne. Létezik olyan megoldás, amivel életet lehetne lehelni oly módon a vinyóba, hogy az adatok megmaradjanak?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest